- 28 Ağustos 2015
- 126
- 22
- 48
- Konu Sahibi snow-white
-
ya belki de haklısınız her sey cok acık gibi ama anlayamadıgım sekilde kopamıyorum ondan normal sartlarda yüzünü görmek istemeyi bırak aklıma bile getirmemem lazım ama gercekten neden böyle oldu anlayamyorumDoğru teşhisi zaten koymuşsun,ruh sağlığı yerinde değil.Daha nasıl açık olsun adam sana.İlla cinayete kurban gitmek mi istiyorsun???
böyle olması sart mıydıAllah sana gereken yardimi yapmis arkadas
bu isin ilerisini daha acik nasil gosterebilirdi
ya gercekten ben de hala soktayım ne oldugunu anlayamıyorum inanın gözlerim kararıyor ben bunu haketmemistim ve su an sanki ben sucluymusum gibi msjlar atıyor. ..Pes yani verdigini yemedin diye masami terketilir ergenmi desem cocukmu desem sacmalamis boyle sey icin seni masada birakndan ne koca nede bir gelecek beklenir,hic uzulme suclu kendisi boyle onu idare etmeye devam edersen kafana biner surekli haberin olsun ya cittti bir sekilde tavrini koy, nedemek yani yemedin diye seni orda birakmak,gulermisin aglarmisin olmus resmen sacmalik iyi dusun derim hakkinda hayirlisi olsun
böyle olması sart mıydıya onca mesajlarımız hepsi bosa mıydı evlilik düsünüyorum diyordu birde
bakın gercekten ben da neler oldugunu kavrayabilmis degilim saglıklı da düsünemeyecegimden buraya yazmak istedim gercekten ortada gitmesini gerektirecek bir sorun yoktu hicbir sey anlayamıyorumDayak yemekten zevk alan kadın gibisin.Bu ne demek şimdi ti Allam
o kadar haklısınız ki ...... benim su an onu tamamen hayatımdan cıkarmam lazım nasıl rezil bir sekilde eve geldim ama gelin görün ki hala neden neden neden diyorumtabiki uzucu. ilerde mutsuz olacagina ile baslayan cumleler bize pek yasli teyze tesellisi gibi geliyor ama hakkaten oyle oluyor. nelerden korundugumuzu bilemiyoruz. iyiki diyeceginiz biriyle evlenir mutlu olursunuz dilerim. ama size herkesin icinde bunu yasatan bir adamdan sogumaniz icin yeteri kadar sebebiniz var bence
o ödedi ...arkasından kalktım ben deYemek ücretini kim ödedi
Acaba hesptan mı kaçtı dedimo ödedi ...arkasından kalktım ben de
cevresinde cok tanınan ve muhafazakar biri......... ben de kesinlikle öyle bir izlenim cizmedigimi düsünüyorumIlk adimlari sen attığın icin belki de seni yanlış anladı erkek arkadaşın.
Keşke senin ısrarínla değilde onun isteğï ve yapıcı taraf o olmasi lazimdi o zaman bu şekilde ilk buluşmada bu kadar gereksiz yakınlık göstremezdi.
bakın bilemiyorum sevgi degil belki de hayranlık.. ben ona cok hayran oldum kopamadım ondan.. ikimizde evlilik amaclı konustuk inanınOnca duyguyu iki buçuk aya nasıl sığdırabildiniz çok enteresan.
Ha ayrıca bir kere gördüğünüz insanı sevgili olmaya zorlayıp yanınıza gelince de ağırdan satmaya çalışmanız komik bence.
yazısma telefon .. bir kere görmüp konusmuslugum da vardı.. cok da tanınmıs sevilen biri ayrıca. saskınımSadece yazisarak neyi bukadar buyutup ciddiye almissiniz sapikmi ne birak gitsin tel.no degis uzak durun boyle canlilardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?