• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Vallahi bilmiyorum ki gec döllenme midr kist midir :KK17: Allah m neolur kist olmasin yaa ......buarada şistim patlicam acayip şiskinlik var..ay gec dollenme yasamis hamile kalmis arkadaslar yok mu yau:stop:bilgilendirse
canım sen hemen git bir tane test al yap nasıl durabiliyorsun ben olsam şimdiye kadar çoktan gitmiştimmm :)
geçen gün anlattım ben sana benim de geç döllenme oluyor bu yüzden de geç belli oldu diye

Vallahi bilmiyorum ki gec döllenme midr kist midir :KK17: Allah m neolur kist olmasin yaa ......buarada şistim patlicam acayip şiskinlik var..ay gec dollenme yasamis hamile kalmis arkadaslar yok mu yau:stop:bilgilendirse
Ayy inşAllah hamilesindir canım ben olsam ßimdiye kadar kaç tane test yapmıştım valla

Kızlar korunmayı bıaktığımızdan beri reglim bat tarihinden 7-8 gün sonra oluyor. sizin etrafınızda yada içinizde aynı durumda olan var mı ? normalde 1 yada 2 gun atardı

Kizlar benim catlamadan sonra hala catladigi gün gibi silik ikici cizgi var.hamis olabilir miyim.kasiklarimda ağrıyor. bide gazoz gibi oldum tis tis tis:stop::KK23:

Kizlar benim catlamadan sonra hala catladigi gün gibi silik ikici cizgi var.hamis olabilir miyim.kasiklarimda ağrıyor. bide gazoz gibi oldum tis tis tis:stop::KK23:
hergün düzenli yapıyormusun? çatlamadan sonra kaç gün geçti? hergün çizgide koyulaşma varsa olabilir ama koyulaşmıyorsa silik 2. çizgiye takılma o hep çıkabiliyor.

hergün düzenli yapıyormusun? çatlamadan sonra kaç gün geçti? hergün çizgide koyulaşma varsa olabilir ama koyulaşmıyorsa silik 2. çizgiye takılma o hep çıkabiliyor.
Catlamadan 2gun sonra koyulasmaya basladi.bugunde 5i günü. ovulasyon bitti zaten.ama yinede dikkatimi cekti.kist filandanda korkuyorum açıkçası

Canım testlerın fotolarını atsana bakalım bı
Önceki günleri önemli degil artik diye atmıştım. bugun ki bu.bide oylesine yaptım. suya filan dikkat etmedim.
Canım testlerın fotolarını atsana bakalım bı
14272775299121458357424.jpg

Back