Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Gözünaydın canım
Bence hem bugünü hem de yarını değerlendirebilirsin

Hayırlı olsun canım, tebrikler
Burada topiklerde çok okudum bu şekilde doğuma kadar iğne kullananlar var. Biraz forumda araştır istersen ve sakın ihmal etme iğnelerini. Sağlıkla al kucağına

Ben önceki gunu o gunu ertesi gunu sonraki gun yani 4 gun üst üste değerlendirdim sonuç 4-5 gun sonra bakalım

Ben önceki gunu o gunu ertesi gunu sonraki gun yani 4 gun üst üste değerlendirdim sonuç 4-5 gun sonra bakalım
Sen baya çalışkanmışsın canım bende 3 günü değerlendireyim bakayım ,inşallah tutmuştur senin bebiş yakında öğrenirsin varlığını :) Çok az kalmış ben geçen ay dayanamayıp test yapmıştım 3 gün kala tabi negatifti olmadığından ama bu ay geçmesini bekliycem bakalım :)

Gözünaydın canım
Bence hem bugünü hem de yarını değerlendirebilirsin
Öyle yapayım bu ay ilk defa sağ kasığımda batma hissetmeye başladım hep sol kasığım ağrırdı yumurtlamadan önce ayy inşallah bu yumurtacık bebek olur içimde çok güzel hisler başladı nedense kaç gündür bu aydan umutsuzum diye geziniyordum :)

canım cıft cızgıyı kacıncı gunde gordun 25 gec geldı de o yuzden soruyorum adetın yakınmı dıye ?
Canim 33 günde oldum gecen ay 24 mart bat. Aslin da 19 da ovu olması gerekiyordu ama bugüne kadar pozitifi hic görmedim. Hic bu kadar koyulasmamisti. Ve dünden önceki günde koyuydu

Hayırlı olsun canım, tebrikler
Burada topiklerde çok okudum bu şekilde doğuma kadar iğne kullananlar var. Biraz forumda araştır istersen ve sakın ihmal etme iğnelerini. Sağlıkla al kucağına

Teşekkür ederim canım takip ediyorum sizleri darısı tüm isteyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…