• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Canim eczanelere bugun yetisemeyebilirim köy okulunda calisiyorum arabayla gdip geliyorum ama gec kaliyorum yinede..sat im 8 subat iste 30-35 gune bir adet oluyorum tahmini olmam gereken adet tarihi üzerinden 9 gun kadar gecmis bulunuyor bugunle birlikte
Canım eğer geç yumurtladıysan ve dollenme geç olduysa yani 14.gunde falan olmadıysa yani 22.23.günlerde yumurtladıysan normaldir cikmamasi kan testini en son geçen çarşamba yaptırdım dedin sen çift çizgiyi kaçıncı günde gormustun
sen en iyisi yarın bir tane test al yap bakalım ne çıkacak hayırlısı olsun hakkında bizi de bilgilendir mutlaka

Kızlar bu topik bana uğur getirdi ssnki hamilemiyim neyim testler bir haftadır silik çizgi varhadi ugün iş çıkışı eve gelince tekrar yaptım dshada belirginleşti ssnki ama kanı bu gece acilde yada yarın sabah yaptıracagım
Canim cok sevindim hamilesin Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin sabahtan beri girip bakiyorum bende sana yazacaktim test yaptinmi diye acilis senden ayağını surtte pesinden gelelim tek tek insallahh

Kızlar bu topik bana uğur getirdi ssnki hamilemiyim neyim testler bir haftadır silik çizgi vardı bugün iş çıkışı eve gelince tekrar yaptım dshada belirginleşti ssnki ama kanı bu gece acilde yada yarın sabah yaptıracagım
Canm çok sevindim senin adına hamilesin ya inşallah sağlıklı bi gebeliktir :KK66: kesinleşmiş haberlerini beklioruz umarım biz de arkandan geliriz
xenforo-smilies-kk55.gif

Kızlar bu topik bana uğur getirdi ssnki hamilemiyim neyim testler bir haftadır silik çizgi vardı bugün iş çıkışı eve gelince tekrar yaptım dshada belirginleşti ssnki ama kanı bu gece acilde yada yarın sabah yaptıracagım
Tebrik ederim canım. :KK9: öncekinde de görmüştüm ben çizgini hatırlıyorum :KK68:

Canım eğer geç yumurtladıysan ve dollenme geç olduysa yani 14.gunde falan olmadıysa yani 22.23.günlerde yumurtladıysan normaldir cikmamasi kan testini en son geçen çarşamba yaptırdım dedin sen çift çizgiyi kaçıncı günde gormustun
sen en iyisi yarın bir tane test al yap bakalım ne çıkacak hayırlısı olsun hakkında bizi de bilgilendir mutlaka
Ben bata dokuz gün kala ucuz testlerden yapmaya başladım ve hayali çizgiyide o zaman gördüm hepsinin resmini saklıyorum eger hamileysem bilgi açısından buraya testlerin resimlerini koycam en azından ksç gün kala berlirginleşmeye bsşladığını görürüz canım

Ben geçen ay soğan kürü yaptım bu ayda incir kürü ,hayıt tohumu çayı ve çörekotunu sade yedim inşsllsh şifasını bulmuşumdur

ŞU İNCİR KÜRÜNÜ MERAK EDİYORUM Bİ BAKAMADIM :) inşallah adet olana kadar başlarım ayın başından beri başlıcam kısmetse :P kalpazanım galibaaa

günaydın bu arada herkese

Ben bata dokuz gün kala ucuz testlerden yapmaya başladım ve hayali çizgiyide o zaman gördüm hepsinin resmini saklıyorum eger hamileysem bilgi açısından buraya testlerin resimlerini koycam en azından ksç gün kala berlirginleşmeye bsşladığını görürüz canım
koy tabii canım testlerini ama şu da var herkeste beta hcg nin yükselmesi bile aynı olmuyor O yüzden sende ki gibi belli olması herkesle aynı olmayabilir ama fikir ediniz tabiiki de senin kaçıncı günde çift çizgiyi yakaladığın da önemli resimleri koyarken bunu da belirtirsen iyi olur tekrar tebrik ederim taze anne :anneadayı:

Ben geçen ay soğan kürü yaptım bu ayda incir kürü ,hayıt tohumu çayı ve çörekotunu sade yedim inşsllsh şifasını bulmuşumdur
ben inciri kür olarak yapmıyorum ama günde en az 2 tane yemeye çalışıyorum hayıt tohumu civanperçemi de içiyordum ama biliyorsunuz ki düşük yaptım ama hala betam sıfırlanmadı o yüzden bu tarz bitkisel yöntemlere ara verdim yeniden adet göreyim tekrar başlayacağım inşallah

Bende aç karnına bal çörekotu tarçın karışımını yiyorum. Günde 1-2 tane de kuru incir yiyorum. Bakalım nasıl olacak bu ay. Reglim bitmedi daha, bitse de çalışmalara başlasak :KK70:

Bende inciri yemeye baslicam birde Meryem Suresi var onu Okumayı düşünüyorum anlamını okudum cok etkilendim bi bak internetten canım

günaydıııııııııın...günün hasılatı: işyerinden 2 yeni hamile haberi...maşallah :) bereketli hafta..

ah günün birinde ben de bu haberi vermek isterim. tabi sağlıkla da kucağıma almak....kısmet..

Bu ay ovü testi yapıp yapmama konusunda çok kararsızım...tam yum günlerinde şehir dışında olacağım. hem soğan kürü de yapıyorum bu ay. Önümüzdeki ay da yurtdışına çıkacağım. aslında bu ay da beklemeye alıp akışına bırakıp adam gibi mayısta testle vs başlayayım diyorum. ama nedense günler aylar geçtikçe hırs yapıyorum :( biliyorum çok yanlış ama :(
ne dersiniz?

Back