Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

bu pozitif değil canım. bu kadar lh olabilir. ben de hep var mesela
kaç gün var adetine belki koyulaşır tabi. inşallahta öyle olur
Yok pozitif değil bunu biliyorum artık. ama gitgide ikinci çizgi arttığı için merak ettim.benim poxitiften önce ikinci çizginin yerinde yeller eserdi. şimdi sifirlanmamasi düşündürücü

canım sen hemen git bir tane test al yap nasıl durabiliyorsun ben olsam şimdiye kadar çoktan gitmiştimmm :)
geçen gün anlattım ben sana benim de geç döllenme oluyor bu yüzden de geç belli oldu diye
Dostlar bugun izin alip jinekolaga gttim ultrasonla bakti hersey normal kistin de yok ama gebelik te yok dedi bhcg icin kan istedi ogleden sonra sonuca göre degerlendirecek. Sanirim adet sökdürücü verecek

Dostlar bugun izin alip jinekolaga gttim ultrasonla bakti hersey normal kistin de yok ama gebelik te yok dedi bhcg icin kan istedi ogleden sonra sonuca göre degerlendirecek. Sanirim adet sökdürücü verecek
ıyı yapmıssın gıtmekle . en azından acaba dıye kafanda kalmayacak. olumsuz durum olmaması da sevındırıcı canım.

Hee aman iyi kist olmaması canım belki çok stres yaptıysan

Kızlar bu arada benden dünden beri damla damla kan gibi ama kahverengi gelmeye başladı neden böyle oluyo yaageçen aydan beri sürekli geliyodu 4 gün kesildi şimdi yine başladı bilgisi olan varmı acaba

Bata 5 -6 gün var test yaptım sabah negatifi gördüm oturdum teste baka baka hayal çizgiler görmeye başladım benim öteki aya kaldı galiba Dün eşime demediğimi bırakmadım kendimi suçlu hissediyorum ona o kadar kızdığım için yumurtlamadan bir gün önce çalışma yapalım dedim yok uykum var filan dedi bir gün önce de çalışma olmamıştı kasık ağrımdan yani yumurta çatladıktan sonra ilişki oldu geçen ay da böyle olmuştu tutmadı bu ay da tutmadı off çok çok mutsuzuum bu 2. ayım sanki hiç çift çizgi göremeyecekmişim gibi geliyor. Sabah face 'e baktım bütün herkes bebeğinin fotosunu koymuş ağladım ağladım adet öncesi sendromlarım başladı sanırım fazla duygusallık ne yapsam bilemedim doktora gittim sorun yok diyor yumurtalıkların iyi çalışıyor diyor Allah'ım bebek isteyene herkese yollasın kuzusunu ben çok üzgünüm kızlar birde güya rahattım bu ay ben rahat filan olamam ya imkanı yok offfffff

Canim belki gec dollenme olmustur.bnimde 6 gün var bnimde negatif ama umidim varr. çünkü bnim onceki hamileligimde oyle oldu. 5 gün bakın hiiic bişi yoktu 4 gün kala cooook ax çizgi çıktı

Bugün 34. Gün ve ben hala adet olmadım...sabah test yaptım tabi ki negatif....of böyle olunca nerde benim kırmızılar deyip aramaya başladım

çok karamsarsın yaa. aaa sallayan baslardan kafam agırdı
canım benım daha cok erken. yanı hamile bile olsan su an cıkmaması cok normal. erken cıkanlar sanslı olanlar. yoksa adet gununden once cıkmaması anormal değil.
he değilsen bile uzme bu kadar kendini. ne guzel ıste problemınız yokmus. tez zamanda olur ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…