- Konu Sahibi prensinin_prensesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar bakin bunu buldum bana mantikli geldi bu ay hamile kalamazsam bunu dikkate alicam InsaAllah
Kizlar bakin bunu buldum bana mantikli geldi bu ay hamile kalamazsam bunu dikkate alicam InsaAllah
Kızlar bişey sorucam benim normalde bat 18 mart. Ama ovu erken oldu bu ay ovuya göre de 16 mart şimdi ben hangisinde regl olurum? Bebiş umudum yok gbi benim 1 hafta önceden belirtilerim başlar yine ağrılarım başladı
benımde oyle oldu canım ya 3 gun once yumurtlamam oldu gecen aya gore. ama ne zaman yumurtluyosan uzerıne 14 ekledıgın gun adet olunuyomus oyle okudum cogu yerde canım
Kızlar malesef benim yine 0.100 1 bile değil yanii off bian önce adet olayımda çalışmalara başlıyalım en azından
kızlar merhaba topiğiniz hayırlı olsun inşlh yeni bir ay bize bebişler getirsin benim ovulasyon tarihim 4 marttı ancak çift çizgiyi 6martta gördüm ve o akşam ilişki oldu 8marttada oldu sonra çizgi silikleşti ve ben testi bıraktım şimdi bat normalde 18 marttı ancak ovulasyon 2 gün geç olduğu için batta 20 marta denk gelecek az önce bir tane ovu.testi yaptım merakımdan sizde bakın silik çizgi halen var bu ne anlama geliyor
Ozaman bence senin hamile kalma ihtimalin cok yuksek canim gunun gectimiben oyle yaptım canım öğlen gördüm çiftçizgiyi o aksam ertesi sabah sondan sonraki gunde olmustu
Ozaman bence senin hamile kalma ihtimalin cok yuksek canim gunun gectimi
Aynen öle canım hayırlısıÜzülme canım bu ay daha çok çalışırsın.
Kızlar malesef benim yine 0.100 1 bile değil yanii off bian önce adet olayımda çalışmalara başlıyalım en azından
kullanıyorum prenses. folacin. eczacı önermişti. b12 de içiyorum. benim düşüktü ama düzene girmişbiliyosun ben 4 gün üst üste çalışma oldu. yumurtlamadan bı gun once yumurtlama günü ve sonraki iki gün dahada olmadı ilişki fırsat bulamıyoruz ki çalışmaktan yorgunluktan 1 hafta sonra gorucez bakalım artıkk canım sen folıc asıt kullanuyomuydun
benim bu sefer 26 oldu. ne olsa batım acaba . şaştımherkes yazsın ne zaman bat tarıhlerı ılk mesaja eklıyımm