ÖYLECE BIRAKIP GİTTİ...

kendimi tutamıyorum sürekli beni suclayan biri var ve ben de kendimi ispatlama derdine düsüyorum biliyorum yanlıs yapıyorum
Güzel kızım 2 gündür burada farklı farklı olsa da hemen hepsi sana aynı mesajı veren cevaplar yazıldı.
Ancak anladığım kadarıyla sende de birazdan fazla gibi EGO var.Bence senin derdin el tutmak çatalla yemek vs. gibi ayrıntılar değil.Seni asıl rahatsız eden TERK EDİLMEK.
Bu durum seni ziyadesiyle üzmüş yıpratmış ve psikolojik anlamda çökertmiş.
Sana ne yazarsak yazalım sen yine bildiğini okursun.
Sana "arama sorma uzak dur" diyoruz sen ısrarla "beni suçluyor" diyorsun.
Bence senin aradığın tavan yorumlar yerine taban yorumlar gelince sen tatmin olmadın ve istediğin cevabı alana dekte biz ne yazarsak yazalım sen düzelmeyeceksin.
İstediğin cevap:
"Canım sen haklısın o adam tam bir ruh hastası senin hiç suçun yok bence suçlu olan o senden özür dileyene dek onunla görüşme özür dilerse tekrar görüşün onca zaman mesajlar telefonlar karşılıklı duygular boşa gitmesin.Bence bir daha yapmayacağına söz versin kaldığınız yerden devam edin ce Evlenip çok mutlu olun canım"
Nasıl bu cevap seni tatmin ettimi?
Ve adım gibi biliyorum ki sen incinen EGO'nun intikamını almak için bu kişiyle tekrar görüşeceksin.
Allah korusun başına bişey gelmesini istemem ancak gelirse üzülen taraf sen olacaksın işte o zaman "KEŞKE" kelimesinin sana hiç bir faydası olmayacak.
Seni kırdıysam özür dilerim ama herkesin yorumuna verdiğin cevapları tek tek okudum ve sen ne yapacağını ne istediğini gerçekten bilmiyorsun.
Kişilik bölünmesi yaşıyorsun bir doktora görünmende fayda var.

ya lütfen böyle söylemeyin gercekten ben yazdıklarınıza katılıyorum her birininz bazı seyleri görmemi saglamaya calısıyorsunuz Allah razı olsun ama ego demeyin lütfen... benim derdim, o ilk bulusma gününü öyle güzel hayal etmistim ki böyle olması beni yıktı.. ben diyorum ki keske bunlar yasanmasaydı, aynı dili konusabilseydik, ve mutlu olsaydık.. tek derdm bu benim yoksa yok o terketmis yok ben hicbir önemi yok gözümde

bana bu yolu bosa getirttin diyor ya o kadar icim yanıyor ki kayıtsız kalamıyorum
Hahahhahahah
Adam sana cevabını vermiş işte"Boşa getirttin" demek.
"Seninle ilgili planlarım vardı onca yolu kalktım geldim ne hayaller ne fantaziler kurdum ama elim şeyim de boş boş grri döndüm.Bana avucumu yalattın izin verseydin ben seni......."
Artık gerisini anla işte.

görüsmeyi annemin yanında yapmak istemisti ben ilk biz görüselim demistim... daha önceleri ailemle konusup istegini dile getirdi

Adamın seni suçlaması onun lafına bakıp kendini ispatlamaya çalışman hayalinin fos çıkması sana yapılanı hazmedememen bunların hepsi EGO canım.

Adamın seni suçlaması onun lafına bakıp kendini ispatlamaya çalışman hayalinin fos çıkması sana yapılanı hazmedememen bunların hepsi EGO canım.
öyle mi...:/ ben sadece bu iş biterse de beni kötü hatırlasın istemiyorum.. ispatlamaya calısmamdaki amac bu

görüsmeyi annemin yanında yapmak istemisti ben ilk biz görüselim demistim... daha önceleri ailemle konusup istegini dile getirdi
Bu ilişki annenin gözetiminde olması ciddi olduğunun kanıtı değildir.
Tüm anneler kızlarının vu konularda sırdaşı ve arkadaşıdır.
Ama Doğu'da böyle değil.Kızın annesi babasına söyler onlarda kızı namus adına keser yada vurur.
Sen adamı bul, duygularını dile getir, sonra annem biliyor de annenle muhattap et sonra da bu adamdan ciddiyet ve mantık bekle.
Canım bu adamın zihniyeti belli yetişme tarzı aile yapısı belli.
Sana saygı duymadığı gibi annene de saygı duymaz onun gözünde ikinizde hafif kadınlarsınız.
Erkekle flört etti diye kızları Oro..pu olarak görüp TÖREYE kurban verdikleri ni düşününce o adamın sizi nasıl düşündüğünü sen hayal et.
Batı da yaşayan Doğu kökenli erkekler bile gidip köyünden kız alırken o adam seni kendine eş yaparmıydı sanıyorsun?
Doğu erkeği evleneceği kıza değil dokunmak gözüne bile bakmaz ama namusuna değer vermiyorsa hiç acımaz herşeyi yapar.

öyle mi...:/ ben sadece bu iş biterse de beni kötü hatırlasın istemiyorum.. ispatlamaya calısmamdaki amac bu
Seni iyi hatırlasa nolcak kötü hatırlasa ne... Lütfen dürüst olun. Egonuz incinmis. Ve bu kadar insan yazdı hala ama ama diip duruyosunuz. Görüşmeye devam edin o zaman. Kusura bakmayın da aklima deve ve dikenle ilgili meşhur söz geldi tam bu olay için. Adam resmen size yaranmış, işi biliyor canım cicim dese bu kadar yaranamazdi. Siz bildiğinizi okuyacaksiniz nasılsa.

bunlar da acı gercekler mi

sanırım onu gözümde o kadar cok büyütmüsüm ki bu olanları ona yakıstıramıyorum ama kızmakta haklısınız diyecek bir seyim yok

kusura bakmayın ama ben sizi de garip buldum, hem karşınızdaki adama açılacak kadar cesur bir kadınsınız, hem de yanıma oturma, elimi tutma diyorsunuz. mesajdan sevgili adı koymak zaten garip de, bu adam o sıfatla gelmiş yanınıza. komik bence.

aslına bakarsanız o öyle deyince bozmadım bende onu

Seni nasıl hatırlaması çokmu önemli?
Seninle ilgili anılarını hatıra defterine yazıp ileride çıkartacağı kitabın da senden iyi mi bahsetsin istiyorsun
Güldürdün beni adamın seninle ilgili düşünceleri zaten belli belli belli.
Adam seni cinsel obje olarak görüyor sen hala beni kötü bilmesin diyorsun
Neyse canım sen nasıl istiyorsan öyle yap.
Canın yanarsa da hiç buradan "Keşke sizi dinleseydim" diye yazma.

Allah muhafaza ya

Hem ısrarla çocukla iletisime geç sevgili olmaya çalış sonrada ne elini tutsun ne yanına otursun...elini tutmak yanına oturmak yemek uzatmak ne var ki bu hareketlerde öpmeye kalktı desen bi derecede, neden sevgili oldun ısrarla

Alemlerin Rabbi Yüce Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşaAllah.
Sen hangi şehirdesin? Ve kaç yaşındasın o adam kaç yaşında çok merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…