• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

inşallah probleminiz yoktur cnm ama hiç ertleme hemen yaptırın
evet bende daha çalışmalara başlamadan yaptırmıştım eşime eğer bir şey varsa bir an önce tedavisine başlayalım diye
sen de üzülme canım sonuçta bir sürü sperm var insallah doğal yolla olur eğer olmazsa tüp bebek şansınız da yüksek bence

evet bende daha çalışmalara başlamadan yaptırmıştım eşime eğer bir şey varsa bir an önce tedavisine başlayalım diye
sen de üzülme canım sonuçta bir sürü sperm var insallah doğal yolla olur eğer olmazsa tüp bebek şansınız da yüksek bence
allah aratmadan nasip etsin herkese ...inşallah doğal yoldan olur

Aynen edacgim seninle ayniydik gec dollenme dio millet kafam karsti olabilirmiki beni hatrliosan tam koyu cizgiyi yakalayamastim ovulasyonda
Adetin geçeli kaç gün oldu bende de ovulasyon geç oluyor o yüzden daha geç belli oluyor test yapsana artık bir tane yoksa da elinde eczaneler açıktır hala

kızlar ovulasyonda çift çizgi gördükten kaç gün sonra adet oldunuz gecen ay 17 gün sonra oldum bu ay 15. gündeyim .....ama kecen ay adetin 29. gününe denk gelmişti bu ay bugün 32. gün 35 i bulacak bu gidişle ...hamileyim desem değilim test de negatif çıkıyo

Adetin geçeli kaç gün oldu bende de ovulasyon geç oluyor o yüzden daha geç belli oluyor test yapsana artık bir tane yoksa da elinde eczaneler açıktır hala
Canim eczanelere bugun yetisemeyebilirim köy okulunda calisiyorum arabayla gdip geliyorum ama gec kaliyorum yinede..sat im 8 subat iste 30-35 gune bir adet oluyorum tahmini olmam gereken adet tarihi üzerinden 9 gun kadar gecmis bulunuyor bugunle birlikte

kızlar ovulasyonda çift çizgi gördükten kaç gün sonra adet oldunuz gecen ay 17 gün sonra oldum bu ay 15. gündeyim .....ama kecen ay adetin 29. gününe denk gelmişti bu ay bugün 32. gün 35 i bulacak bu gidişle ...hamileyim desem değilim test de negatif çıkıyo
benimde değişiyo. geçen ay 14. gün oldum bu ay 13. gün
ama illa da 14 olacak diye bir şey yok.
şöyle bir şey olmustu ama 14. cıft cızgı oluyor benım genelde. ocak ayıydı sanırım 16. da gördüm. ki ozaman korunuyordum. adetim 2 gün atmıştı ona göre :KK54:

Canım bende tam 17.gun oldum adet. 34.gun mutlaka adet olurum

Back