Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Canım incir kürünü nasıl yapıyorsun
Ben beş altı tane kuru inciri önce soğuk suda iyice yılayıp üç dört bardak suda kaynatıyordum ağzı kapalı olarak ılınınca içindeki inciride bir bardak suyunuda aç karnına günde iki kez içiyordum inciri suyun içinde bırakma ama şişer suyu çeker sabah akşam aç karnına içtim hayıt çayınıda günde bir kez bir çsy bardagı bir hafta içtim yumurtlamada kürler bitmişti incir kürünü 10 12 gün falan yapmıştım birde çörekotu oda çok şifalı onuda yarım çay kaşığı ağzımda iyicene ezerek yedim

Canim ne guzel massallah testin iyice belirmis sende kist varmiydi sogan kurunu o yuzdenmi yaptin bide sogan kuru yaptigin ay mi hamile kaldin ben hamilelige engel olur korkusu yasiyorumda

Canim insallah insallah.Aramizdan birimiz iyi haber versin bari ne diyeyim.Hakkimizda hayirlisi :)

Kızlar ovulasyon testi pozitif olduğu gün mü yumurtluyoz yoksa pozitiften silikleşmeye başladığı zaman mı ?? Yumurtlamadan BAT a 14 gün sayanvarsa bilir. Cvp pleasee

Kızlar ovulasyon testi pozitif olduğu gün mü yumurtluyoz yoksa pozitiften silikleşmeye başladığı zaman mı ?? Yumurtlamadan BAT a 14 gün sayanvarsa bilir. Cvp pleasee

Pozitif olduktan sonra 24-36 saat sonra diyolar. Ben 1 martta pozitifti 15 gece 16sı olmuştu aslında regl oldum. Yardımcı olur umarım:)

Dostlar benin taniyanlar hala adet yok gecikmenin 11.gunundeyim kist flandan korkuyorum ayni zamanda da test yapmaktan da korkuyorum cunku gecen hafta bugun kan testim 0.29 ckmisti. Bir haftada degismis olamaz herhalde demi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…