- 16 Haziran 2011
- 1.158
- 617
- 133
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
Seninle aynı anda yumurtladık sanırım batlarımız aynı olacak :) gelmeyen bat olsun inşallah bebekler gelsin :)10.günden itibaren yaptim dune kadar boyle koyu görmemiştim canm.
Herkese GÜNAYDINNNN
Günaydın kızlar. galiba grip oluyorum. Sevdiceğimde hasta işe bile gidemedi. Galiba bize nazar değdiHerkese günaydın güzel birgün olsun :) gelmeyen batlarda bebiş haberleri alalım inş :)
Günaydın kızlar. galiba grip oluyorum. Sevdiceğimde hasta işe bile gidemedi. Galiba bize nazar değdi
geçmiş olsun canım. ıhlamur içiyorum bir seyler yapıyorum ama bakalım kötu olmadan durdurabılecekmıyız. hafta sonuna guc toplamamız lazımbenimde kızım hasta ama ben işteyim :/ ateşimiz yüksek akşam ve dün akşam neredeyse hiç uymadım zombi gibiyim :/
sagol canım. olabilir. dolasıyor yıne cunku. herkes hapsuruyor. oksuruyor fılanGecmis olsun canimmevsimsel gecisden kaynaklidr
Günaydın kızlar. galiba grip oluyorum. Sevdiceğimde hasta işe bile gidemedi. Galiba bize nazar değdi
alıyorum prenses , inşallah daha kötü olmamGecmiş olsun canım c vitamini al bol bol
alıyorum prenses , inşallah daha kötü olmam
Günaydın kizlarrrrrrrnasılsınız ?
ASIL SEN NASILSIN ?
Benim galiba =) Bugün ya da yarın batmayasıca batımGunaydinlaarKimin nezaman simdi en yakin bat i
Çok geçmiş olsun canım. Salgın var benim oğluşum da hasta düzelemedi gittiGünaydın kızlar. galiba grip oluyorum. Sevdiceğimde hasta işe bile gidemedi. Galiba bize nazar değdi
Tekrar geçmiş olsun kuzuma. Ben de 2 gündür uykusuzum canım. Gece tıkanıyor bora, rahat uyuyamıyorbenimde kızım hasta ama ben işteyim :/ ateşimiz yüksek akşam ve dün akşam neredeyse hiç uymadım zombi gibiyim :/
Günaydın canımcımGünaydın kizlarrrrrrrnasılsınız ?
Yarıııın :) ama dayanamayıp kan verdim tey tey :))GunaydinlaarKimin nezaman simdi en yakin bat i
Benim galiba =) Bugün ya da yarın batmayasıca batım
38.gunum bugun 3 gun gecti hala gden gelen yok ama bugun yarin olacagm gibi...
Çok geçmiş olsun canım. Salgın var benim oğluşum da hasta düzelemedi gitti
Tekrar geçmiş olsun kuzuma. Ben de 2 gündür uykusuzum canım. Gece tıkanıyor bora, rahat uyuyamıyor
Günaydın canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?