Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kızlar benim sağ kasığımda ağrı başladı uzayan akıntımda var sanırım ovulasyon gerçekleşiyor . İlk defa sağdan sancı yaşıyorum uzun süreden sonra . Dün ilişki olmadı diye üzgünüm ya bugünü kaçırmayayım bari

benimde kızım hasta ama ben işteyim :/ ateşimiz yüksek akşam ve dün akşam neredeyse hiç uymadım zombi gibiyim :/
geçmiş olsun canım. ıhlamur içiyorum bir seyler yapıyorum ama bakalım kötu olmadan durdurabılecekmıyız. hafta sonuna guc toplamamız lazım hayırlısı tabi. önce sağlık.

Redoxon ıcıyorum ben . hasta olmadan da ıcıyodum arada. ama olacagı varsa oluyoruz herhalde. o kadar dıkkat ettım
tam hasta olmadan atlatacaktim ki paçamdan tuttu

Gunaydinlaar Kimin nezaman simdi en yakin bat i
Benim galiba =) Bugün ya da yarın batmayasıca batım
Günaydın kızlar. galiba grip oluyorum. Sevdiceğimde hasta işe bile gidemedi. Galiba bize nazar değdi
Çok geçmiş olsun canım. Salgın var benim oğluşum da hasta düzelemedi gitti
benimde kızım hasta ama ben işteyim :/ ateşimiz yüksek akşam ve dün akşam neredeyse hiç uymadım zombi gibiyim :/
Tekrar geçmiş olsun kuzuma. Ben de 2 gündür uykusuzum canım. Gece tıkanıyor bora, rahat uyuyamıyor
Günaydın kizlarrrrrrr nasılsınız ?
Günaydın canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…