- 28 Ağustos 2015
- 126
- 22
- 48
- Konu Sahibi snow-white
-
orada anlatımımda biraz hata olmus.. ben sadece duygularımı dile getirdim o da karsılık verdi .. baslamasına vesile ben oldum sadece.. ayrıca bu hareketleri yaparken kullandıgı üslup ve takındıgı tavır bnei ürküttü nasıl anlatılır bilmiyorum ama hic sevgiyle yaklasıyor g,ibi gelmemistiHem ısrarla çocukla iletisime geç sevgili olmaya çalış sonrada ne elini tutsun ne yanına otursun...elini tutmak yanına oturmak yemek uzatmak ne var ki bu hareketlerde öpmeye kalktı desen bi derecede, neden sevgili oldun ısrarla
amin cümlemizi ins. 19-24 yaşlarAlemlerin Rabbi Yüce Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın inşaAllah.
Sen hangi şehirdesin? Ve kaç yaşındasın o adam kaç yaşında çok merak ettim.
iyi de ona kalsa hemen yüzük evlilik. ben daha erken oldugunu düsündügümden birbirimizi daha iyi tanımamızı istedim. daha mrb mrb muhabbetinden sonra bunlar olunca garip kacıyorAdam ilk görüşmeyi Bike annenin gözetiminde yapmak istemiş sen başbaşa olsun demişsin sonra o hareketlerin ne bence sen de normal değilsin kusura bakma
orada anlatımımda biraz hata olmus.. ben sadece duygularımı dile getirdim o da karsılık verdi .. baslamasına vesile ben oldum sadece.. ayrıca bu hareketleri yaparken kullandıgı üslup ve takındıgı tavır bnei ürküttü nasıl anlatılır bilmiyorum ama hic sevgiyle yaklasıyor g,ibi gelmemisti
iyi de ona kalsa hemen yüzük evlilik. ben daha erken oldugunu düsündügümden birbirimizi daha iyi tanımamızı istedim. daha mrb mrb muhabbetinden sonra bunlar olunca garip kacıyor
ya yanıma oturması sorun degildi zoraki yaptı sıkıstırdı gibi geldi bi anda ürktüm yani :/ bir kere görüsüp konusmuslugumuz vardı ondan sonra kopamadım zatn.. tel ve msj ile yürüttükYanına oturmak istemesinden ne sezdin anlamış değilim, annen varken görüşseydin bari, 2.5 ayda hep mesaj vs mi oldu
arkadaslar merhaba ... öncelikle belirteyim su an psikolojim cok iyi durumda degil dilim döndügünce anlatmaya calısacagım ... biz yaklasık 2,5 ay önce tanıstık .. ben onu gördükten somra unutamadım sans bu ya o da burada misafirdi yani hemen ertesi gün memleketine gitti.. ilerleyen günlerde ben unutamadım tabi bir sekilde iletisime gectim ve biraz da benim ısrarımla biz sevgili olduk ama gercekten cok baglanmıstım ona ... o da bana öyle gibiydi.. ve bugün benim icin yasadıgım sehire geldi .. birkac saat önce görüstük ve ne mi oldu kızlar ?? garip bir sekilde daha ilk görüsmede elimi tutmaya calıstı ben müsaade etmeyince de bana tacizci muamelesi yapıyorsun vs sözlerini isittim.. neyse ısrarlarıyla yemek yemeye oturduk orada da yanıma oturmaya kalktı yine inatlastı benimle orada.. kızlar hani anlarım sevdigine yakın olmak istersin de daha ilk görüsme yahu??! sonrasında ise catalıyla yemek uzattı sagol ben alırım dedim kendim yedim .. ya simdi alırsın ya da giderim dedi sacmalama dedim gülümsedim gayet yapıcı bi tavırla.. ve beni orada bırakıp gitti sok oldum restorandakilere de iyi bir gösteri oldu.. dısarda da bırakiyim otobüsüne kadar dedi ben net bi adamım bende böyle vs vs dedi ben de sinir krizi gecirecektim git surdan diyebildim sadece.. sonrası ise aglayarak eve döndüm neden böyle oldu bilmiyorum cok garip tavırları vardı ruh saglıgının cok yerinde oldugunu sanmıuorum simdide arıyıp msj atıyor saygısız vs diye ama inanın ben bir sey yapmadım ... sen bana git dedin diyor ama bilmiyor mu o beni masada bırakıp gitti? hakkınızı helal edin kızlar lütfen bana yardımcı olun ne yapmalıyım, bu nasıl iştir ?
msjda atıp tutuyordu .. beni bırakıp gittiginin farkında mısın yazdım .. misafirlikteyim sonra konusalım yazmıs. ben de Allah muhafaza Allah belkide beni böyle bir ruh hastasından korudu dedim o da ne demek istiyorsun acık konus demis
arkadaslar kızacaksınız ama ben suclayıcı msjlarına ses kayıtlarına dayanamayıp cevap verdim kavgacı bir tavırla bile yaklasmadım.. ama o burada 1-2 hafta kalacakken gidesi tutmus 1 saat sonra gidiyor........ bir gram dahi ilerleyemedk sorsanız benden özür bekliyor kovmusum onu.... beni sorarsanız 1-2 saat uyumusumdur onda da rüyamda onu gördüm ..
tabiki uzucu. ilerde mutsuz olacagina ile baslayan cumleler bize pek yasli teyze tesellisi gibi geliyor ama hakkaten oyle oluyor. nelerden korundugumuzu bilemiyoruz. iyiki diyeceginiz biriyle evlenir mutlu olursunuz dilerim. ama size herkesin icinde bunu yasatan bir adamdan sogumaniz icin yeteri kadar sebebiniz var bence
E erkekler bazen çevreye farklı kadına farklı davranabiliyorlarböyle bir yapıya sahip olup da cevresindeki onca insanı nasıl toplamıs anlamıs degilim
yas 19 fakat ona hic yakıstıramıyorum dogrusu yanlıs anlamıs olma ihtimalim nedir :/Kapatın telefonunuzu hatta bir kac gün acmayın sizin verilmis sadakanız varmıs arkadasım adam belli etmis kendini hakkınızda hayırlısı ne diyim bu arada sizin yas kactı?
su an o da sen benden hoslanmadın kötü hissettim ondan diyorSenden hoslanmamis ve bu yapisik zorla guzellik tavriyla seni kendinden sogutmak istemis.
dogruE erkekler bazen çevreye farklı kadına farklı davranabiliyorlar
ama cidden bazen kırıcı oluyorsunuz ben pembe hayaller vs kurmadım kurmasına da izin vermedim .. sanırım ben onun statüsüne , bilgisine, söhretine güvendim .. ama neresini sevdin derseniz onu o oldugu icin sevdimGüzel kızımızın hayali;
"Çok etkileyici çok romantik çok mükemmel bir erkek ulaşılması zor gibi olsa da duygularımız ortak galiba onu seviyorum.Acaba evlenince burdamı ordamı yaşarız? İlk çocuğumuz erkekmi kızmı olur acaba? Ayy çok heyecanlıyım yarın buraya gelecek onca telefon ve mesajlardan sonra ilk buluşmamız olacak.
O ilk buluşmada koşup sarılsam mı?
Yok yok daha ilk buluşma da olmaz hem beni yanlış anlar önce elini sıkarım hoş geldin derim.Yanağından öpsem mi? O an ki duruma göre artık. (Ayyyy çok heyecanlıyım sabaha kadar gözüme uyku girmeyecek) neyse....
Bululup bir yere gidip otururuz birşeyler yeriz içeriz sohbet eder birbirimiz tanırız.Falan filan inter milan"
Ruh hastası Doğulu erkeğin hayali;
"Ya bu kız beni nerden buldu niye buldu ki anlamadım?(Hemen bir arkadaşına durumu anlatır)
Lan Bilo hani geçen falanca şehre gitmiştim ya orda bir kız beni görmüş beğenmiş kız beni buldu konuştuk biraz benden etkilenmiş çok şaşırdım oolum naapsam acaba.
Arkadaşı; Oolum şehir kızları böyle çok rahat bizim buranın kızları gibi değil biraz telefonla falan takılın anla bakalım ne istiyor ona göre ayar verirsin.
ADAM ayarın kralını verip işi evliliğe kadar götürüp kızın güvenini iyice kazanır.Durumdan kızın annesinin de haberi vardır.Ama bu hiç birşeyi değiştirmez çünkü adamın yaşadığı yerde bu gibi şeyler çok ayıp durumlardır.
Ve adam der ki; "Ooo bunlar ailecek çok rahat ben bu kıza bişey yapsam ailesi başıma dert olmaz.Hemen buluşmaya gideyim.Kalkar gider ve yolda düşündüğü tek şey Artık dayanamıyorum buluşunca direk mevzuya girerim nasılsa kız dünden hevesli biraz gönlünü hoş ederim sonra da kendimi hoş ederim."
SONUÇ; Kız ve erkek farklı hayallerle buluşup ikisi de AVUÇLARINI YALAR
Kim SUÇLU?
Suçlu ararsak çok buluruz asıl sorun KİŞİLİK ÇATIŞMASI
ÖRF ADET AİLE YAPISI EĞİTİM ve KÜLTÜR FARKLILIĞI.
Bunlar uyuşmuyorsa hemen oradan kaçın
evet benim de alıskın olmadıgım seyler... daha hic hakaret isitmemisimdir bu denli yakınlarımdan..Bi de hakaret mi etti, gerizekalı dedi diyorsun? Boşver. Ayrıca senin yaşın çooook küçük daha. Uzak dur böyle uzaktan uzağa yürüyen nereye varacağı belli olmayan ilişkilerden
evet benim de alıskın olmadıgım seyler... daha hic hakaret isitmemisimdir bu denli yakınlarımdan..
geri geldi zaten. görüselim diye bayagı ısrar etti bugün. görüsmedim tabi ki. su anda yola cıktı memleketine dönüyor msj atıyor yola cıktık bilmem ne acıtasyon mu yapıyor nedirO denli? Yakının mı bu adam senin? Kendine gel yahu. Dangalağın tekiymiş adam. Ha şunu söyleyeyim. Bu adam geri gelecek sana. Bu davranışlar sana destur vermek amaçlı yapılmış cahilce şeyler. Aman diyim uzak tut.
geri geldi zaten. görüselim diye bayagı ısrar etti bugün. görüsmedim tabi ki. su anda yola cıktı memleketine dönüyor msj atıyor yola cıktık bilmem ne acıtasyon mu yapıyor nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?