- 25 Şubat 2015
- 276
- 258
- 35
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
benimde nedense hiç umudum yok ilk başlarda gayet iyyidi günler yaklaşınca hem zaman geçmiyo hemde umudum yok
Aynen zaman geçmiyo. Herhangi bi belirtin varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde nedense hiç umudum yok ilk başlarda gayet iyyidi günler yaklaşınca hem zaman geçmiyo hemde umudum yok
Aynen zaman geçmiyo. Herhangi bi belirtin varmı?
canım adete 3 yada 4 gün kala belli olurmu gebelik gerçekten ovulasyon testi ilecanım lh vücutta her zaman bulunıyo yani silik olması normal adete 4 gün 3 gün kala ikiside belirgin olursa kırmızı yani gebelik varlığını gösteriyo ama inşallah seninkide gün geçyikçe koyulaşırda bebişinin belirtisi olur
Yaşım 38 ama progestan geçen ay 14.79 çıktı çok iyi kaliteli yumurta olmuş benim sadece tsh sorunum var ilaçla düşürmeye çalışıyorum bu arada doğal olarak kürlerin etkisini okuyunca ilaçtan iyidir deyip başladım daha önce 2 ay klomen kullanmıştım faydasını görmemiştim burdan birbirimize deneyimlerimizi paylaşarak yardımcı olalım tez zamanda hayırlı bebişler inşallah hepimize
Belli oldığunu bende kadınlar kulübünden ögrendim hatta bi arkadaş yapmış belirtileri üzerine 5 gün kala 4 gün 3-2-1 hepside belirgin hatta bat günü t çok koyu ovulasyon günü gibi ben çok gördüm böyle yapanları o yuzden inanıyorum gebeliği gösterdiğinecanım adete 3 yada 4 gün kala belli olurmu gebelik gerçekten ovulasyon testi ile
sırt ağrım var baş ağrım var stresim var belirtiden sayılır mı ? ( hamilelikle ilgili hiç bir belirti yok )
Klomen yumurtayı geliştirip birden çok yumurta bile yaptıran uyarıcı hormon içerikli iğrenç bir ilaç progesteronda rahmi kalınlastırıp gebeliğe hazırlıyo ve bazende düşük tehlikesi olanlara beriliyo bebek tutunsun diye ama doğal yollar daha iyi bence doğal bitkiler işe yaramazsa son çare ilaç olmalı biton yan etkisi var çünküBu klomen ne progestan ne hiç anlamıyorum:) daha ilk denemem die doktorada gitmedim sanırım hemende bakmıyolarmış bura sayesinde biçok şey öğrendim valla:) ama bitkisel şeylerin bi çocuğu yan etkisi yok o yüzden kullanılması gerçekten çok faydalı
canın düzensizse en iyisi ovu. zaten hemen başlamışssın. en geç 2 güne koyu olur.Arkadaşlar merhaba bende uzun zamandır bebek isteyenlerdenim. Doktor kontrolünde ilaç ve yumurta takibi yaptırdım sonuç alamadım bir kaç aydır da ara verdim ve ovülasyon testleriyle yumurtalama günümü yakalamaya çalışıyorum. Adet döngüm genelde 30-35 gün arasıdır bazen 40 güne bile çıkar bazen de tam 28 günde olur düzensiz bir döngü var yani. bugün adetimin 7. günü normalde ilaçla bile en erken 12. gün yumurtalamam olurdu. Genelde adetimin 18. günü yumurtam büyür ve çift çizgiyi yakalardım. Bu ay adet olmamla beraber bal çörekotu tarçın kullandım ve sabahları hayıt suyu içtim ve bol bol süt ve süt ürünleri tükettim ayrıca günde 2-3 tane incir yedim. Bir ay öncesinden de arı sütü bal polen karışımını kullanmaya başlamıştım. Bugün adetimin 7. günü ve benim ovülasyon testim erken olmasına rağmen baya belirgin çıktı. Sanırım erken yumurtalıyorum bu kullandıklarımın etkisinden galiba. Benim gibi adet bitiminden hemen sonra bu kadar koyu çıkan var mı?
bitkisel kürler özellikle ballı çörekotu yumurtayı çabuk olgunlastırıyor ben bu ay incir kürüyle 2 gün önce yumurtladım hiç şaşmazdı 13. Gün olurdu bu ay 11. Gün oldu sende teste devam et ama 1-2 gün içinde koyu çizgi görünür gibime geldiArkadaşlar merhaba bende uzun zamandır bebek isteyenlerdenim. Doktor kontrolünde ilaç ve yumurta takibi yaptırdım sonuç alamadım bir kaç aydır da ara verdim ve ovülasyon testleriyle yumurtalama günümü yakalamaya çalışıyorum. Adet döngüm genelde 30-35 gün arasıdır bazen 40 güne bile çıkar bazen de tam 28 günde olur düzensiz bir döngü var yani. bugün adetimin 7. günü normalde ilaçla bile en erken 12. gün yumurtalamam olurdu. Genelde adetimin 18. günü yumurtam büyür ve çift çizgiyi yakalardım. Bu ay adet olmamla beraber bal çörekotu tarçın kullandım ve sabahları hayıt suyu içtim ve bol bol süt ve süt ürünleri tükettim ayrıca günde 2-3 tane incir yedim. Bir ay öncesinden de arı sütü bal polen karışımını kullanmaya başlamıştım. Bugün adetimin 7. günü ve benim ovülasyon testim erken olmasına rağmen baya belirgin çıktı. Sanırım erken yumurtalıyorum bu kullandıklarımın etkisinden galiba. Benim gibi adet bitiminden hemen sonra bu kadar koyu çıkan var mı?
Klomen yumurtayı geliştirip birden çok yumurta bile yaptıran uyarıcı hormon içerikli iğrenç bir ilaç progesteronda rahmi kalınlastırıp gebeliğe hazırlıyo ve bazende düşük tehlikesi olanlara beriliyo bebek tutunsun diye ama doğal yollar daha iyi bence doğal bitkiler işe yaramazsa son çare ilaç olmalı biton yan etkisi var çünkü
O dediklerinden bendede var:) acayip bel ağrısı karın ağrısı var bunları hamilelik belirtisinden sayan olmamış :) nereye baktıysam ilk belirti göğüs diyo. yok arkadaş acımıyo şişmiyo işte:)
Evet canım ben geçen aydan beri bütün bitkisel kürleri uyguluyorum nerdeyse :) Ve eşimle benim beslenme şeklimizi tamamen değiştirdim. Ben 1 yıldır çocuk için uğraşıyorum bir sorun olmamasına rağmen olmuyor. Ama ben yinede eşime keçiboynuzu özü aldım her gün 1 kaşık yediriyorum ve akşamları taze sıkılmış havuç suyu içiriyorum bol bol kuruyemiş yediriyorum ve ayrıca e vitamini aldım eczaneden onu kullanıyor. Rabbim herşeyin şifasını bitkilerden, meyvelerden vermiş, inşallah bizde doğru bir şekilde faydalanırız.Bitk
bitkisel kürler özellikle ballı çörekotu yumurtayı çabuk olgunlastırıyor ben bu ay incir kürüyle 2 gün önce yumurtladım hiç şaşmazdı 13. Gün olurdu bu ay 11. Gün oldu sende teste devam et ama 1-2 gün içinde koyu çizgi görünür gibime geldi
Ay beni de ekleyin 15 martherkes bu topicte bulusşsun, bebişlerimiz olsunnn
prensinin_prensesi bat 20-21 mart
egc bat 16 mart
sebnembrn bat 27 mart
BEBEGIMMMMMM
@kanepecim bat 22-23
@gbbc bat 9 mart
@ilk heyecan bat 20 mart
edosko
Evet canım bende aylardır araştırmaktan bilgi sahibi oldum burdan eşimize en iyi gelen keçiboynuzu pekmezi sabah akşam yedirin spermlere yüzde yüz faydalı yapanların test sonuçlarını gördüm gene araştırırken mesela bu çörekotu resmen bir mucizevi bir bitki düzenli kullanınca hormonları demgeliyo tepeden tırnaga faydası var ben inanıyorum yapıyorumda gerisi Allaha kalmışHmm saol canım verdiğin bilgiler için sayende bişeyler dHa öğrendim. Aslında biz derdimiz olunca eczaneye koşuyorz ilaç die aktarlarda neler var her derde deva. Ama işte biçok şeyin kıymetini bilmiyoruz. Kekik ve nane duymuştum bende çiğnemeden yutuyomuşsun galiba buda içeriyi temizliyomuş kist falan olmasın die. Tarçın spermler için iyi geliyomuş hareket artırıyomuş falan. Araştırsak daha neler neler vardr