öyle çirkin hissediyorum ki...

Haha burda açık açık yazmıyım ama geçen sene çooook kötü giden biriydi siteden. Ondan önce de düzenli olarak linç yerdi. Forumda küfür ettiği insanların şu an kendisiyle kim olduğunu bilmeden insan gibi konuştuğunu görünce üzülüyorum. Merak edene özelden yazarım ama burdan yazmıcam :)
Bnaa yaz kiz 😳

Vay arkadas ben pandayı dinleyip terapi falan alcam bu konuda. 10 sene sonrada bu kafada olursam kendimi tokatlarım😂😂
Yetistigin aile ilgili daha çok. Bir yazı okumustum annesi çocuğa güzel gözlüm diyormuş. Yazan kişide hep en güzel göz bende sanirdim demiş. Çok eleştirilen çocuk dünya güzeli de olsa, hiç yetemez tam olamaz.

Yetistigin aile ilgili daha çok. Bir yazı okumustum annesi çocuğa güzel gözlüm diyormuş. Yazan kişide hep en güzel göz bende sanardim demiş. Çok eleştirilen çocuk dünya güzeli de olsa, hiç yetemez tam olamaz.
Aslnda anne konusunda aşırı şanslıydım cocukkende halende öyle…ama çekirdek ailem dısında babamın anası bacısı gardası beraberdik uzun yıllar. Ve o bacısı hayatıma bi miktar sıçmış olabilir bu anlamda🫤 ama yine de teşhisi doktor koyabilir hüsnukurntum belkide

Aslnda anne konusunda aşırı şanslıydım cocukkende halende öyle…ama çekirdek ailem dısında babamın anası bacısı gardası beraberdik uzun yıllar. Ve o bacısı hayatıma bi miktar sıçmış olabilir bu anlamda🫤 ama yine de teşhisi doktor koyabilir hüsnukurntum belkide
Yok ben sana nasil teşhis koyabilirim.Genelleme yaptım. Yetistigin aile ile ilgili derken sana hitap etmedim genelleme idi.

Genç kızken güzelliğin hokka burun köfte dudak zayıflık uzun boy vs olduğunu sanırdım. Öyle değilmiş. Etrafımda bu tanımlamaya uymayan onlarca aşırı güzel kadın var. Duruş mimik seçtiğiniz kelimeler ses tonunuz hepsi bir bütün. İnanın bana güzellik başka bir şey. İç güzelliği değil kasttettiğim bu bir enerji. Siz kendinize bu haksızlığı yaptıkça da çirkinim enerjisini yayacak ve çirkin kalacaksınız. (Umarım demek istediğim anlaşılır dinimiz amin)

Son düzenleme:
Biraz sert bulsam da sana hak veriyorum.bu başka konularda da oluyor. Gelip derdini anlatana kendi kocasını çocuğunu ıvırı zıvırını övüyor. Ben de görünce kızıyorum şimdi bunu anlatmanın yeri mi diye.
Sorma ya.kadıncağız kocam ilgisiz, beni sevmiyor mu acaba diyor ? Millet yaşadığı efsanevi ask(!)ı anlatıuor cevap olarak 😂. Tavsiye mi bu şimdi ?

Biliyoruz kendisi de soyledi ben Ferhansim diye. Guzelligin de dezavantajlari var, veya goruntum guzel ama sevilmiyorum diyenleri gordukce catladi. Konu sahibi bisey demiyor ust uste 5 tane mesaj yazmis, sarkazm yapiyordu minnoslugu söndü birden.
Yok vardır zaten ama bunun avuntu gibi verilmesi tuhaf, dua et çirkinsin yoksa şöyle böyle olurdu gibi
Bu arkadaşa aramızda toplanıp.guzellik kraliçesi tacı falan mı takalım anlamadım ki.bir kadın nasıl bu kadar kıskanılıp, parçalanacak kadar güzel olabilir ? Harcanıyor heralde arkadaş buralarda.bu arada konu sahibi de bir ilginç.

Ya aslında bunun örneğini vermem böyle çirkef bir durumla ilk defa karşı karşıya kalmamdı. Bundan milattan önceki eski erkek arkadaslarımlada görüşürüm hala güzel olmamdan dem vururlar. Üstelik bir flörtüm bir başkasıyla nişanlanmış olmasına rağmen dedi ki (afedersiniz dedigi gibi yansıtacagım) "ananı avradını 7 sülaleni genlerini s...yim. S...r g...t bu dünyadan o.... cok güzelsin zararsın ziyansın" demisti. En sonunda eline yüzüne kezzap atacam dayanamıyorum diyen bile oldu tanımadığım bilmediğim.
Ve üstelik bu anlattığım olaydaki erkek arkadaşım sonra aylarca hala da yazar durur aramaya calısır. Burda anlatmak istediğim erkeklerin bir çıtadan sonra insanı şok edecek bir çıtaya inmesi. Bu aslında güzellik çirkinlik değilde güç oyununa, bu kız beni dinler eder, sözümden çıkmaz olayına dönüyor.
Sizin bahsettiğiniz durumda tam benim kaderim iste kimsenin burnunun sümüğünü silmeyecek erkeklerin hayatıma alıyorum farklı geliyor gözüme:) sonra bir yerleri öyle kalkıyor ki güzel kızla beraber oldukları için herkesi elde edebilirim kafasına giriyorlar.
Hmm.allah nazarlardan saklasın me diyelim.inandık inandık tamam.şahane bir güzelliğiniz var.daha fazla örnek verdirip, intihar etmek istemiyorum valla. Eee madem değerlendirseydiniz güzellik yarışmasıdır, modelliktir falan.burada bizim gibi çirkin kadınlara güzelliğinizi anlatana kadar şimdi zengin iş adamlarıyla yemek yiyor olurdunuz.sokağa çıkarken biber gazı falan alın yanıniza.aman dikkat.

Bu arkadaşa aramızda toplanıp.guzellik kraliçesi tacı falan mı takalım anlamadım ki.bir kadın nasıl bu kadar kıskanılıp, parçalanacak kadar güzel olabilir ? Harcanıyor heralde arkadaş buralarda.bu arada konu sahibi de bir ilginç.
Onu sana sormak lazim, insanlara pencelerini cikaran sendin 😂

Hmm.allah nazarlardan saklasın me diyelim.inandık inandık tamam.şahane bir güzelliğiniz var.daha fazla örnek verdirip, intihar etmek istemiyorum valla. Eee madem değerlendirseydiniz güzellik yarışmasıdır, modelliktir falan.burada bizim gibi çirkin kadınlara güzelliğinizi anlatana kadar şimdi zengin iş adamlarıyla yemek yiyor olurdunuz.sokağa çıkarken biber gazı falan alın yanıniza.aman dikkat.
Ferhanscım dış görünüşü konusunda kompleksi olan birinin konusuna kendi göreceli güzelliğini öve öve bitiremeyenler aşırı derecede itici ancak senin buna tepki verme sebebinin konu sahibini korumak olmadığını hepimiz biliyoruz. Senin tepkin tamamen kendi içsel problemlerinden

X