- 30 Ocak 2015
- 155
- 33
- 43
- 31
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #1.681
Canım benim yeni batı yazar mısın 18 nisan :)aynen canım önemli olan niyet hersey dua üzerine okumaktan zarar gelmez bi denicem ben adetim bitince inşallah hayırlı olurr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim yeni batı yazar mısın 18 nisan :)aynen canım önemli olan niyet hersey dua üzerine okumaktan zarar gelmez bi denicem ben adetim bitince inşallah hayırlı olurr
Canım kür derken bende aslan pençesi ve civan perisi var ama onun çayını mı yapıcazKizlar saracoglunun danismaniyla görüştüm hamile kalmayi kolaylastirici kistler ve tuplerdeki tikaniklik hepsini kapsayan kur tarifi aldim sizlerlede paylaşmak istedim uygulamak isteyenler için adet bitiminden 2 gün sonra sabah aksam 15 gün soğan kuru bitince 1 ay testere dişli aslan pençesi yine sabah aksam günde iki kere bitince yine 10 gün soğan kuru peşine 1 ay günde bir kere civanpercemi kürü ben bir dahaki adetin peşine bu kitleri uygulayacagim bu arada hormonlarida duzenliyormus
Evet canim sogan kuru bitince aslanpençesi cayi günde iki kere birer bardak cayin tarifi nette vardır miktarı yapilisi siralama üstte yazdigim şekilde oluyor hepsi ayni anda yapilmiyoCanım kür derken bende aslan pençesi ve civan perisi var ama onun çayını mı yapıcaz
Benim 1nisan canim.bende gec dolledim.bakalim artik beraberKizlar bati 1 nisan olan var mii?? Benim aslinda 27 mart olmasi lazim ama gec yumurtlama oldu.29 gunde 1 oluyorum bu ay cift cizgiye gore hesaplarsam 1 nisana geliyo saka gibi :) o gune kadarda test yapmayi dusunmuyorum zaten 1tane gebelik testim kaldi onuda harcaman istemiyorum
Canım benim yeni batı yazar mısın 18 nisan :)
Benimde 27 marttı 3 gün geç yumurtladım ilk kez hatta 2 kere yumurtlamış bile olabilirim :) ama sancımın olduğu ve çizginin silikleştiği güne göre bat 30 Mart canı gönülden gelmemesini diliyorum hepimizin :)Kizlar bati 1 nisan olan var mii?? Benim aslinda 27 mart olmasi lazim ama gec yumurtlama oldu.29 gunde 1 oluyorum bu ay cift cizgiye gore hesaplarsam 1 nisana geliyo saka gibi :) o gune kadarda test yapmayi dusunmuyorum zaten 1tane gebelik testim kaldi onuda harcaman istemiyorum
cnm test yaptınmı bugün durum neSo
soğan kürü çok iyi mutlaka saraçoğlunun sitesine gir bak ben öneririm
Benide yazar misin cnm bat 19 niSaN ;-)
cnm test yaptınmı bugün durum ne
Ayy ne güzel hamilesin canım rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım
Sağol canım tabiki dua edeceğm sizde bana bol bol dua edin canım geçen ay doğan kürü bu ayda incir kürü ve hayıt çayı ayrıca sade çörekoyu yedim ben önce inanmak ve pes etmeden kürlere devam etmek lazım ben öyle yapmıştım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah canımsebnembrn canim diğer topikte gördüm kalabalık diye yazamadım . Testin maşallah cok guzel cıkmıs baya belirginleşmiş Rabbim sağ saglim bebeisine kavuştursun seni :)) bizlerede dua et canım onericegin biseyler var mi V bizeeeee
Amin canım amin hepimize nasip olsun insallahhhAyy ne güzel hamilesin canım rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin canım
Maşallah canım yaa, Allah sağ salim kucağına almak nasip etsinKızlar biliyonuz ben her ay onlarca test yapıp duruyordum bata dokuz kaladan beri yaptığım testler umarım yardımcı olur birde o pahalı testin nasıl fos çıktığına ve boşa para verdiğimize ksnıt işte en iyisi ucuz 3-5 tl lik test biz erkenden merak edip 15 tl verdiğimiz testlere yazık vallahi paranıza yazık etmeyin ucuz test yapın varsa çıkıyor zaten
Canim bata 5 kala dediğin ovulasyondan kac gün sonraydiAmin canım amin hepimize nasip olsun insallahhh
Sağol canım sağol darısı istryenlere inşallahhhhMaşallah canım yaa, Allah sağ salim kucağına almak nasip etsin
Resminimi değiştirdinCanim bata 5 kala dediğin ovulasyondan kac gün sonraydi