• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

benimde değişiyo. geçen ay 14. gün oldum bu ay 13. gün
ama illa da 14 olacak diye bir şey yok.
şöyle bir şey olmustu ama 14. cıft cızgı oluyor benım genelde. ocak ayıydı sanırım 16. da gördüm. ki ozaman korunuyordum. adetim 2 gün atmıştı ona göre :KK54:
yani adet günüme daha 2-3 gün var öyle mi

Edaaaaa iyilesti mi esin nasıl oldu calışmalara başladınız mi :KK76:
iyi canım 9 günlük aradan sonra bugün işe gidebildi. ilaçlarını kullanıyor. bugün 12. gün - 10 da çalıştık. 2 gün arayla devam edicez bakalım. :KK69: test filan takip etmiyorum. ezbere çalışıyorum :KK48:

ama eşim antibiyotik kullanıyor.daha 5 gun daha ıcecek. yumurtlama gunumu gecıyor yanı. buradan okudum spermın kalitesini düşürüyormuş. tabi bizimki ne kadar kaliteli onu da bilmiyorum ya.
merak etmiştim biz kullanamıyoruz ilaç. erkeklerde ne oluyor diye. tutarsa sorun olmazmış ama. kalitesini düşürüyormuş ( Diye okudum ne kadar gerçek bilmiyorum ) o_O

9 mart canım en son cuma günü test yaptım negatifti ....hamile değilimdir eşimin sonuçlarını yazdım az önce hiç ilerleme olmamış ama adet de gelmedi normalde 22 mart dı beklenen adet tarihim
anladım canım. yani illa 14 gün sonramı olur bilmiyorum. ama benimki ona uyuyor . geçen ay 13 de oldu bi Hoppa

Kızlar bu topik bana uğur getirdi ssnki hamilemiyim neyim testler bir haftadır silik çizgi vardı bugün iş çıkışı eve gelince tekrar yaptım dshada belirginleşti ssnki ama kanı bu gece acilde yada yarın sabah yaptıracagım

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    117,7 KB · Görüntüleme: 142
Kızlar bu topik bana uğur getirdi ssnki hamilemiyim neyim testler bir haftadır silik çizgi vardı bugün iş çıkışı eve gelince tekrar yaptım dshada belirginleşti ssnki ama kanı bu gece acilde yada yarın sabah yaptıracagım
eveeeet hamilesin.....maaşaallah diyelim nazar alma emi inşallah kandada güzel değerler alırsın cnm hayırlı olsun

Diğer topikte görüyorummm demiştim sana ;) :rolleyes:
Hayırlı olsun canım, kanda da baktır. İnşallah sağsalim alırsın kucağına :KK68:

Back