Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

yani adet günüme daha 2-3 gün var öyle mi

Edaaaaa iyilesti mi esin nasıl oldu calışmalara başladınız mi
iyi canım 9 günlük aradan sonra bugün işe gidebildi. ilaçlarını kullanıyor. bugün 12. gün - 10 da çalıştık. 2 gün arayla devam edicez bakalım. test filan takip etmiyorum. ezbere çalışıyorum

ama eşim antibiyotik kullanıyor.daha 5 gun daha ıcecek. yumurtlama gunumu gecıyor yanı. buradan okudum spermın kalitesini düşürüyormuş. tabi bizimki ne kadar kaliteli onu da bilmiyorum ya.
merak etmiştim biz kullanamıyoruz ilaç. erkeklerde ne oluyor diye. tutarsa sorun olmazmış ama. kalitesini düşürüyormuş ( Diye okudum ne kadar gerçek bilmiyorum )

9 mart canım en son cuma günü test yaptım negatifti ....hamile değilimdir eşimin sonuçlarını yazdım az önce hiç ilerleme olmamış ama adet de gelmedi normalde 22 mart dı beklenen adet tarihim
anladım canım. yani illa 14 gün sonramı olur bilmiyorum. ama benimki ona uyuyor . geçen ay 13 de oldu bi

eveeeet hamilesin.....maaşaallah diyelim nazar alma emi inşallah kandada güzel değerler alırsın cnm hayırlı olsun

Diğer topikte görüyorummm demiştim sana
Hayırlı olsun canım, kanda da baktır. İnşallah sağsalim alırsın kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…