• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Yaaa canım :KK43: bende seni sordum az önce durum ne diye kırmızılar gelmis . Inşallah Nisan Ayında hepimiz hamile çıkarız canım. Benimde Yarin gunum bakalım senin Dediğin seyler var bendede kesin Yarin sabaha Karsi adet olurum
Hiç bi adet belirtim yoltu inan aksine gögüs agrım war dokununca hala agrıyo hala acayip üşüyorum bir gün erken oldum asıl günüm yarındı stres yapmıycam arkadas olmuyo işte..inşallah canım bidahaki ay olur benimki sen de inş yarın adet olmazsın hamilesindir

Sagol canım ben sadece 2 günü degerlendirmeye calısıyorum oyuzden biraz daha zor gerci Rabbim takdir etse hiç bişey zor degil de..benim bi kızım war bide hayırlısıyla oglum olsun inşaAllah diye y.günü ve sonraki günü degerlendiriyom olmadı..:KK61:
İnanma canım o metoda yüce rabbim verir kızı erkeği nasip etmişse dua et bol bol ve öncesinide değerlendir oyle bişey doğru olsa dünyanın düzeni alt üst olur öyle bişey doğru olsa amerikalı avrupalı lar bu yöntemle cinsiyeti belli edip doğururlar sen yumurtlamanın öncesinide değerlendir

Hiç bi adet belirtim yoltu inan aksine gögüs agrım war dokununca hala agrıyo hala acayip üşüyorum bir gün erken oldum asıl günüm yarındı stres yapmıycam arkadas olmuyo işte..inşallah canım bidahaki ay olur benimki sen de inş yarın adet olmazsın hamilesindir

Canım peki ovu Gününü nasıl değerlendirmistin sen

İnanma canım o metoda yüce rabbim verir kızı erkeği nasip etmişse dua et bol bol ve öncesinide değerlendir oyle bişey doğru olsa dünyanın düzeni alt üst olur öyle bişey doğru olsa amerikalı avrupalı lar bu yöntemle cinsiyeti belli edip doğururlar sen yumurtlamanın öncesinide değerlendir
Ya zaten %100 olmuyo sadece % 70 sansin oluyo ben de hayırlısıyla istiyorum zaten inşallah Rabbimden kızımı cok seviyorum bitanefe oglum hayırlısıyla olsun inşallah diyorum bu metodun da bilimsel acıklaması war diye deniyeyim diyorum baska metodlara inanmıyorum

Ya zaten %100 olmuyo sadece % 70 sansin oluyo ben de hayırlısıyla istiyorum zaten inşallah Rabbimden kızımı cok seviyorum bitanefe oglum hayırlısıyla olsun inşallah diyorum bu metodun da bilimsel acıklaması war diye deniyeyim diyorum baska metodlara inanmıyorum
Kız cinsiyetli spermler uzun yasıyo ve yavaş hareketli erkek vinsiyetini taşıyanlar hareketli ve az yaşıyo mantık onun üzerine kurulmuş hayırlısı olsun csnım hakkımızda

[QUOTsebnembrn, post: 40092946, member: 645636"]Canım ben günaşırıyı şans görüyorum bende çok doktor yorumuda yazıdıda okudum bazıları günaşırı diyor bazılarıda bu verimli günleri hergün değerlenfirin diyor eşinin sperm sorunu yoksa bence üç günüde değerlendir sen bilirsin genede ama ben şansa bırakmazdım diyolar spermler iki üç gün yaşar falan bazılarınınki o kadar yaşamaz bizim vajinal ph durumda bilinmez normal ph de yaşar belki iki üç gün ama zaren doğal beslenmediğimizden vücudun dengesi bozulabilir dolayısıyla rshmin vajinanın falan ızun yazdım ama ben hergünü değerlendircem bu ay tutmazsa
Bu arada iyi filekletin için teştkkür ederim inşallsh bende hamileyimdir canım test yanlış çıkmamıştır[/QUOTE]
Evet canım biraz sansa kaliyo dedigin gibi riske atmayim hayırlısı inşallah sabaha testi tekrarla canim bence dahada belirginlesmis olur inşallah ovulasyon testide yaptinmi gebelik icin bugunlerde

[QUOTsebnembrn, post: 40092946, member: 645636"]Canım ben günaşırıyı şans görüyorum bende çok doktor yorumuda yazıdıda okudum bazıları günaşırı diyor bazılarıda bu verimli günleri hergün değerlenfirin diyor eşinin sperm sorunu yoksa bence üç günüde değerlendir sen bilirsin genede ama ben şansa bırakmazdım diyolar spermler iki üç gün yaşar falan bazılarınınki o kadar yaşamaz bizim vajinal ph durumda bilinmez normal ph de yaşar belki iki üç gün ama zaren doğal beslenmediğimizden vücudun dengesi bozulabilir dolayısıyla rshmin vajinanın falan ızun yazdım ama ben hergünü değerlendircem bu ay tutmazsa
Bu arada iyi filekletin için teştkkür ederim inşallsh bende hamileyimdir canım test yanlış çıkmamıştır
Evet canım biraz sansa kaliyo dedigin gibi riske atmayim hayırlısı inşallah sabaha testi tekrarla canim bence dahada belirginlesmis olur inşallah ovulasyon testide yaptinmi gebelik icin bugunlerde[/QUOTE]
Ovulasyon testim bitti canım yapamadım yarın hcg yapayım inşallahta pozitiftir bu belirsizlik çok kötü çünkü

Evet cbiraz sansa kaliyo dedigin gibi riske atmayim hayırlısı inşallah sabaha testi tekrarla canim bence dahada belirginlesmis olur inşallah ovulasyon testide yaptinmi gebelik icin bugunlerde
Ovulasyon testim bitti canım yapamadım yarın hcg yapayım inşallahta pozitiftir bu belirsizlik çok kötü çünkü[/QUOTE]
Insallah canim silik ama pembe cikmis bide 5 dk icinde o yuzden ben cok umutluyum senden sende uzun zamandir istiyosun sanırım

Evet canım biraz sansa kaliyo dedigin gibi riske atmayim hayırlısı inşallah sabaha testi tekrarla canim bence dahada belirginlesmis olur inşallah ovulasyon testide yaptinmi gebelik icin bugunlerde
Ovulasyon testim bitti canım yapamadım yarın hcg yapayım inşallahta pozitiftir bu belirsizlik çok kötü çünkü[/QUOTE]
Canm stres yapma büyük ihtimalle hamilesin çünkü olmasa hiç çizgi cıkmazdı sabaha birlikte seviniriz inşallah
xenforo-smilies-kk9.gif

Siyetem Siyetem K kanepecim camim sizin bat bugün gözüküyo gelen giden bisey var mi ?
canım ortalama 31 günde bir adet oluyorum gecen ay 29. Gün adet oldum ama çift çizginin üstünden 17 gün geçmişti. Bugün 31. Gün ama çift çizginin üstünden daha 14 gün geçti bu ay geç yumurtladım galiba 3 gün daha var ...değişik bir vücuda sahibim sanırım

Ovulasyon testim bitti canım yapamadım yarın hcg yapayım inşallahta pozitiftir bu belirsizlik çok kötü çünkü
Canm stres yapma büyük ihtimalle hamilesin çünkü olmasa hiç çizgi cıkmazdı sabaha birlikte seviniriz inşallah
xenforo-smilies-kk9.gif
[/QUOTE]
İnşallah canım öyledirde hevesim kursağımda kalmaz :)

Canm benim de gecen ay senin gibi oldu 7-8 gün gecikti 5. Gün kan testi yaptırmstm 2.18 cıkmıstı dr negatf demişti sonra da 2 gün sonra regl olmstm o ay cok psikolojik belirti yasadm hamileymişim gibi hissediodm doktor da stresten gecikmiştir demişti senin de öyle olabilir sıkma canını rahat ol herseyn hayırlısı :KK66:
Hayrlisi tabii :) senin geciktigi donem belirtilerin neydi bende suan hic birsey yok gogusum hic agrimio agrimadida bu ay

Hayrlisi tabii :) senin geciktigi donem belirtilerin neydi bende suan hic birsey yok gogusum hic agrimio agrimadida bu ay
Canım bende göğüs ağrısı kasık batması uyku hali falan olmstu sadece midem bulanmamıştı onun dışında biçok belirti vardı ya da ben var gibi hissettim en garantisi kan testi oluo canm en iyisi gelmezse bi iki güne kadar kan testi yaptır belli mi olur belki senin bebişin vardr zaten adet gecikmeden hissedilen cogu belirti psikolojikmiş genellikle 5. Haftadan sonra başlarms belirtiler ;)

Back