- 10 Şubat 2015
- 253
- 123
- 38
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
Aynen benimki gunler oncesinden beri var suan bile kasiklarim kasiliyor resmen ve bacaklarima yansiyor ağrı carsambaya kadar beklicegim bakalmkızlar yaa adet olucakmisim gibi ağrım var cok bacaklarıma vuruyo günüm gelmis olsa aha dicem adet oluyorum ama daha da var
Bunun kesinligi var mi peki canim yani tesaduf degildr demi
Benim testlerin resmini koyuyorum usttekiler gebelik testi alttaki ovulasyon testi hamileyken de belli ediyor koyu çıkıyorOvulasyonla nasil anliyorsunuz hamileligi yaa benim bildigim LH yumurtlama zamaninda pik yapar onun oncesinde ve sonrasinda cok az vardr idrarda
merhaba tatlım. benımde regıldan önce göğüs hassasiyetım olurdu. taaaki geçen aya kadar.. regıl 6 gün geçti halen haastalanmamıştım ve hiç belırtım yoktuYa göğüs hassasiyetimin olmamasi kafama takiliyor gebe olsa adet de olsam sonucta hasaslasmasi agrimasi gerekirdi fikrinz var mi boyle durum yasayanlar duydunz mu
prenseesss ben senden umutluyum bırazdaha beklee.yaa kızlar dıger konularda bır bır hamıle haberlerı gelıyo bızde tık yok hala
canım neden bu kadar stress yapıyorsun kendıne zarar verırsın bu şekıldeKizlar yalanci gebelik psikolojik olarak kendini hamile sanmakmis galiba ben bunu yasiyorum yada bilmiyorum.gogus hassasiyetim var kasiklarda agri bulanti halsizlik... bunlarin hepsi beyin hep onu dusununce vucutta yasana biliyomus hatta bazen sirf bundan dolayi gogusten sut bile geliyomus..adet oldugunu gprunce yada kanda negatif cikinca sonuclaniyomus..takmiyacam diyorum yine de aklimda hep hamilemiyim degilmiyimvdiye deli sorular dolasiyo
merhaba tatlım. benımde regıldan önce göğüs hassasiyetım olurdu. taaaki geçen aya kadar.. regıl 6 gün geçti halen haastalanmamıştım ve hiç belırtım yoktukafam cok karışmıştı. tam hastaneye gıdecegım gunun gecesı kırmızıları görmüştüm yanı olabılıyor kafaya takma oluruna bırak ıkı gune bır çalış.allah çok bekletmesın bebişlerımızı kucagımıza en kısa vakıtte wersın ınşlh
prenseesss ben senden umutluyum bırazdaha beklee.bu arada tatlım benım bat nettekı hesaplayıcılara gore 19 değil 24 ü gösterıyor. nasıl değiştirecegız onu
kızz anlamadın beniiiHic anlamam ki canım netten hesaplanıyorum ben telde yüklü benim ama oda otomatik atiyo elimizden geleni yaptık gerisi Allah'a kalmış :)
kızz anlamadın beniiisen batıma 19 mart yazdınya 24 ü olarak nasıl değiştireceğiz dıyorum canım
kucuk halini dusunursek kız :) ama sole ılerkı zamanlarda 18-20 yas dönemınde bır oglum ısterım.Kızlarrrrrrrrrrrr ben profil resmımdekı gıbı tatlı mı tatlııı bib kız bebeği istiyorummmmRabbim sağlıklı versin biliyorumki hepimizin dileği bu . ama herkezin içinde istediği cinsiyet vardır. Sizler ne istiyorsunuzzz
Kızlarrrrrrrrrrrr ben profil resmımdekı gıbı tatlı mı tatlııı bib kız bebeği istiyorummmmRabbim sağlıklı versin biliyorumki hepimizin dileği bu . ama herkezin içinde istediği cinsiyet vardır. Sizler ne istiyorsunuzzz
canım neden bu kadar stress yapıyorsun kendıne zarar verırsın bu şekıldeBiliyosunki stres gebelık için baş düşman. yapma boyle . her şeyin bir vakti var. Rabbim hayırlı zamnda versin bebiişlerimizi. Bence bol dua et ve meryem suresını oku. rabbımden ıste bebeğini. ve allaha bırak.
Tabi ki rabbim hayırlı evlat sağlıklı bebişler versin de bizim de gönlümüzden Kız geçioKızlarrrrrrrrrrrr ben profil resmımdekı gıbı tatlı mı tatlııı bib kız bebeği istiyorummmmRabbim sağlıklı versin biliyorumki hepimizin dileği bu . ama herkezin içinde istediği cinsiyet vardır. Sizler ne istiyorsunuzzz
Kızlar Merhaba,
Şubat 13'de adet olmuştum ovü.testine göre 5'i ve 6'sında birliktelik oldu 31 yada 33 günde bir regl oluyorum geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım için doktorum baya bi test istemişti bugün sonuçları götürdüm ve kanda pıhtılaşma var dedi bu arada regl olmadım normalde bugün olmam lazımdı doktorum yine de kan tahlili istedi sonuç 15.9 hamilesin ama göbekten iğne yapman lazım günlük dedi progeston,folikasit ve coraspin verdi iğneye hemen başladım çarşamba günü tekrar kan verecem aranızda bunları yaşayan var mı?Tam olarak hamileyim diyemiyorum
Biraz uzun oldu lütfen kusuruma bakmayın..Cevaplarınızı bekliyorum.
Canim benim bi akrabam hep dusuk geciriyodu en son yine doktor dusuk ihtimali war demisti aynen karindan igne yapiyodu hep sonra karninda yapicak yer kalmayinca kolundan yapmaya baslamisti ama saglikla kucagina aldi en sonunda stres yama bol bol dinlen ilaclarini ihmal etme bisey olmaz Rabbimin izniyle.Kızlar Merhaba,
Şubat 13'de adet olmuştum ovü.testine göre 5'i ve 6'sında birliktelik oldu 31 yada 33 günde bir regl oluyorum geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım için doktorum baya bi test istemişti bugün sonuçları götürdüm ve kanda pıhtılaşma var dedi bu arada regl olmadım normalde bugün olmam lazımdı doktorum yine de kan tahlili istedi sonuç 15.9 hamilesin ama göbekten iğne yapman lazım günlük dedi progeston,folikasit ve coraspin verdi iğneye hemen başladım çarşamba günü tekrar kan verecem aranızda bunları yaşayan var mı?Tam olarak hamileyim diyemiyorum
Biraz uzun oldu lütfen kusuruma bakmayın..Cevaplarınızı bekliyorum.
Canim benim bi akrabam hep dusuk geciriyodu en son yine doktor dusuk ihtimali war demisti aynen karindan igne yapiyodu hep sonra karninda yapicak yer kalmayinca kolundan yapmaya baslamisti ama saglikla kucagina aldi en sonunda stres yama bol bol dinlen ilaclarini ihmal etme bisey olmaz Rabbimin izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?