• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kızlar benim sağ kasığımda ağrı başladı uzayan akıntımda var sanırım ovulasyon gerçekleşiyor . İlk defa sağdan sancı yaşıyorum uzun süreden sonra . Dün ilişki olmadı diye üzgünüm ya bugünü kaçırmayayım bari :(

benimde kızım hasta ama ben işteyim :/ ateşimiz yüksek akşam ve dün akşam neredeyse hiç uymadım zombi gibiyim :/
geçmiş olsun canım. ıhlamur içiyorum bir seyler yapıyorum ama bakalım kötu olmadan durdurabılecekmıyız. hafta sonuna guc toplamamız lazım :confused: hayırlısı tabi. önce sağlık.

Redoxon ıcıyorum ben . hasta olmadan da ıcıyodum arada. ama olacagı varsa oluyoruz herhalde. o kadar dıkkat ettım :KK33:
tam hasta olmadan atlatacaktim ki paçamdan tuttu :KK42:

Gunaydinlaar :KK50:Kimin nezaman simdi en yakin bat i:KK54:
Benim galiba =) Bugün ya da yarın batmayasıca batım :KK57:
Günaydın kızlar. galiba grip oluyorum. Sevdiceğimde hasta işe bile gidemedi. Galiba bize nazar değdi :KK42:
Çok geçmiş olsun canım. Salgın var benim oğluşum da hasta düzelemedi gitti :(
benimde kızım hasta ama ben işteyim :/ ateşimiz yüksek akşam ve dün akşam neredeyse hiç uymadım zombi gibiyim :/
Tekrar geçmiş olsun kuzuma. Ben de 2 gündür uykusuzum canım. Gece tıkanıyor bora, rahat uyuyamıyor :(
Günaydın kizlarrrrrrr :KK76:nasılsınız ?
Günaydın canımcım :KK68:

Benim galiba =) Bugün ya da yarın batmayasıca batım :KK57:
38.gunum bugun 3 gun gecti hala gden gelen yok ama bugun yarin olacagm gibi...

Çok geçmiş olsun canım. Salgın var benim oğluşum da hasta düzelemedi gitti :KK43:

Tekrar geçmiş olsun kuzuma. Ben de 2 gündür uykusuzum canım. Gece tıkanıyor bora, rahat uyuyamıyor :KK43:

Günaydın canımcım :KK68:

Back