• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kızlar bakınn

Hamile Kalamayan bayanlar, yasin suresi 82/83 ve meryem suresi 19/21/22. ayetlerini zemzem suyu dolu bir kabın içine bırakıp yazılar tamamen silininceye kadar bekledikten sonra içerse, Yaradan’ın izniyle istediği gerçekleşir.

Bu ara cevremde okadar hamile varki ... millet bütün kış çalışmış yazın hamile gezecek gibi :p
benimde. tam 5 tane. :D hepsi göbüşlü oldu. hepside yakın tarihli 1 i 1 haziran , diğerleri 15-30 ağustos arası. hep hastane gezicem herhalde o ara. ayy paralarımda gitti hediyede lazım :KK48:
bir de mevlütleri olur. bu yaz çok doluyuz :21:

Kızlar yardım lütfen..ben işyerimde vs kimseyle paylaşamıyorum bebiş denediğimizi ne bileyim baskı olmasın istiyorum her dk sormasınalr istiyorum..bir arkadaşımızın hamile haberini aldığımzda dönüp yüzüme bakmasınlar istiyorum vs vs...siz nasıl başa çıkıyorsunuz bu durumla? ben sadece buraya yazabiliyorum

Bir de yukarıda yazdım ama "Bu ay ovü testi yapıp yapmama konusunda çok kararsızım...tam yum günlerinde şehir dışında olacağım. hem soğan kürü de yapıyorum bu ay. Önümüzdeki ay da yurtdışına çıkacağım. aslında bu ay da beklemeye alıp akışına bırakıp adam gibi mayısta testle vs başlayayım diyorum. ama nedense günler aylar geçtikçe hırs yapıyorum :KK43: biliyorum çok yanlış ama :KK43:
ne dersiniz?" diye sorumu sorayımmm

Kızlar yardım lütfen..ben işyerimde vs kimseyle paylaşamıyorum bebiş denediğimizi ne bileyim baskı olmasın istiyorum her dk sormasınalr istiyorum..bir arkadaşımızın hamile haberini aldığımzda dönüp yüzüme bakmasınlar istiyorum vs vs...siz nasıl başa çıkıyorsunuz bu durumla? ben sadece buraya yazabiliyorum

Bir de yukarıda yazdım ama "Bu ay ovü testi yapıp yapmama konusunda çok kararsızım...tam yum günlerinde şehir dışında olacağım. hem soğan kürü de yapıyorum bu ay. Önümüzdeki ay da yurtdışına çıkacağım. aslında bu ay da beklemeye alıp akışına bırakıp adam gibi mayısta testle vs başlayayım diyorum. ama nedense günler aylar geçtikçe hırs yapıyorum :KK43: biliyorum çok yanlış ama :KK43:
söylememekle ıyı yapmıssın ziraa bende soylemedim Hoppa noldu noldu diye her ay sormasınlar dıye. ıyı nıyetlede olsa :KK39: test olayına da fazla takılma bence. biz takıldık kuruduk kaldık. çok stres oluyor. tedbir amaçlı kullan ama. düzenli ilişki olduktan sonra çokta gerek yok aslında. . . askıya da alma. belkı kısmetın bu aydır. olmazsada döndüğünde daha bilinçli çalışırsın :KK37:

söylememekle ıyı yapmıssın ziraa bende soylemedim Hoppa noldu noldu diye her ay sormasınlar dıye. ıyı nıyetlede olsa :KK39: test olayına da fazla takılma bence. biz takıldık kuruduk kaldık. çok stres oluyor. tedbir amaçlı kullan ama. düzenli ilişki olduktan sonra çokta gerek yok aslında. . . askıya da alma. belkı kısmetın bu aydır. olmazsada döndüğünde daha bilinçli çalışırsın :KK37:

yani aslında 10-12-14-16-18-20-22 diye ben deniyorum bu günlerde...arada yumutluyorumdur herhalde inşallah diyorum:) yumurtlamama ihtimalim ama çatlamama durumu var mıdır ki? hormonlara da 1 yıldr baktırmadım hiç :( sizden başka kimsem yok soracak danışacak

Valla benim çevremde 6 tane hamile var bide hadi sıra sende sende yap demiyolarmı deli oluyorum valla
dımı sankı keyfımızden bekliyoruz. gercı keyfımızden de bekledık ama herkesın sebebı ayrı. benım ıcın cok gecerli bır sebebım vardı. Allah bılıyor ya deneyemedım. Hoppa ben kımseye sormuyorum valla ne kadarlık evlı olursa olsun. belkı olmuyor kıme ne bıze ne

galiba olmaz. en azından okunmuş olsaydı. ? aslında niyet onemli kızlar. dua edıyoruz surekli zaten. ama bır sey duyunca da yapsak ıyı olur dıye hemen arastırıyoruz. bılemedım :KK35:

aynen canım önemli olan niyet hersey dua üzerine okumaktan zarar gelmez bi denicem ben adetim bitince inşallah hayırlı olurr :KK76:

yani aslında 10-12-14-16-18-20-22 diye ben deniyorum bu günlerde...arada yumutluyorumdur herhalde inşallah diyorum:) yumurtlamama ihtimalim ama çatlamama durumu var mıdır ki? hormonlara da 1 yıldr baktırmadım hiç :KK43: sizden başka kimsem yok soracak danışacak
ben hormonlara baktırdım ama ayrıntılı muayene olmadım canım. eşimde olmadı . 2. denemem olacak bu ay . ilk ay olmadı.
gecen ay hergun calıstık tutmadı. ( ama baska sorunumuz varmı bılmıyorum ) bız yokmus gıbı denıyoruz su an.
bu ay da bende 10. gunden basladım 2 gun arayla calısıcam. test yapıyorum ama ona göre duzenımı bozmıcam. artık kadar kısmet. bugun 13. gün 14-16-18 dıye devam ederım sonra 3 gune cıkabılırım.

dımı sankı keyfımızden bekliyoruz. gercı keyfımızden de bekledık ama herkesın sebebı ayrı. benım ıcın cok gecerli bır sebebım vardı. Allah bılıyor ya deneyemedım. Hoppa ben kımseye sormuyorum valla ne kadarlık evlı olursa olsun. belkı olmuyor kıme ne bıze ne
Aynen öyle canım bende hiç sormam belki olmuyodur neden sorupta insanları üzeyim ki yanıi

En güzeli söylememek zaten canım ;) Dediğin gibi sorulara maruz kalmamak için. Bizimkiler de bilmiyorlar, öğrendikten sonra inşallah söylemek istiyoruz.
Kafaya taktıkça olması daha da zorlaşıyor. Yurt dışına çıkmanız fırsat bence, iyi değerlendirin akışına bırakın canım

Back