- 18 Kasım 2014
- 60
- 23
- 13
- 41
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #1.781
betaya bakmadan ilaç içme tabiiiki ultrasonda 6. haftadan sonra görülebiliyor kese ama en azından kis falan yokmuş o anlaşıldıUltrasonla gebeligi nasl anlioki normal ultrasonla bile 5 Yada 6.haftada gorulmuomu kese flan
canım gebelikteki çizgi varsa bile görünmüyor tekrar çek at istersen daha yakından bir de parlamasın belli olmuyor değilseSizce durum ne
Evet ya of böyle olunca da insan ayrı geriliyor çift çizgiden sonra ki 17. Gün bugün bakalım eli kulağındadır ama gelmedi henüz...doktordan randevu aldım yarın sabah bakalım ne diyecek 40 doktora sordum bide kendi doktoruma sorayım :) hızımı alamazsam hastaneyi değiştireceğim :)canım ya bende seni merak ettim naptın diye . gününde gecti
betaya bakmadan ilaç içme tabiiiki ultrasonda 6. haftadan sonra görülebiliyor kese ama en azından kis falan yokmuş o anlaşıldı
canım hiiççç öyle düşünme nasip herşey. belkide bebiişin gelmiştir. ama sen kendini böyle üzersen bebişte etkilenir. hem daha çoookkk var test için. biraz daha bekle.Bata 5 -6 gün var test yaptım sabah negatifi gördüm oturdumteste baka baka hayal çizgiler görmeye başladım benim öteki aya kaldı galiba Dün eşime demediğimi bırakmadım kendimi suçlu hissediyorum ona o kadar kızdığım için yumurtlamadan bir gün önce çalışma yapalım dedim yok uykum var filan dedi bir gün önce de çalışma olmamıştı kasık ağrımdan yani yumurta çatladıktan sonra ilişki oldu geçen ay da böyle olmuştu tutmadı bu ay da tutmadı off çok çok mutsuzuum bu 2. ayım sanki hiç çift çizgi göremeyecekmişim gibi geliyor. Sabah face 'e baktım bütün herkes bebeğinin fotosunu koymuş ağladım ağladım adet öncesi sendromlarım başladı sanırım fazla duygusallık ne yapsam bilemedim doktora gittim sorun yok diyor yumurtalıkların iyi çalışıyor diyor Allah'ım bebek isteyene herkese yollasın kuzusunu ben çok üzgünüm kızlar birde güya rahattım bu ay ben rahat filan olamam ya imkanı yok offfffff
yani bugun 14. gün ama . test pozitif değil canım. belki akşam ya da geç yumurtlıcam bılemıyorum kiayy hadi bakalımm yumurtlama donemın geldi mi ?
ya bnım adet bıtsede bende bslasam calısmalara dıger topiklerde bol bol hamiş haberleri var gaza geldimmm
ben de göremedim gebeliktecanım gebelikteki çizgi varsa bile görünmüyor tekrar çek at istersen daha yakından bir de parlamasın belli olmuyor değilse
canım bu testlere gore hamılesın demek cok zor. cunku ovu o kadar cıkması normal. gebelıkte de resımlerde görunmuyor.Maalesef telde cikmiyo silik baya gri gibi de zaten nomalde olsa buharlasma derim am testim koyu gibi
umutsuz olma tabi. daha gunun var canım. tekrarla testını yarın yıne. umarım görünürümit fakirin ekmeği işte
yani bugun 14. gün ama . test pozitif değil canım. belki akşam ya da geç yumurtlıcam bılemıyorum ki
teste uydukta ne oldu. bu ay test e gore degıl calısmalarımız
aynen canım takıp etmeye baslayınca sastı. önceki ay da 2 gun gec olmustu. ortalık karıstı duzen bozuldu ahey aheyyyySen gectıgımız ay ıkı gun once adet olmstun zatn dimisasmaya basladı senın döngülerrr canımm
sabredebılırsın bekle tabı canım.o kadar sıkıldım ki bu testlerdentuvalete gitmek istemiyorum artık sanırım yapmıcam pazartesi batım bekleyim olmazsam yaparım 8 aydır saçma sapan cizgileri acaba mı demekten çok yoruldum pes ettim artık beklicem
Canım görünmüyor hiçbir şey istersen bir kaç sabah ilk idrarla tekrarlamak istersen varsa o zaman belli olur inşallah vardır diyelimMaalesef telde cikmiyo silik baya gri gibi de zaten nomalde olsa buharlasma derim am testim koyu gibi
Canım bana olumsuz yazabilirsin kahve akıntım gelmeye başladı yeni bat ı ovulasyonda çift çizgi görünce üzerine 17 gün ekler söylerim....:) vucudumu cozdum satılır her ay çift cizgiden 17 gün sonra geliyor....acaba çift çizgiden 3 gün sonra mı çatlıyo ve 14 gün sonra adet gunu oluyor...bu ay çift çizgiden sonraki 3. Gunu değerlendireceğim :)Sen gectıgımız ay ıkı gun once adet olmstun zatn dimisasmaya basladı senın döngülerrr canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?