• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Geçmiş olsun canım size de. Dün arı poleni alıp çektirttim aktarsa. Gece 1 tatlı kaşığı balla 1 çay kaşığı arı polenini verdim oğluma. 2 yaş üzeri çocuklara iyi geliyormuş bağışıklığı için. Deneyin derim.
Ben hem hayıt tohumu aldım kendim için hem de arı poleni. Başlıyorum bugün nasipse =)
Canım geçen bi topikte okudum hayıt tohumu ile ilgili genelde çoğul gebelik olmasını isteyenler hayıt otu bide başka bişiler daha vardı karıştırp eşlerine yediriyolarmış

Kızlar akşam saat 10-11 gibi yumurtam çatladı hissettim akşam çalışmada oldu inşallah yumurta yaşarken spermler oraya ulaşır sabah test yaptım silikleşmiş zaten çatladığının göstergesi oda bir gün önce ilişki olmadığına pişmanım şimdiye hazır beklerlerdi oracıkta :) neyse hayırlısı artık olacağı varsa olur artık :)
Bu akşamı da değerlendirin o zaman canım ;)

G

Selamm dün akşamdan beri başım ağrıyo midem bulanıyor üşüttüm herhalde iş çıkışı acile gideyim gitmişken hcg yede baktırayım bata var daha ama gebelik varsada çıkar belkide bugün benden gebelik haberini alırsınız hayırlısı bakalım ☺️
aaa hadi inşallah canım :KK68:

kızlar bıde ben sey duymustum evlenmeden önce yapmıstım hatta 41 tane tesbıh boncuguna
üç kulhuvallah bir elham okunuyor. bunları camılerden içeri atıyosun bi tane bi tane. olur mu oyle sey dıceksınız belki ama ben bunu yaptıktan bı sene bıle gecmedı evlendım aynı sekılde arkadasımda.acaba bebek ıcındem ı yapsam dıyorumm :KK48:

Back