- 12 Aralık 2015
- 1.269
- 1.876
- 53
- Konu Sahibi snow-white
-
SÜPER BİR CEVAPBiraz sert yorum olacak ama şimdi sen ustelediğin ilk adımı attıgın ve belliki aşk sanrınla adama yüklenince bu bana verir diye düşünmüş sana ona göre davranmış. Eğer sen sarılmasına izin verseydin çatalıyla yedirseydi ikinci buluşmanızda ileri seviye bişey isteyecekti. Bence seni ciddi olarak düsünmemiş üzgünüm istedigini yap istedigin taktıgı uygula bu adam senle ciddi düşünmez.
Canım sevgiye AÇ değilşöyle söyleyeyim .... ben tr nin batısında o ise dogusunda yasıyor.. egitimli bir ailenin kızıyım onun ailesi biraz daha farklı .. ama bunlar sevdikten sonra gercekten önemli degildi bnm icin .. sevgiye ac olup da pesime takıldıgını düsünmüyorum zatn egosu yeteri kadar olan biri...
yanıtınız icin cok tesekkür ederim ve size sonuna kadar katılıyorum ...... ben de ne oluyoruz olmustum zatn evlilik bahse gelince... Allah hayırlı insanlarla tanıstıtır da böyleleriyle ömür cürütmeyiz insallh
Ah güzel kızım ahhhhhhh....
Ben de 18 yaşında bir kız annesiyim ben de genç kız oldum.
Seni çok iyi anlıyorum ama tecrübelerime güven evlilikten bahseden erkelerden uzak dur.
Evlilik ilişkinin ilerleyen zamanlarına göre kendi gelişir.
Hiç bir ilişki EVLENİLECEK diye başlamaz.
İkili İlişkiler de Giriş-Gelişme-Sonuç vardır.
Siz daha giriş yapmadan Sonuç odaklı ilerlemişsiniz ama Giriş ve Gelimeyi atlarsan Sonuçlarına katlanacak kişi yanlız sen olursun.
Otur Allah'a Duâ et Şükret.
Rabbim hayırlı insanlarla karşılaştırsın.
Ben çok modern bir ailede yetiştim okudum meslek sahibi oldum yurt dışında yaşadım ama yinede görücü usulü ailemin gözetimin de tanışıp evlendim.
kırılmam merak etmeyin.. bi seyleri görmeme yardımcı olun diye yazdım buraya zatenSÜPER BİR CEVAP
Ben kırmayayım diye biraz uzun yazdım ama siz kısa ve net durumu anlatmışsınız zaten
tesekkür ederim umarım gerekli tavrı koyup uzaklasabilirim ..Canım sevgiye AÇ değil
Aç olduğu şey CİNSELLİK.
Benim yorumumu okudun ve sanki sizi tanır gibi yazmışım değilmi?
Ayrıca Sevgisiz ve ilgisiz diye bahsetttiğim kişi sendin.İstersen yazdığım yorumu tane tane anlayarak oku lütfen.
Seni incitmek istemediğim için biraz uzattım gizli öznelerle süsledim ancak bir hanım gerekli cevabı çok daha net ve kısaca yazmış zaten.
O ADAMDAM UZAK DUR.
Başına bişey gelmesini istemem ama gelirse de kendi kararın elimden başka bişey gelmez senin için.
Bu arada yaşım 40 ve mesleğim gereği çok insan tanıdım kimin ne olduğunu anlayabiliyorum.
6. Hissime de çok güvenirim.
UZAK DUR.....
Hoslanmistir olabilir bilemedim. Ama civikmis. Isterse askindan ölsun şutlaa..ama peki amac oysa taaa bilmem nereden neden geldi buralara ? oralarda yok muymus öyle kız ?
Tavır koymaya bile gerek yok.tesekkür ederim umarım gerekli tavrı koyup uzaklasabilirim ..
Güzel kızım sen demedin mi ben batı da p doğu da diye.ama peki amac oysa taaa bilmem nereden neden geldi buralara ? oralarda yok muymus öyle kız ?
haklısınızz bir an önce şu ruh halini üzerimden atıp sükür secdelerine baslamalıyım :))Güzel kızım sen demedin mi ben batı da p doğu da diye.
Sen hiç doğuya gittinmi? Gördün mü?
Örf ve adetlerini biliyormusun?
Orada tabi ki de senin gibi bir kız yok.
Anladığım kadarıyla eğitimlisin güzelsin açık sözlüsün adama Piyango vurmuş amortiyi ne yapsın?
Hiç haberleri izlemiyormusun?
Gencecik delikanlı doğulu erkekler nineleri yaşında kadın için taaaa ingiltereye Hollanda'ya Norveç e gidiyor?
Neden?
Ninenin alası onlar da var ama nineden nineye fark var
Biri Avrupa kapısı Para kapısı için binlerce km yol kat ediyor.
Yani sen kalkıpta niyeti ciddi olmasa gelirmiydi hesabı yapıyorsun.
Evet niyeti baya baya çok ciddiymiş ama senin düşündüğün gibi değil.
Verilmiş sadakan varmışta kurtulmuşsun
insallah....... üzüldügüm icin aglıyorum agladıgım icin kendime kızıp tekrar aglıyorm.. böyle bir kısır döngüErkekler dengesiz canım. ..Hepsinin kıci kalkıyor .Karşıda kızın hoşlandığını anlayınca Ego yapıyor olmali..Ben bunlardan çok gördüm. Her şeyde vardıR bi hayır kimse vazgeçilmez değil. ..Gönlünuzden çıkar gider isalllah yoksa çok acı verici .
bakın ben kimseyi bir seylere zorlamadım .. sadece yüregim onu istedi sıcaklık duydum hep onunla olmak onu görmek istedim o da buna olanak sagladı .. ama gelin görün ki bir taraf hep daha fazla seviyor galiba.. sizin aglayıp kendinizi parcalamanız bir sey ifade etmiyor karsı taraf icinZaten senin zorunla olmus biseyler.
Cok zorlamissin.
Sana biri " evde kaldin cabuk koca bul" felanmi dedi?
Ne bu acele?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?