• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kizlar nolur acil yardim!!!!!!! testlerim asagidaki gibi sizce bisiler varmi usteki gebelik asagidaki ovu testi neler oluyor sabah yaptim gebeligi yaptiktan bir saat sonra zorla gordugum ikinci cizgi vardi buharlasma dedim simdi boyke gri bise oldu ovu testim de cok silik degil nolur dua edin hamile olayim batim da karisik ama tahmini 4 gunumvar

Sizce durum ne

Eklentiler

• IMG_20150325_141849.jpg
    IMG_20150325_141849.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 208
canım ya bende seni merak ettim naptın diye . gününde gecti
Evet ya of böyle olunca da insan ayrı geriliyor çift çizgiden sonra ki 17. Gün bugün bakalım eli kulağındadır ama gelmedi henüz...doktordan randevu aldım yarın sabah bakalım ne diyecek 40 doktora sordum bide kendi doktoruma sorayım :) hızımı alamazsam hastaneyi değiştireceğim :)

Bata 5 -6 gün var test yaptım sabah negatifi gördüm oturdum :KK43: teste baka baka hayal çizgiler görmeye başladım benim öteki aya kaldı galiba :KK43: Dün eşime demediğimi bırakmadım kendimi suçlu hissediyorum ona o kadar kızdığım için :KK43: yumurtlamadan bir gün önce çalışma yapalım dedim yok uykum var filan dedi bir gün önce de çalışma olmamıştı kasık ağrımdan yani yumurta çatladıktan sonra ilişki oldu geçen ay da böyle olmuştu tutmadı bu ay da tutmadı :KK43: off çok çok mutsuzuum bu 2. ayım sanki hiç çift çizgi göremeyecekmişim gibi geliyor. Sabah face 'e baktım bütün herkes bebeğinin fotosunu koymuş ağladım ağladım :KK43: adet öncesi sendromlarım başladı sanırım fazla duygusallık :KK43: ne yapsam bilemedim doktora gittim sorun yok diyor yumurtalıkların iyi çalışıyor diyor :KK43: Allah'ım bebek isteyene herkese yollasın kuzusunu ben çok üzgünüm kızlar :KK61: birde güya rahattım bu ay ben rahat filan olamam ya imkanı yok offfffff
canım hiiççç öyle düşünme nasip herşey. belkide bebiişin gelmiştir. ama sen kendini böyle üzersen bebişte etkilenir. hem daha çoookkk var test için. biraz daha bekle.

ayy hadi bakalımm yumurtlama donemın geldi mi ?
ya bnım adet bıtsede bende bslasam calısmalara dıger topiklerde bol bol hamiş haberleri var gaza geldimmm :KK55::KK49:
yani bugun 14. gün ama . test pozitif değil canım. belki akşam ya da geç yumurtlıcam bılemıyorum ki o_O
teste uydukta ne oldu. bu ay test e gore degıl calısmalarımız :D

Maalesef telde cikmiyo silik baya gri gibi de zaten nomalde olsa buharlasma derim am testim koyu gibi

Eklentiler

• IMG_20150325_144052.jpg
    IMG_20150325_144052.jpg
    100,1 KB · Görüntüleme: 184
  • IMG_20150325_143947.jpg
    IMG_20150325_143947.jpg
    89,9 KB · Görüntüleme: 185
  • IMG_20150325_143800.jpg
    IMG_20150325_143800.jpg
    98,3 KB · Görüntüleme: 197
yani bugun 14. gün ama . test pozitif değil canım. belki akşam ya da geç yumurtlıcam bılemıyorum ki o_O
teste uydukta ne oldu. bu ay test e gore degıl calısmalarımız :KK70:

Sen gectıgımız ay ıkı gun once adet olmstun zatn dimi :D sasmaya basladı senın döngülerrr canımm

o kadar sıkıldım ki bu testlerden :KK53: tuvalete gitmek istemiyorum artık sanırım yapmıcam pazartesi batım bekleyim olmazsam yaparım 8 aydır saçma sapan cizgileri acaba mı demekten çok yoruldum pes ettim artık:KK43::KK31:beklicem:KK51::KK69:
sabredebılırsın bekle tabı canım. :21: hakkımızda hayırlısı. benım 2. ayım ben bile skıldım. normaldir :KK30:

Sen gectıgımız ay ıkı gun once adet olmstun zatn dimi :D sasmaya basladı senın döngülerrr canımm
Canım bana olumsuz yazabilirsin kahve akıntım gelmeye başladı yeni bat ı ovulasyonda çift çizgi görünce üzerine 17 gün ekler söylerim....:) vucudumu cozdum satılır her ay çift cizgiden 17 gün sonra geliyor....acaba çift çizgiden 3 gün sonra mı çatlıyo ve 14 gün sonra adet gunu oluyor...bu ay çift çizgiden sonraki 3. Gunu değerlendireceğim :)

Back