• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

cok dikkat ederek yazarım canım farklı manaya gelmesın sonra . bnde adetim bitince b aslıcam . sen detaylı bılıyosun canım rıca etsem bıraz anlatırmısın nasıl yapmam gerektıgını
Ben direk ayete bakarak yazicam sen kopya ediceksin ya harflerin uzerinde altinda hareke dedigimiz isaretler war durak isaretleri de war bunlari eksiksiz yazicaksin sen adetin bitince yaz buraya suya atmadan once foto at eksik bi ueri warsa ben duzeltme yaparim ins canim

Bide kizlar gebe kalmak icin jergun meryem suresini okuyanlar war siz eger arapca bilmiyosaniz telefonunuza arapcasini indirin hergun bitane okurmus gibi dinleyin yasin ve fetihi de bu sekilde okuyamiyosaniz yuzunden bakip takip de edemiyosaniz kulaklikla dinleyin

Ben direk ayete bakarak yazicam sen kopya ediceksin ya harflerin uzerinde altinda hareke dedigimiz isaretler war durak isaretleri de war bunlari eksiksiz yazicaksin sen adetin bitince yaz buraya suya atmadan once foto at eksik bi ueri warsa ben duzeltme yaparim ins canim

tamma canım bu duayı yapmadan once namaz falan kılınması gerkeıyor mu ınt pek acıklamalı yazmamıslar baktımda. ayateı kagıda yazıp zemzem suyunun ıcıne koyup yazılar sılınınce 7 gun boyunca o suyun ıcılıcegı yazıyo. oyle mı ?

tamma canım bu duayı yapmadan once namaz falan kılınması gerkeıyor mu ınt pek acıklamalı yazmamıslar baktımda. ayateı kagıda yazıp zemzem suyunun ıcıne koyup yazılar sılınınce 7 gun boyunca o suyun ıcılıcegı yazıyo. oyle mı ?
Bu anladigim kadariyla namaz kilinmadan da yapilabiliyo ben bakmadim internette nasil anlatiyo diye sen meryem ve yasin surelerinden ayet diyince ben de yapayim dedim cunku zaten bu iki sure hamile kalmak icin de okunuyo ama cocuk icin ayrica hacet namazi iki rekat kilabilirsin bide ben iliskiye girmeden hemen once iki rekat namaz kilip bu beraberlikten hayirli bi erkek cocuk olsun diye dua ediyorum sende gonlunden ne geciyosa bildigin dualari okuyup 2 rekat namaz kilip Rabbimden iste gonlune gore werir ins. Canim

ben hic denemedim onu ama soyle diyim Kurani kerim arapca olarak inmis oyuzden arapca okunmasi lazim ama kendi diimzde Rabbim ne demis burda diye mealini okuyabilirsin tabiiki ama asil ibadet amacli arapca okunmasi lazim canim annen biliyosa yada baska bilen warsa onlar okusun arapcasindan
Sağol canım Allah razı olsun inşAllah sende en kısa sürede hamile kalırsın canım Allahın izniyle

Batim 30 mart gecmiyor zaman dun test yaptim buharlasma cizgisinden baska bise yok ki onu da gozume sokarak gordum:((( 8 ayim ve artik cok sikildim oglum 7 auda olmustu sanki bu hicolmayavak gibi ve bos bulunup cevreme de soyledim can sikici

Kizlar saracoglunun danismaniyla görüştüm hamile kalmayi kolaylastirici kistler ve tuplerdeki tikaniklik hepsini kapsayan kur tarifi aldim sizlerlede paylaşmak istedim uygulamak isteyenler için adet bitiminden 2 gün sonra sabah aksam 15 gün soğan kuru bitince 1 ay testere dişli aslan pençesi yine sabah aksam günde iki kere bitince yine 10 gün soğan kuru peşine 1 ay günde bir kere civanpercemi kürü ben bir dahaki adetin peşine bu kitleri uygulayacagim bu arada hormonlarida duzenliyormus

Kizlar saracoglunun danismaniyla görüştüm hamile kalmayi kolaylastirici kistler ve tuplerdeki tikaniklik hepsini kapsayan kur tarifi aldim sizlerlede paylaşmak istedim uygulamak isteyenler için adet bitiminden 2 gün sonra sabah aksam 15 gün soğan kuru bitince 1 ay testere dişli aslan pençesi yine sabah aksam günde iki kere bitince yine 10 gün soğan kuru peşine 1 ay günde bir kere civanpercemi kürü ben bir dahaki adetin peşine bu kitleri uygulayacagim bu arada hormonlarida duzenliyormus
Allah arzı olsun arkadaşım..bende soğan kürümün 2. günündeyim inşallah tamamlayacağım. Sonrasına da incir kürü düşünüyordum yumurta sayısını ve kalitesini arttırıyormuş o da...inşallah hakkımızda hayırlısı :)

Allah arzı olsun arkadaşım..bende soğan kürümün 2. günündeyim inşallah tamamlayacağım. Sonrasına da incir kürü düşünüyordum yumurta sayısını ve kalitesini arttırıyormuş o da...inşallah hakkımızda hayırlısı :)
Canim hepimizden Rabbim razi olsun sendede çikolata kisti vardi benim sana tavsiyem bu kürü uygula sonra incir kürü yap kistleri eritiyormus ve hamile kalmaya çok yardimi varmis bu arada ben inciri adet olunca günde iki tane yiyorum sende öyle yapabilirsin onunda çok faydasi oluyor

Hamile filan değilim ama bu ay röfle yaptırdım bir daha yaptırmam belki diye bakalım :) olmayan bebişe zararı olmaz herhalde
Güle güle kullan canım.
Ben bıraktım röfleyi yaptırmıyorum 3 aydır. Uzun zamandır kendi rengimde kullanmamıştım =) Hem bebiş olursa yaza kestiririm tamamen sarılardan kurtulurum =))

Benim de dip boyam geldi ekders te yaptiracagim inşallah sonra yaptiramam belki
Bende bu haftasonu yaptrdm inşallah bi daha yaptırmam diyerek
xenforo-smilies-kk49.gif

İnşallah önümüzdeki ay hepimize ugurlu gelir
xenforo-smilies-kk33.gif

Kizlar bati 1 nisan olan var mii?? Benim aslinda 27 mart olmasi lazim ama gec yumurtlama oldu.29 gunde 1 oluyorum bu ay cift cizgiye gore hesaplarsam 1 nisana geliyo saka gibi :) o gune kadarda test yapmayi dusunmuyorum zaten 1tane gebelik testim kaldi onuda harcaman istemiyorum

Back