• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

hiçbirimizin mi tutmaz ya. bu durumdan yani olmamasında sıkıldığınız oluyormu . benım oluyorda. Allahın gücüne gitmesin hayırlı vakıtte sağlıklı bebekler nasıp etsın bızlerede işte bazen ınsan duygularının önüne geçemiyor:KK51:

ya ben bişi soracam bugün eşim test vermeye gitti bundan önceki testte morfolojiye bakılmamıştı söylemiş spermiogram yaptırırken morfolojiye bakılcak mı diye onun için ayrı bigün gelmeniz gerekiyor örnek alıp ankaraya gönderiliyormuş çok saçma diğil mi ne o türk filmi gibi ankaraya gidecek falan kaldımı öyle işler...haliyle sadece spermiogram yaptırmış sonuçlar 1 de cıkıcak inşallah ilaçlar işe yaramıştır

ya ben bişi soracam bugün eşim test vermeye gitti bundan önceki testte morfolojiye bakılmamıştı söylemiş spermiogram yaptırırken morfolojiye bakılcak mı diye onun için ayrı bigün gelmeniz gerekiyor örnek alıp ankaraya gönderiliyormuş çok saçma diğil mi ne o türk filmi gibi ankaraya gidecek falan kaldımı öyle işler...haliyle sadece spermiogram yaptırmış sonuçlar 1 de cıkıcak inşallah ilaçlar işe yaramıştır

Canım sen adet olmusmuydun ? Benim eşimde yaptircak canım üzüldü bugün hasta oldugumu görünce. Bizim daha cok yeni 7 aylık Evliyim iki aydır denemeye çalışıyoruz sadece ama kuruntu oluyo insanda iste. Inşallah sperm sayıları normaldir bi problem çıkmaz canım.

Günaydın canm sen de kurmızılılardan oldun demek senden umutluyduk biz ama neyse hakkında hayırlısı olsun :KK66: nisana geldk hala bebiş haberi alamadk ya hepimiz beceriksiz cıktık bu ay :KK66: bende kalan testlerimi yapıcam bu ay bitince almıcam baska test kullnrken daha cok stres oluyorum
xenforo-smilies-kk17.gif
:KK76:

Yok canım ya test mest uğraşmam bu ay cok etkisi oldugunu düşünüyorum kafaya takarak. Inşallah Önümüzeki ay bol bol hamil haberi alırız canım :KK49:

Canım sen adet olmusmuydun ? Benim eşimde yaptircak canım üzüldü bugün hasta oldugumu görünce. Bizim daha cok yeni 7 aylık Evliyim iki aydır denemeye çalışıyoruz sadece ama kuruntu oluyo insanda iste. Inşallah sperm sayıları normaldir bi problem çıkmaz canım.
inşallah cnm .....yaptırsın eşin valla maşallah eşine ben 9 ay üstüne zorla gönderdim test vermeye inşallah problem cıkmaz eşinde ama en güzeli neyse ne diğilse ilk günden öğrenmek biz 1 yıldır cocuk deniyoruz daha 2 ay oldu eşimde problem olduğunu öğreneli yeterince yıpranmış oluyorsun zaten üstüne üstlük bide problem çıkınca yıklıyo inssan ben çok umutlu değilim cuma günü test yaptım negatif çıktı bugunde hala gelen giden yok ama 2 ay ilaç kullanmayla düzelmiş olması mucize artık sonucu alınca yazarım buraya

Xan
Canm benm eşimde yaptırdı test ama öle ayrı test olmadı hepsi bir testte yazıo morfoloji hareketlilik sayısı hepsi var yani hem devlet hastanesinde saçma bence ayrı olması anlamadm yani inşallah bi sorun çıkmaz hakkınızda hayırlısı olsun ;)

Kızlar merhaba dün gece vajinamda birden şişlik ve ağrı oluştu baya yürümüştüm dün eve gelince farkettim bütün gece uyumadım ne oldu böyle diye türlü türlü senaryolar kurdum sabah doktora gittim doktor tahrişten dolayı ödem oluşmuş dedi enfenksiyon var mı diye baktı bişeyin yok dedi çok çok şükür ayın başında fitil kullanmıştım sanırım işe yaramış :) hafif enfeksiyon vardı çünkü adet bitiminde . Bu ay korunmadık ovulasyon testiyle takip yaptım adetime 7 gün var dedim belki gebelik testi ister diye :D ilaç filan verirseniz bebeğe zarar vermesin dedim :D yok bişey olmaz dedi testi yaptıramadım neyse hayırlısı artık ben gecikmesini bekliyorum bu ay :) hiç ama hiç belirti aramıyorum çok rahatım hayırlısıyla gelir belki bebişim keşke bu rahatlığım ovulasyon günlerinde de olsaydı yaa çokta çalışmadık bebek tutarsa tek ilişkiyle tutacak muhtemelen :)

Yok canım ya test mest uğraşmam bu ay cok etkisi oldugunu düşünüyorum kafaya takarak. Inşallah Önümüzeki ay bol bol hamil haberi alırız canım :KK49:
Ya bende aynı diodum ama reglim bitti cuma gün yaklaştıkca uine düşünmeye başladım nasıl beceririz sakin olmayı bilmiorum
xenforo-smilies-kk13.gif
benim de 3. Ayım denemede inşallah bu ay zafere ulasırız olmazsa diğer ay dr gidicem artık

inşallah cnm .....yaptırsın eşin valla maşallah eşine ben 9 ay üstüne zorla gönderdim test vermeye inşallah problem cıkmaz eşinde ama en güzeli neyse ne diğilse ilk günden öğrenmek biz 1 yıldır cocuk deniyoruz daha 2 ay oldu eşimde problem olduğunu öğreneli yeterince yıpranmış oluyorsun zaten üstüne üstlük bide problem çıkınca yıklıyo inssan ben çok umutlu değilim cuma günü test yaptım negatif çıktı bugunde hala gelen giden yok ama 2 ay ilaç kullanmayla düzelmiş olması mucize artık sonucu alınca yazarım buraya

Yaz canım mutlaka sonucu merak ederim. Birbirimize bilgili olalım

önemli olan ileri hızlı hareket o hala işe yaramaz durumda bide hızlı ileriyle yavaş ilerinin toplamı en az % 50 olması lazım
yani ama çok canını sıkma. sperm sayısı ıyı. çok kötülerini okudum burda.
hıc anlamıyorum bu testlerden. ama bu ay denedıkten sonra olumsuz sonuc alırsak. bende bı sölicem gidelim yaptıralım diye. :KK39:

herkes bu topicte bulusşsun, bebişlerimiz olsunnn :KK49:

gbbc gbbc bat 9 mart (olumsuz)
edosko edosko edosko edosko @88yakamoz bat 14 mart (olumsuz)

@BEBEGGGIIIMMM bat 17 Mart (olumsuz)
@egc bat 16 mart (olumsuz)
@esmerim-ts bat 18 mart (olumsuz)
@somurtkannaz bat 19 Mart (olumsuz)

@blueflower 18-19 mart (olumsuz)
@ilk heyecan bat 20 mart (olumsuz)

@kanepecim bat 22-23 Mart (olumsuz)
prensinin_prensesi prensinin_prensesi bat 23 Matt (olumsuz)
@tommbik bat 23 Mart (olumsuz)

Siyetem Siyetem bat 22 Mart
@sebnembrn bat 22-23 mart
mutluuuuu mutluuuuu bat 24 mart
@JazzBand bat 24 mart
@yenibidunya bat 25 mart

@eylemahu bat 27 Mart
@Of ya bat 27 mart

@sssn bat 1 Nisan
@pempepink bat 1 Nisan
@alpina85 bat 6 Nisan
edosko edosko bat 8 nisan