- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
- 133
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #1.701
Evet :) hayırdırResminimi değiştirdin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet :) hayırdırResminimi değiştirdin
11 mart ovulasyondu teste göre hcg de bata 5 kalada 22 mart yani 10 gün yada 11. Gün oluyorCanim bata 5 kala dediğin ovulasyondan kac gün sonraydi
Ama hesaplayıcıya görede ovu günü ayın 13 ü oluyodu o zamanda 9. Güne denk geliyorEvet :) hayırdır
Himmm bu iyi oldu bende pazar gunu bakayim o zaman canim sanada hayırlı olsun.ben bir düşük yaşadım o yüzden cok istiyorumAma hesaplayıcıya görede ovu günü ayın 13 ü oluyodu o zamanda 9. Güne denk geliyor
Canım incir kürünü nasıl yapıyorsunBen bu ay incir kürüyle iki gün önce yumurtladım o zaman teste göre
Sağol canımHimmm bu iyi oldu bende pazar gunu bakayim o zaman canim sanada hayırlı olsun.ben bir düşük yaşadım o yüzden cok istiyorum
Sagol canim sanadaSağol canım
İnşallah Allah bir daha öyle bir tecrübe yaşatmaz geçmiş olsun
Ben beş altı tane kuru inciri önce soğuk suda iyice yılayıp üç dört bardak suda kaynatıyordum ağzı kapalı olarak ılınınca içindeki inciride bir bardak suyunuda aç karnına günde iki kez içiyordum inciri suyun içinde bırakma ama şişer suyu çeker sabah akşam aç karnına içtim hayıt çayınıda günde bir kez bir çsy bardagı bir hafta içtim yumurtlamada kürler bitmişti incir kürünü 10 12 gün falan yapmıştım birde çörekotu oda çok şifalı onuda yarım çay kaşığı ağzımda iyicene ezerek yedimCanım incir kürünü nasıl yapıyorsun
Canim ne guzel massallah testin iyice belirmis sende kist varmiydi sogan kurunu o yuzdenmi yaptin bide sogan kuru yaptigin ay mi hamile kaldin ben hamilelige engel olur korkusu yasiyorumdaBen beş altı tane kuru inciri önce soğuk suda iyice yılayıp üç dört bardak suda kaynatıyordum ağzı kapalı olarak ılınınca içindeki inciride bir bardak suyunuda aç karnına günde iki kez içiyordum inciri suyun içinde bırakma ama şişer suyu çeker sabah akşam aç karnına içtim hayıt çayınıda günde bir kez bir çsy bardagı bir hafta içtim yumurtlamada kürler bitmişti incir kürünü 10 12 gün falan yapmıştım birde çörekotu oda çok şifalı onuda yarım çay kaşığı ağzımda iyicene ezerek yedim
Kizlarr bisi sorcamm catlama ignesinden sonra ovu testi kullanan oldu muu yani dogru sonuc verirmi acaba
Canim insallah insallah.Aramizdan birimiz iyi haber versin bari ne diyeyim.Hakkimizda hayirlisi :)Benimde 27 marttı 3 gün geç yumurtladım ilk kez hatta 2 kere yumurtlamış bile olabilirim :) ama sancımın olduğu ve çizginin silikleştiği güne göre bat 30 Mart canı gönülden gelmemesini diliyorum hepimizin :)
Bakalim o zaman :) ben bu ay cok sakinim nedense hic stres falan yapmadim.gunlerimde oyle gecsin istiyorum bata kadarBenim 1nisan canim.bende gec dolledim.bakalim artik beraber
Bende en azindan hafta sonuna kadar beklicem isim var çünkü. ama pazar gunu filan tst yapabilirimBakalim o zaman :) ben bu ay cok sakinim nedense hic stres falan yapmadim.gunlerimde oyle gecsin istiyorum bata kadar
Canım çok sevindim senin adına inşallah sağlıkla kucagına alırsın dikkat et kendine11 mart ovulasyondu teste göre hcg de bata 5 kalada 22 mart yani 10 gün yada 11. Gün oluyor
Kızlar ovulasyon testi pozitif olduğu gün mü yumurtluyoz yoksa pozitiften silikleşmeye başladığı zaman mı ?? Yumurtlamadan BAT a 14 gün sayanvarsa bilir. Cvp pleasee