ÖYLECE BIRAKIP GİTTİ...

orada anlatımımda biraz hata olmus.. ben sadece duygularımı dile getirdim o da karsılık verdi .. baslamasına vesile ben oldum sadece.. ayrıca bu hareketleri yaparken kullandıgı üslup ve takındıgı tavır bnei ürküttü nasıl anlatılır bilmiyorum ama hic sevgiyle yaklasıyor g,ibi gelmemisti

Adam ilk görüşmeyi Bike annenin gözetiminde yapmak istemiş sen başbaşa olsun demişsin sonra o hareketlerin ne bence sen de normal değilsin kusura bakma

Adam ilk görüşmeyi Bike annenin gözetiminde yapmak istemiş sen başbaşa olsun demişsin sonra o hareketlerin ne bence sen de normal değilsin kusura bakma
iyi de ona kalsa hemen yüzük evlilik. ben daha erken oldugunu düsündügümden birbirimizi daha iyi tanımamızı istedim. daha mrb mrb muhabbetinden sonra bunlar olunca garip kacıyor

Yanına oturmak istemesinden ne sezdin anlamış değilim, annen varken görüşseydin bari, 2.5 ayda hep mesaj vs mi oldu

Yanına oturmak istemesinden ne sezdin anlamış değilim, annen varken görüşseydin bari, 2.5 ayda hep mesaj vs mi oldu
ya yanıma oturması sorun degildi zoraki yaptı sıkıstırdı gibi geldi bi anda ürktüm yani :/ bir kere görüsüp konusmuslugumuz vardı ondan sonra kopamadım zatn.. tel ve msj ile yürüttük

Kapatın telefonunuzu hatta bir kac gün acmayın sizin verilmis sadakanız varmıs arkadasım adam belli etmis kendini hakkınızda hayırlısı ne diyim bu arada sizin yas kactı?

Senden hoslanmamis ve bu yapisik zorla guzellik tavriyla seni kendinden sogutmak istemis.

Bi de hakaret mi etti, gerizekalı dedi diyorsun? Boşver. Ayrıca senin yaşın çooook küçük daha. Uzak dur böyle uzaktan uzağa yürüyen nereye varacağı belli olmayan ilişkilerden

Güzel kızımızın hayali;
"Çok etkileyici çok romantik çok mükemmel bir erkek ulaşılması zor gibi olsa da duygularımız ortak galiba onu seviyorum.Acaba evlenince burdamı ordamı yaşarız? İlk çocuğumuz erkekmi kızmı olur acaba? Ayy çok heyecanlıyım yarın buraya gelecek onca telefon ve mesajlardan sonra ilk buluşmamız olacak.
O ilk buluşmada koşup sarılsam mı?
Yok yok daha ilk buluşma da olmaz hem beni yanlış anlar önce elini sıkarım hoş geldin derim.Yanağından öpsem mi? O an ki duruma göre artık. (Ayyyy çok heyecanlıyım sabaha kadar gözüme uyku girmeyecek) neyse....
Bululup bir yere gidip otururuz birşeyler yeriz içeriz sohbet eder birbirimiz tanırız.Falan filan inter milan "
Ruh hastası Doğulu erkeğin hayali;
"Ya bu kız beni nerden buldu niye buldu ki anlamadım?(Hemen bir arkadaşına durumu anlatır)
Lan Bilo hani geçen falanca şehre gitmiştim ya orda bir kız beni görmüş beğenmiş kız beni buldu konuştuk biraz benden etkilenmiş çok şaşırdım oolum naapsam acaba.
Arkadaşı; Oolum şehir kızları böyle çok rahat bizim buranın kızları gibi değil biraz telefonla falan takılın anla bakalım ne istiyor ona göre ayar verirsin.
ADAM ayarın kralını verip işi evliliğe kadar götürüp kızın güvenini iyice kazanır.Durumdan kızın annesinin de haberi vardır.Ama bu hiç birşeyi değiştirmez çünkü adamın yaşadığı yerde bu gibi şeyler çok ayıp durumlardır.
Ve adam der ki; "Ooo bunlar ailecek çok rahat ben bu kıza bişey yapsam ailesi başıma dert olmaz.Hemen buluşmaya gideyim.Kalkar gider ve yolda düşündüğü tek şey Artık dayanamıyorum buluşunca direk mevzuya girerim nasılsa kız dünden hevesli biraz gönlünü hoş ederim sonra da kendimi hoş ederim."
SONUÇ; Kız ve erkek farklı hayallerle buluşup ikisi de AVUÇLARINI YALAR
Kim SUÇLU?
Suçlu ararsak çok buluruz asıl sorun KİŞİLİK ÇATIŞMASI
ÖRF ADET AİLE YAPISI EĞİTİM ve KÜLTÜR FARKLILIĞI.
Bunlar uyuşmuyorsa hemen oradan kaçın

Kapatın telefonunuzu hatta bir kac gün acmayın sizin verilmis sadakanız varmıs arkadasım adam belli etmis kendini hakkınızda hayırlısı ne diyim bu arada sizin yas kactı?
yas 19 fakat ona hic yakıstıramıyorum dogrusu yanlıs anlamıs olma ihtimalim nedir :/

ama cidden bazen kırıcı oluyorsunuz ben pembe hayaller vs kurmadım kurmasına da izin vermedim .. sanırım ben onun statüsüne , bilgisine, söhretine güvendim .. ama neresini sevdin derseniz onu o oldugu icin sevdim

Bi de hakaret mi etti, gerizekalı dedi diyorsun? Boşver. Ayrıca senin yaşın çooook küçük daha. Uzak dur böyle uzaktan uzağa yürüyen nereye varacağı belli olmayan ilişkilerden
evet benim de alıskın olmadıgım seyler... daha hic hakaret isitmemisimdir bu denli yakınlarımdan..

evet benim de alıskın olmadıgım seyler... daha hic hakaret isitmemisimdir bu denli yakınlarımdan..

O denli? Yakının mı bu adam senin? Kendine gel yahu. Dangalağın tekiymiş adam. Ha şunu söyleyeyim. Bu adam geri gelecek sana. Bu davranışlar sana destur vermek amaçlı yapılmış cahilce şeyler. Aman diyim uzak tut.

geri geldi zaten. görüselim diye bayagı ısrar etti bugün. görüsmedim tabi ki. su anda yola cıktı memleketine dönüyor msj atıyor yola cıktık bilmem ne acıtasyon mu yapıyor nedir

geri geldi zaten. görüselim diye bayagı ısrar etti bugün. görüsmedim tabi ki. su anda yola cıktı memleketine dönüyor msj atıyor yola cıktık bilmem ne acıtasyon mu yapıyor nedir

Yaşın küçük ya, eğitecek aklı sıra seni. Gelme bu oyunlara. Sokakta böyle muhafazakar örnek genç, içerde gir bak ilk günden zorbalıklar, hakaretler gırla. Bu hareketler tamamen hesaplı yapılmış şeyler çok belli. Evlensen zindan edecek sana hayatı. Sakın kapılıp gitme aman kuzum. Küçüksün daha. Nasıl başlarsa öyle giden. Bi deneyeyim dediğin an bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…