• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Âmin canım inşallah :) bi rahatlama geldi üzerime sanki Yük varmis gibi :))
Ben de bu ay aynı rahatlamayı yaşadım canım. Bebek çok istiyordum ama niyeyse hamile değilmişim gibi hissediyordum. Olunca dediğin gibi bir yük kalktı üstümden. Bu ay hepimizin göbüşleri dolsun inşallah :anneadayı:

Canım bende göğüs ağrısı kasık batması uyku hali falan olmstu sadece midem bulanmamıştı onun dışında biçok belirti vardı ya da ben var gibi hissettim en garantisi kan testi oluo canm en iyisi gelmezse bi iki güne kadar kan testi yaptır belli mi olur belki senin bebişin vardr zaten adet gecikmeden hissedilen cogu belirti psikolojikmiş genellikle 5. Haftadan sonra başlarms belirtiler :KK66:
Sagol canim :) Valla yok onceki haftalar kasik batmam vardi oda yok gogusum zaten hic agrimadi agrimio ay kafayi yicegim yaa cok ta dusunmek istemiyorum ama olmuyor bugun gecikmenin 8.gunu 3.gunu kan testim negatifti bida test mest yapmadm. Adet olayimda yoluma bakayim istiyorum

Arkadaşlar hepinize mutlu haftalar :KK68::KK68::KK15:

GÜNAYDIN MUTLU HAFTALAR :)
Günaydın canım :KK36: kırmızı bayrağı gördüm gece En Büyük TÜRKİYE :KK48: Damla damla başladı inanılmaz ağrım var ise falan gidemicem :KK43:

Hayırlısı bu ay bizi bırakan hamile kalan 1 kişi var dimi ?

Gunaydin prenses canim darisi bana :eek:herkes oldu bi ben olamadm yeaa :KK64:

aman nolur adet olma hamiş ol :)

Günaydın prenses. Hayırlısı olsun canım. bu ay değişik taktik uygulayalım :KK39:

ah o taktiği bi bulsak :))

gizli gizli takip ediyorum okuyorum ama :) bu ay kafama takmayacagım diyorum ama yımırtlama tarihim yaklaştıkca yine bi kıpırtılar oluyo galiba :O

GÜNAYDIN MUTLU HAFTALAR :)

Hayırlısı bu ay bizi bırakan hamile kalan 1 kişi var dimi ?

aman nolur adet olma hamiş ol :)

ah o taktiği bi bulsak :))

gizli gizli takip ediyorum okuyorum ama :) bu ay kafama takmayacagım diyorum ama yımırtlama tarihim yaklaştıkca yine bi kıpırtılar oluyo galiba :O
işte her ay farklı bir şey denicez :21: ben geçen ay çok çalışmıştım nerdeyse her gün :D bu ay daha az 2-3 günde 1
olmadı bir dahaki ay başka bir şey bulurum :KK3:

Günaydın canimcimmm :) aynen oyle yapcam en başta test almicam stresten başka bisey değil o
Günaydın canm sen de kurmızılılardan oldun demek senden umutluyduk biz ama neyse hakkında hayırlısı olsun ;) nisana geldk hala bebiş haberi alamadk ya hepimiz beceriksiz cıktık bu ay ;) bende kalan testlerimi yapıcam bu ay bitince almıcam baska test kullnrken daha cok stres oluyorum
xenforo-smilies-kk17.gif
:KK76:

Herkese günaydın..ben de bu ay ovülasyon testi kullanacağım 4. denemem olacak inşallah...bugün adetimin 5. günü...soracaklarım ise çok fazla :)
1. hangi marka ovü testi önerirsiniz? içerisindeki test sayısı/ fiyatı oranı nasıldır? (hiç bilgim yok)
2. ben 30-31-32 günde bir adet oluyorum...10. günden itibaren teste başlayayım diyorum ne dersiniz?
3. Bir de bende çikolata kisti var. bu ay soğan kürü de yapacağım. etkisi vs olur mu bileniniz var mı?
şimdiden teşekkürlerr :)

Canm arkadaslar labqu. Die bi marka var internette yazınca cıkar genelde onu kullanıo 10. Gün ideal bende 30 31 günde olurm 10. Gün başlıyorum nette uygun fiyata satılıyor gitti g. Da 20 li 30 lu halinde sipariş verebilirsn fiyatlar uygun oluo o şekilde ;) kür hakkında bi fikrm yok canm arkadaslar yardmcı olur o konuda da
Herkese günaydın..ben de bu ay ovülasyon testi kullanacağım 4. denemem olacak inşallah...bugün adetimin 5. günü...soracaklarım ise çok fazla :)
1. hangi marka ovü testi önerirsiniz? içerisindeki test sayısı/ fiyatı oranı nasıldır? (hiç bilgim yok)
2. ben 30-31-32 günde bir adet oluyorum...10. günden itibaren teste başlayayım diyorum ne dersiniz?
3. Bir de bende çikolata kisti var. bu ay soğan kürü de yapacağım. etkisi vs olur mu bileniniz var mı?

Canm arkadaslar labqu. Die bi marka var internette yazınca cıkar genelde onu kullanıo 10. Gün ideal bende 30 31 günde olurm 10. Gün başlıyorum nette uygun fiyata satılıyor gitti g. Da 20 li 30 lu halinde sipariş verebilirsn fiyatlar uygun oluo o şekilde :KK66: kür hakkında bi fikrm yok canm arkadaslar yardmcı olur o konuda da
çok teşekkür ederim :) hemen bakıorm nete

MRB CANM ben laobuıck aldım g.g den içinde 50 tane var 36 tl . benım adet döngümde senınkı gıbı ben 8. gun başladım ama bu kadar erken başlamayada gerek yok. 15. gün pozıtıfe yakın dı testım 25 ve 26 günler t c yi geçmese bile testlerım pozıtıftı bence. senınde buyuk ıhtımal bu aralıkta olur. kist içinde hayıt tohumu iç. kistleri resmen yok ediyormuş. kk da oğrendım bende kullananlar çok memnun bende başladım kullanmaya. yumurtlaıklarında düzenli çalışmasını sağlıyormuş. bundan dolayı içiyorum bende.

MRB CANM ben laobuıck aldım g.g den içinde 50 tane var 36 tl . benım adet döngümde senınkı gıbı ben 8. gun başladım ama bu kadar erken başlamayada gerek yok. 15. gün pozıtıfe yakın dı testım 25 ve 26 günler t c yi geçmese bile testlerım pozıtıftı bence. senınde buyuk ıhtımal bu aralıkta olur. kist içinde hayıt tohumu iç. kistleri resmen yok ediyormuş. kk da oğrendım bende kullananlar çok memnun bende başladım kullanmaya. yumurtlaıklarında düzenli çalışmasını sağlıyormuş. bundan dolayı içiyorum bende.
Teşekkürlerrr...
Bir de yumurta oluşsa da çatmayabiliyormuş sanırım her ay :( çok düşünüyorum..onun için de incir kürü deniyor bakalım...

kızlar bu arada yarın regl günüm sanırım bende kırmızıları goreceğim. hiç hamıleymiş gibi bi hiss yok içimde :KK51: bide 2 tane sivilce çıktı yüzümde :KK22:

Back