- 30 Ocak 2015
- 155
- 33
- 43
- 31
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
neyse umudum da kalmadı artıkO zaman 30 günse senin daha var gibi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neyse umudum da kalmadı artıkO zaman 30 günse senin daha var gibi canım
Normalde düzenli mi olur canımEvet bugun 3.gun olmasi gerekiyordu ;( akntim artmaya basladi adet olacagm galiba bekliyorum yarina kadar olmssam yarin kan testi yaptiracagm
Evet bugun 3.gun olmasi gerekiyordu ;( akntim artmaya basladi adet olacagm galiba bekliyorum yarina kadar olmssam yarin kan testi yaptiracagm
Canım regl olmadıktan sonra umut her zaman var.neyse umudum da kalmadı artık
Geçmiş olsun canım size de. yine dolaşıyor gripKızlar nasılsınız hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun benimde oğlum hasta bugün doktora gotürdüm ateş ve soğuk algınlığından doktor bol bol su ve bal ver dedi cok zor geçiyomuş bu grip
Kızlar nasılsınız hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun benimde oğlum hasta bugün doktora gotürdüm ateş ve soğuk algınlığından doktor bol bol su ve bal ver dedi cok zor geçiyomuş bu grip
Geçmiş olsun canım size de. Dün arı poleni alıp çektirttim aktarsa. Gece 1 tatlı kaşığı balla 1 çay kaşığı arı polenini verdim oğluma. 2 yaş üzeri çocuklara iyi geliyormuş bağışıklığı için. Deneyin derim.Kızlar nasılsınız hasta olan arkadaşlarıma geçmiş olsun benimde oğlum hasta bugün doktora gotürdüm ateş ve soğuk algınlığından doktor bol bol su ve bal ver dedi cok zor geçiyomuş bu grip
Geçmiş olsun canım size de. Dün arı poleni alıp çektirttim aktarsa. Gece 1 tatlı kaşığı balla 1 çay kaşığı arı polenini verdim oğluma. 2 yaş üzeri çocuklara iyi geliyormuş bağışıklığı için. Deneyin derim.
Ben hem hayıt tohumu aldım kendim için hem de arı poleni. Başlıyorum bugün nasipse =)
Rabbim bi an önce sağlıklı hayırlı bir evlat v versin de benim için cinsiyet hiç önemli değil yaa ama kız çocuk daha tatlı :))Kızlarrrrrrrrrrrr ben profil resmımdekı gıbı tatlı mı tatlııı bib kız bebeği istiyorummmm Rabbim sağlıklı versin biliyorumki hepimizin dileği bu . ama herkezin içinde istediği cinsiyet vardır. Sizler ne istiyorsunuzzz
ay ben senın yerınde olsam bugun yaptırırım kesin hamilesin benceeee
canım bugunude degerlendırın her ıhtımale karsıı :) hadı bakalım hayırlısıKızlar akşam saat 10-11 gibi yumurtam çatladı hissettim akşam çalışmada oldu inşallah yumurta yaşarken spermler oraya ulaşır sabah test yaptım silikleşmiş zaten çatladığının göstergesi oda bir gün önce ilişki olmadığına pişmanım şimdiye hazır beklerlerdi oracıkta :) neyse hayırlısı artık olacağı varsa olur artık :)
Dun idrar testi yaptm bembeyaz ckti saatler sonra czgimsi bse belirdi sanki ama psikolijik olarak ben benzetmiste olabilirim : bakalm eger adet olmassam yarin belli olur herhal
Selamm dün akşamdan beri başım ağrıyo midem bulanıyor üşüttüm herhalde iş çıkışı acile gideyim gitmişken hcg yede baktırayım bata var daha ama gebelik varsada çıkar belkide bugün benden gebelik haberini alırsınız hayırlısı bakalımyaa o kadar insanız bir tane hamile haberi alamadık
Canım ben bazı yerlerde okudum yumurta çatlamadan önce orada sperm bulunması gerekiyormuş çatladıktan sonra olasılık çok azmış diye öyle bir şey duydun mu sende , hayırlısı artık bugünde deneyip 14 gün beklemek kaldı artıkcanım bugunude degerlendırın her ıhtımale karsıı :) hadı bakalım hayırlısı
Canım ben bazı yerlerde okudum yumurta çatlamadan önce orada sperm bulunması gerekiyormuş çatladıktan sonra olasılık çok azmış diye öyle bir şey duydun mu sende , hayırlısı artık bugünde deneyip 14 gün beklemek kaldı artık
Sağol canım aynen yaa şu yaz gelsin artıkGeçmiş olsun canım size de. yine dolaşıyor grip
Sağol canım hastaneyi bi görsen adım atıcak yer yok valla herkes hastagecmıs olsun canım salgın galba bu aralar herkes hasta
Sagol canım sizede geçmiş olsun bende alıp oğluma vereyim canım inşAllah bian önce iyi olurlarGeçmiş olsun canım size de. Dün arı poleni alıp çektirttim aktarsa. Gece 1 tatlı kaşığı balla 1 çay kaşığı arı polenini verdim oğluma. 2 yaş üzeri çocuklara iyi geliyormuş bağışıklığı için. Deneyin derim.
Ben hem hayıt tohumu aldım kendim için hem de arı poleni. Başlıyorum bugün nasipse =)
InşAllah canımG
Selamm dün akşamdan beri başım ağrıyo midem bulanıyor üşüttüm herhalde iş çıkışı acile gideyim gitmişken hcg yede baktırayım bata var daha ama gebelik varsada çıkar belkide bugün benden gebelik haberini alırsınız hayırlısı bakalım
Aman canım öncede olsun çatladıktan sonrada olsun yaa biz çatlamadan 2 gün önce ilişkide bulunduk spermler 65-70 saat yaşar mı ki birde çatladıktan 1 saat sonra çalışma oldu bakalım inşallah tutar bebişlerreger oyle bişey dogruysa ben yumurta catlamadan önce çalışma oldu inşallah dorulugu var ben dogru olup olmadıgını 4-5 gün sonra soylıcem canım