• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Dostlar benin taniyanlar hala adet yok gecikmenin 11.gunundeyim :KK57:kist flandan korkuyorum ayni zamanda da test yapmaktan da korkuyorum cunku gecen hafta bugun kan testim 0.29 ckmisti. Bir haftada degismis olamaz herhalde demi:KK17:
Canım inşallah kist yoktur. Ama bir günde değişen değerler bile oluyor. Neden test yapmıyorsun, belirsizlikten kurtulursun. Bebiş varsa amenna, ama yoksa dr'a görün mutlaka.

nasıl yantestiyle takip yapiyordumm m? ben soruyu pek anlamadım
Canim soyle simdi pazartesi ilk defa catlatma ignesi oldum normalde ovu testiyle takip yapiyordumm eskilere gore cok fazla koyu cikmaya basladi dogru sonuc verirmii igneyi vurundugum gun cok agrim olduu ertesi gun hic bisey yok bugunde oylee ama hala koyu cikiyor testt yumurtlamadim mi acaba daha yoksa ignenin etkisiyle mi boylee koyuu

Dostlar benin taniyanlar hala adet yok gecikmenin 11.gunundeyim :KK57:kist flandan korkuyorum ayni zamanda da test yapmaktan da korkuyorum cunku gecen hafta bugun kan testim 0.29 ckmisti. Bir haftada degismis olamaz herhalde demi:KK17:
Eger gebelik varsa bir haftada mutlaka degismistir deger gec dollenme olabilir insallah oyledir test yap bencedee

Canim soyle simdi pazartesi ilk defa catlatma ignesi oldum normalde ovu testiyle takip yapiyordumm eskilere gore cok fazla koyu cikmaya basladi dogru sonuc verirmii igneyi vurundugum gun cok agrim olduu ertesi gun hic bisey yok bugunde oylee ama hala koyu cikiyor testt yumurtlamadim mi acaba daha yoksa ignenin etkisiyle mi boylee koyuu
canım ilacın etkisidir o. çünkü çatlatma iğnesinde bhcg olduğu için gebelik testide yapsan pozitif çıkar. çatlatma iğnesi etkisini 7-10 gün sonra kaybediyor. bende 5 kez çatlatma iğnesi oldum :)

canım ilacın etkisidir o. çünkü çatlatma iğnesinde bhcg olduğu için gebelik testide yapsan pozitif çıkar. çatlatma iğnesi etkisini 7-10 gün sonra kaybediyor. bende 5 kez çatlatma iğnesi oldum :)
Ovu testini bosa yapiyorum cnm o zaman benn karambole gidicez o zaman catladimi onu bile anlayamadimm pfff

olsun dünü değerlendirebildiniz mi? benim doktorum vurduktan sonra 24. ve 36. saatlerde ilişki olsun sonrada gün aşırı demişşti. başka bir arkadaşıma vurduğu akşam ve gün aşırı demişti.
Vurulmadan 12 saat oncee ve vurunduktan 36 saat sonra oldu canimm banada vuruldugun gunden itibaren 4 gun demisti :)

Vallahi bilmiyorum ki gec döllenme midr kist midir :KK17: Allah m neolur kist olmasin yaa ......buarada şistim patlicam acayip şiskinlik var..ay gec dollenme yasamis hamile kalmis arkadaslar yok mu yau:stop:bilgilendirse
canım 1 haftada cok sey degısmıs olabılır. gıtsene artık doktora. en azından test yap. nasıl sabredıyosun bravo valla :KK9:

Vallahi bilmiyorum ki gec döllenme midr kist midir :KK17: Allah m neolur kist olmasin yaa ......buarada şistim patlicam acayip şiskinlik var..ay gec dollenme yasamis hamile kalmis arkadaslar yok mu yau:stop:bilgilendirse
tatlım kesinlikle test yap. beklemenin bi anlamı yok. eğer gebelik yoksa mutlaka doktora git.

Back