- 30 Ocak 2015
- 155
- 33
- 43
- 31
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
Aaa hadi güzel haberler getir bize, sonuç ne zaman çıkacak peki ?Yarıııın :) ama dayanamayıp kan verdim tey tey :))
Benim hiçbi belirttim yok canım ya acaba geç yumurtlamadan geç mi adet olcamBen de aynen olacak gibiyim. Bel, karın ağrısı da cabası
3-4 gibi çıkar dedi bi de şeker var mı diye de yaptırdım artik internetten bakıcam yapacak bişey yokAaa hadi güzel haberler getir bize, sonuç ne zaman çıkacak peki ?
Hadi hayırlısı o zaman3-4 gibi çıkar dedi bi de şeker var mı diye de yaptırdım artik internetten bakıcam yapacak bişey yok
Bendeki belirtiler saymakla bitmez ama çoğunun psikolojik olduğunu biliyorum. Artık bekleyip görmek kaldıBenim hiçbi belirttim yok canım ya acaba geç yumurtlamadan geç mi adet olcam
Canım size de geçmiş olsunGünaydın kizlar heekese gecmis olsun benim kizim da hasta 3gundur biz de uyuyamiyoruzAllah herkese sifa wersin..buarada haberler nasil belirti yada gecikme yasayan warmi
Canım sen kaçıncı gün koyuyu görmüştün ve kaç günde bir adet oluyordunBendeki belirtiler saymakla bitmez ama çoğunun psikolojik olduğunu biliyorum. Artık bekleyip görmek kaldı
3 martta çift çizgiyi gördüm. 28 gün siklusum.Canım sen kaçıncı gün koyuyu görmüştün ve kaç günde bir adet oluyordun
yaa o kadar insanız bir tane hamile haberi alamadık3 martta çift çizgiyi gördüm. 28 gün siklusum.
18 şubat sat
17-18 mart bat
Hm tm 14.gün görmüşsün çizgiyi ben 30 günde bir oluyorum ama benimde sat 18 şubat ama şubat 28 çekti ya ozaman daha var mı ki benim O:)3 martta çift çizgiyi gördüm. 28 gün siklusum.
18 şubat sat
17-18 mart bat
Günaydın kizlar heekese gecmis olsun benim kizim da hasta 3gundur biz de uyuyamiyoruzAllah herkese sifa wersin..buarada haberler nasil belirti yada gecikme yasayan warmi
canım senın 3 gün mü gectı adetınnn ??Ben varim kanepecim üçüncü günüm bugun bekliyorum kirmizilari
Buarada coook gecmis olsun herkese
Evet bugun 3.gun olmasi gerekiyordu ;( akntim artmaya basladi adet olacagm galiba bekliyorum yarina kadar olmssam yarin kan testi yaptiracagmcanım senın 3 gün mü gectı adetınnn ??
O zaman 30 günse senin daha var gibi canımHm tm 14.gün görmüşsün çizgiyi ben 30 günde bir oluyorum ama benimde sat 18 şubat ama şubat 28 çekti ya ozaman daha var mı ki benim O:)
Ayyy ne yapalım canım yaa, bir tane becerikli hatun yok demek kiyaa o kadar insanız bir tane hamile haberi alamadık
Aynı koyulukta olduğu günü ve silikleştiği günü değerlindirmek gerekli canımHerkese merhaba ben bu ay ilk defa kullanmaya basladim. 1 martta adet oldum bugun 17.gunum 3l2 gun once testi yaptim iki cizgide ayni koyuluktaydi. Busabah tekrar yaptim t cizgisi silik cikti. Gunum gevctimi demek oluykr acaba bilenler varsa yardimci olabilirmi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?