- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #1.741
hayırlısı olsun tatlımm inşaallaahhh bebişine kavuşursunVurulmadan 12 saat oncee ve vurunduktan 36 saat sonra oldu canimm banada vuruldugun gunden itibaren 4 gun demisti :)
canım sen hemen git bir tane test al yap nasıl durabiliyorsun ben olsam şimdiye kadar çoktan gitmiştimmm :)Vallahi bilmiyorum ki gec döllenme midr kist midirAllah m neolur kist olmasin yaa ......buarada şistim patlicam acayip şiskinlik var..ay gec dollenme yasamis hamile kalmis arkadaslar yok mu yau bilgilendirse
canım sen hemen git bir tane test al yap nasıl durabiliyorsun ben olsam şimdiye kadar çoktan gitmiştimmm :)
geçen gün anlattım ben sana benim de geç döllenme oluyor bu yüzden de geç belli oldu diye
Ayy inşAllah hamilesindir canım ben olsam ßimdiye kadar kaç tane test yapmıştım vallaVallahi bilmiyorum ki gec döllenme midr kist midirAllah m neolur kist olmasin yaa ......buarada şistim patlicam acayip şiskinlik var..ay gec dollenme yasamis hamile kalmis arkadaslar yok mu yau bilgilendirse
benim hep 28 de 1 oluyodu. korunmayı bırakınca 26 oldu 30 olduKızlar korunmayı bıaktığımızdan beri reglim bat tarihinden 7-8 gün sonra oluyor. sizin etrafınızda yada içinizde aynı durumda olan var mı ? normalde 1 yada 2 gun atardı
Canım çok tşk ederim cevap için, ovulasyon testi kullandım da merak ettim. Umarım bu ay tutmuşturPozitif olduktan sonra 24-36 saat sonra diyolar. Ben 1 martta pozitifti 15 gece 16sı olmuştu aslında regl oldum. Yardımcı olur umarım:)
Insallah canim benimm insallah hepimiz de kavusuruzzhayırlısı olsun tatlımm inşaallaahhh bebişine kavuşursun
vücüt kendını hamileliğe hazırlıyor dıyorlar.bilmiyorum daoğrulugu varmıdırkıbenim hep 28 de 1 oluyodu. korunmayı bırakınca 26 oldu 30 oldukafayı yedi
hergün düzenli yapıyormusun? çatlamadan sonra kaç gün geçti? hergün çizgide koyulaşma varsa olabilir ama koyulaşmıyorsa silik 2. çizgiye takılma o hep çıkabiliyor.Kizlar benim catlamadan sonra hala catladigi gün gibi silik ikici cizgi var.hamis olabilir miyim.kasiklarimda ağrıyor. bide gazoz gibi oldum tis tis tis
Catlamadan 2gun sonra koyulasmaya basladi.bugunde 5i günü. ovulasyon bitti zaten.ama yinede dikkatimi cekti.kist filandanda korkuyorum açıkçasıhergün düzenli yapıyormusun? çatlamadan sonra kaç gün geçti? hergün çizgide koyulaşma varsa olabilir ama koyulaşmıyorsa silik 2. çizgiye takılma o hep çıkabiliyor.
Catlamadan 2gun sonra koyulasmaya basladi.bugunde 5i günü. ovulasyon bitti zaten.ama yinede dikkatimi cekti.kist filandanda korkuyorum açıkçası
keşke . inşallah öyledir canım. ya da çok takip etmeye başladığımız içindirvücüt kendını hamileliğe hazırlıyor dıyorlar.bilmiyorum daoğrulugu varmıdırkı
keşke . inşallah öyledir canım. ya da çok takip etmeye başladığımız içindir
canım testlere atarsan bi bakalım. hem ovu oncesi, ovu zamanı ve ovu sonrasıCatlamadan 2gun sonra koyulasmaya basladi.bugunde 5i günü. ovulasyon bitti zaten.ama yinede dikkatimi cekti.kist filandanda korkuyorum açıkçası
Önceki günleri önemli degil artik diye atmıştım. bugun ki bu.bide oylesine yaptım. suya filan dikkat etmedim.Canım testlerın fotolarını atsana bakalım bı
Canım testlerın fotolarını atsana bakalım bı
başladık prenses. 2 gün arayla devam . bakalım neler olacakçalışmalara basladınız mı canımmmm
bu pozitif değil canım. bu kadar lh olabilir. ben de hep var meselaÖnceki günleri önemli degil artik diye atmıştım. bugun ki bu.bide oylesine yaptım. suya filan dikkat etmedim.
Eki Görüntüle 1468333
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?