ÖYLECE BIRAKIP GİTTİ...

Adamin kotu bi niyeti yoksa ve siz asiri tepki verdiyseniz kendini gercekten tacizci gibi hissetmistir,normal. Oyle bi durum varsa ben olsam ben de kalkip giderdim.

Seven insan bu şekilde yaklasmaz iyi olmuş en azından kendini şimdi göstermiş boşver sen onu daha iyi birini bulursun.

Sadece bir kez görüp iyice tanımadığınız adam için romeo jülyetçilik oynamış unutamadım demiş iletişime geçmişsiniz adam da o cesareti kendinde görmüş. Hızlı gidiyoruz diye düşündü zaar. Sonra da zor kadını oynamışsınız. Kaşınmamış mısınız sizce ?

ya gercekten ben de hala soktayım ne oldugunu anlayamıyorum inanın gözlerim kararıyor ben bunu haketmemistim ve su an sanki ben sucluymusum gibi msjlar atıyor. ..
Cevap vermeyin 2 aydir tanidiginiz birine baglanmayin sevmeyin onemsemeyin engelleyin gitsin yokunuza bakin mesela daha size kiymet veren insanlara

Buda dogru

Konu sahibesi duygusal yaklasmissiniz ama ilk el tutma vakasinda gozunuzden dusmeliydi burakin unutun gitsin degmez cevap vs vermeyin Allah sifa versin ona

böyle olması sart mıydı ya onca mesajlarımız hepsi bosa mıydı evlilik düsünüyorum diyordu birde
Hemen inandın mı gerçekten evlilik kelimesine ...
AllaH seni büyük bir dertten kurtarmış canım, nolur böyle gönlünü hemen kaptırma...
Daha da mesaj yazma yoksa daha kötü olur

suratına okkalı bir sille atıverseydin keşke.hani demiş ya ben tacizcimiyim diye biz bunlara potansiyel sapık diyoruz.elini tutar öper sevişir yalla kızım yoluna der evlenecekmi sanıyorsun aslaaaaa.kendine dikat et lütfen gerekeni yap.

aklıma haydar dümene gelen mektup geldi
hocam erkek arkadaşım beni evine davet etti gittiğimizde ev boştu annemler birazdan gelir dedi o daya geçelim mi dedi geçtik kola getirdi içtik ve erkek arkadaşım biraz sonra uyuya kaldı. hocam sevgilimmin ne yi var ... diye sormuş
haydar hocada cvp vermiş : SENİ ALLAH KURTARMIŞ KIZIM
senide allah kurtarmış tlf kapat ve saçma sapan bir cinayete kurban gitme lütfen

Bence şöyle olmuştur, kesin böyle demişlerdir ama olsun bir de ben diyim :)
Sen bunun numarasını bulup iletişime geçince, ısrar edince o da kendini bir şey sanıp sana her şey yapabileceğini senin de kabul edeceğini düşünmüştür.
Muhtemelen seninle yatıp kalkıp, ayrılmayı düşünüyordu.
Demek ki karaktersizin tekiymiş.
Seni bırakıp gittiği iyi olmuş
O zaman dans, ozaman renk.

Aman adamın sizi sevdiği falan yok oyüzden böyle yapmış. Gelmişken bir iki elini tutuyum yakınlaşalım belki sonu başka yere gider diye düşünmüş siz de fırsat vermeyince tribe girmiş bana kalırsa.
Zamanında birisi vardı beni seviyordu uzak şehirden görüşmeye geliyordu. Kovmaktan beter ederdim ama yine de gelirdi. Sevse böyle davranmaz net. Salla gitsin boşver..

Sen sevgili olalım diye ısrar etmişsin ya bir anda bağlaninca ,o ne isterse yapacaksın zannetmis bence. Sende "dur bakalım ,okadar da değil" değince gururu kırılmış ,şimdi de seni psikolojik olarak suçlu çıkarmaya çalışıyor. Daha da suçlamalarda bulunabilir, en kötüsü seni " yok ben seni seviyorum " demenı sağlayıp bundan sonra yapacaklarını ve daha da asirilarini yapmasına izin vermeniz istiyor. Seniñ direncini kırmaya çalışıyor gibi geldi.

Tedbiri elden bırakma ,çok da muhattap olma derim.

şaka gibisiniz ya yorumları okudukça hayret ettim..

hem kız isteyecek benim ısrarımla iletişimle sevgili olduk diyecek hemde adam buluşmaya geldiğinde elimi vermem yanıma oturma vs .. valla kusura bakmayın ben buradaki arkadaşların yorumlarınıda hayretle okudum ama sorunlu olan sizsiniz..
adam sanki otele gidelim demiş gibi davranıyorsunuz elini tutmak istemesinde ne var ? mesajlaşırken sevgili olduk ama elimi vermem...

madem öyle buluşmasaydın direk istemeye gelselerdi seni adı konulsaydıda öyle tutsaydın elini.. elini tutmak haram da konuşmak sevgili olmak haram değil mi ? artık siz nasıl sevgili oldunuz mesajlaşmayı sevgili olmak mı sanıyorsunuz onuda anlamış değilim de...

İstediğine ulaşamayınca adam napsın daha :) ucuz kurtulmuşsun verilmiş sadakan varmış. Bi yanak verseydin de ötesinide alsa seni yarı yolda bırakacakmış zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…