- 12 Ocak 2013
- 4.452
- 3.237
- 248
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #1.581
yani adet günüme daha 2-3 gün var öyle mibenimde değişiyo. geçen ay 14. gün oldum bu ay 13. gün
ama illa da 14 olacak diye bir şey yok.
şöyle bir şey olmustu ama 14. cıft cızgı oluyor benım genelde. ocak ayıydı sanırım 16. da gördüm. ki ozaman korunuyordum. adetim 2 gün atmıştı ona göre
o zaman test yapıcaksın mecburen canım. yarın alamaz mısın ?
strest fılan bu kadar etkıler mi ? bende merak ettım sımdı
o zaman test yapıcaksın mecburen canım. yarın alamaz mısın ?
strest fılan bu kadar etkıler mi ? bende merak ettım sımdı
bende önceden takip etmezdim ama 11 aydır cocuk denediğimiz için takip ediyorum genelde 31. gelir bi iki kere 29 oldu 1 kere de ilk denemeye başladığımız zaman 35. gün olmuştu bugün 32. gün kafayı yedimCanım bende tam 17.gun oldum adet. 34.gun mutlaka adet olurum
ayın kaçında cıft cızgı gordun ?yani adet günüme daha 2-3 gün var öyle mi
aynen en ıyısı gıt. en azından ogrenırsın neden gecıktıgını normal bır gecıkme degılAy testlerede guvenmiyorum anacim yok silik cizgimsi bse yok bilmem ne biraz daha beklicegim olmadi jinekolaga flan gdecem
9 mart canım en son cuma günü test yaptım negatifti ....hamile değilimdir eşimin sonuçlarını yazdım az önce hiç ilerleme olmamış ama adet de gelmedi normalde 22 mart dı beklenen adet tarihimayın kaçında cıft cızgı gordun ?
iyi canım 9 günlük aradan sonra bugün işe gidebildi. ilaçlarını kullanıyor. bugün 12. gün - 10 da çalıştık. 2 gün arayla devam edicez bakalım.Edaaaaa iyilesti mi esin nasıl oldu calışmalara başladınız mi
anladım canım. yani illa 14 gün sonramı olur bilmiyorum. ama benimki ona uyuyor . geçen ay 13 de oldu bi9 mart canım en son cuma günü test yaptım negatifti ....hamile değilimdir eşimin sonuçlarını yazdım az önce hiç ilerleme olmamış ama adet de gelmedi normalde 22 mart dı beklenen adet tarihim
eveeeet hamilesin.....maaşaallah diyelim nazar alma emi inşallah kandada güzel değerler alırsın cnm hayırlı olsunKızlar bu topik bana uğur getirdi ssnki hamilemiyim neyim testler bir haftadır silik çizgi vardı bugün iş çıkışı eve gelince tekrar yaptım dshada belirginleşti ssnki ama kanı bu gece acilde yada yarın sabah yaptıracagım
İnşallah canım inşallaheveeeet hamilesin.....maaşaallah diyelim nazar alma emi inşallah kandada güzel değerler alırsın cnm hayırlı olsun
Hayrli olsuuuun tebrikler hamilesin:)Kızlar bu topik bana uğur getirdi ssnki hamilemiyim neyim testler bir haftadır silik çizgi vardı bugün iş çıkışı eve gelince tekrar yaptım dshada belirginleşti ssnki ama kanı bu gece acilde yada yarın sabah yaptıracagım
Canim kacnci gunun bugun belirtiler var miKızlar bu topik bana uğur getirdi ssnki hamilemiyim neyim testler bir haftadır silik çizgi vardı bugün iş çıkışı eve gelince tekrar yaptım dshada belirginleşti ssnki ama kanı bu gece acilde yada yarın sabah yaptıracagım
Kanada baktırayımda kesinleşsin sagol canım isteyen herkese rabbim tez zamanda versin bebişleri inşallahHayrli olsuuuun tebrikler hamilesin:)
Bata dört gün var canım her ay birsürü belirti yaşardım bu sefer hiç belirti yok sadece gün ve bugün elim ayağım donuyo ve bugün başlayan kasık ve bel ağrım var ama çok değilCanim kacnci gunun bugun belirtiler var mi
Evet evet insallah :)sabırsızlık la bekliyorm net haberini canmKanada baktırayımda kesinleşsin sagol canım isteyen herkese rabbim tez zamanda versin bebişleri inşallah
İnşallah bende hamileyimdirde hüsrana uğramam
Diğer topikte görüyorummm demiştim sanaKızlar bu topik bana uğur getirdi ssnki hamilemiyim neyim testler bir haftadır silik çizgi vardı bugün iş çıkışı eve gelince tekrar yaptım dshada belirginleşti ssnki ama kanı bu gece acilde yada yarın sabah yaptıracagım
İnşallah canım kandada doğrulanır inşallahDiğer topikte görüyorummm demiştim sana
Hayırlı olsun canım, kanda da baktır. İnşallah sağsalim alırsın kucağına
Güzel haberlerini bekliyoruz canımİnşallah canım kandada doğrulanır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?