• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Az önce ovulasyon testini tekrarladım saniyesinde 2. çizgi çıktı hemde baya koyu bence ben yarın yumurtluycam (ey Allah'ım böyle söyleyince kendimi aptal tavuk gibi hissediyorum yahu ) şimdi kızlar çift çizgiyi gördüğümüzde mi ilişki daha sağlıklı yoksa ertesi gün mü 2 gündür ilişki yoktu zaten perşembe çift çizgi görünce cuma ilişki olmuştu en son şimdi yine çift çizgi olduğundan bugün kaçırmayayım diyorum :) yumurtlama geçsinde gıcık bekleme dönemine geçeyim çünkü bu ay bu süreçte beni sıktı :KK70:
Gözünaydın canım ;)
Bence hem bugünü hem de yarını değerlendirebilirsin ;)

Kızlar Merhaba,

Şubat 13'de adet olmuştum ovü.testine göre 5'i ve 6'sında birliktelik oldu 31 yada 33 günde bir regl oluyorum geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım için doktorum baya bi test istemişti bugün sonuçları götürdüm ve kanda pıhtılaşma var dedi bu arada regl olmadım normalde bugün olmam lazımdı doktorum yine de kan tahlili istedi sonuç 15.9 hamilesin ama göbekten iğne yapman lazım günlük dedi progeston,folikasit ve coraspin verdi iğneye hemen başladım çarşamba günü tekrar kan verecem aranızda bunları yaşayan var mı?Tam olarak hamileyim diyemiyorum :KK43:
Biraz uzun oldu lütfen kusuruma bakmayın..Cevaplarınızı bekliyorum.
Hayırlı olsun canım, tebrikler ;)
Burada topiklerde çok okudum bu şekilde doğuma kadar iğne kullananlar var. Biraz forumda araştır istersen ve sakın ihmal etme iğnelerini. Sağlıkla al kucağına :KK68:

Az önce ovulasyon testini tekrarladım saniyesinde 2. çizgi çıktı hemde baya koyu bence ben yarın yumurtluycam (ey Allah'ım böyle söyleyince kendimi aptal tavuk gibi hissediyorum yahu ) şimdi kızlar çift çizgiyi gördüğümüzde mi ilişki daha sağlıklı yoksa ertesi gün mü 2 gündür ilişki yoktu zaten perşembe çift çizgi görünce cuma ilişki olmuştu en son şimdi yine çift çizgi olduğundan bugün kaçırmayayım diyorum :) yumurtlama geçsinde gıcık bekleme dönemine geçeyim çünkü bu ay bu süreçte beni sıktı :KK70:

Ben önceki gunu o gunu ertesi gunu sonraki gun yani 4 gun üst üste değerlendirdim :D sonuç 4-5 gun sonra bakalım

Ben önceki gunu o gunu ertesi gunu sonraki gun yani 4 gun üst üste değerlendirdim :KK70: sonuç 4-5 gun sonra bakalım
Sen baya çalışkanmışsın canım :D bende 3 günü değerlendireyim bakayım ,inşallah tutmuştur senin bebiş yakında öğrenirsin varlığını :) Çok az kalmış ben geçen ay dayanamayıp test yapmıştım 3 gün kala tabi negatifti olmadığından ama bu ay geçmesini bekliycem bakalım :)

Gözünaydın canım :KK66:
Bence hem bugünü hem de yarını değerlendirebilirsin :KK66:
Öyle yapayım bu ay ilk defa sağ kasığımda batma hissetmeye başladım hep sol kasığım ağrırdı yumurtlamadan önce ayy inşallah bu yumurtacık bebek olur :D içimde çok güzel hisler başladı nedense kaç gündür bu aydan umutsuzum diye geziniyordum :)

Kizlar dun yaptigim test sizce pozitif mi. IMG_20150315_205342.jpg

canım cıft cızgıyı kacıncı gunde gordun 25 gec geldı de o yuzden soruyorum adetın yakınmı dıye ?
Canim 33 günde oldum gecen ay 24 mart bat. Aslin da 19 da ovu olması gerekiyordu ama bugüne kadar pozitifi hic görmedim. Hic bu kadar koyulasmamisti. Ve dünden önceki günde koyuydu

Hayırlı olsun canım, tebrikler :KK66:
Burada topiklerde çok okudum bu şekilde doğuma kadar iğne kullananlar var. Biraz forumda araştır istersen ve sakın ihmal etme iğnelerini. Sağlıkla al kucağına :KK68:

Teşekkür ederim canım takip ediyorum sizleri darısı tüm isteyenlerin başına :KK66:

Back