Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Ovulasyonla nasil anliyorsunuz hamileligi yaa benim bildigim LH yumurtlama zamaninda pik yapar onun oncesinde ve sonrasinda cok az vardr idrarda
Benim testlerin resmini koyuyorum usttekiler gebelik testi alttaki ovulasyon testi hamileyken de belli ediyor koyu çıkıyor

Eklentiler

• 20150228_083056.jpg
    73,2 KB · Görüntüleme: 152
Kizlar yalanci gebelik psikolojik olarak kendini hamile sanmakmis galiba ben bunu yasiyorum yada bilmiyorum.gogus hassasiyetim var kasiklarda agri bulanti halsizlik... bunlarin hepsi beyin hep onu dusununce vucutta yasana biliyomus hatta bazen sirf bundan dolayi gogusten sut bile geliyomus..adet oldugunu gprunce yada kanda negatif cikinca sonuclaniyomus..takmiyacam diyorum yine de aklimda hep hamilemiyim degilmiyimvdiye deli sorular dolasiyo

Ya göğüs hassasiyetimin olmamasi kafama takiliyor gebe olsa adet de olsam sonucta hasaslasmasi agrimasi gerekirdi fikrinz var mi boyle durum yasayanlar duydunz mu
merhaba tatlım. benımde regıldan önce göğüs hassasiyetım olurdu. taaaki geçen aya kadar.. regıl 6 gün geçti halen haastalanmamıştım ve hiç belırtım yoktu kafam cok karışmıştı. tam hastaneye gıdecegım gunun gecesı kırmızıları görmüştüm yanı olabılıyor kafaya takma oluruna bırak ıkı gune bır çalış.allah çok bekletmesın bebişlerımızı kucagımıza en kısa vakıtte wersın ınşlh

yaa kızlar dıger konularda bır bır hamıle haberlerı gelıyo bızde tık yok hala
prenseesss ben senden umutluyum bırazdaha beklee. bu arada tatlım benım bat nettekı hesaplayıcılara gore 19 değil 24 ü gösterıyor. nasıl değiştirecegız onu

canım neden bu kadar stress yapıyorsun kendıne zarar verırsın bu şekıldeBiliyosunki stres gebelık için baş düşman. yapma boyle . her şeyin bir vakti var. Rabbim hayırlı zamnda versin bebiişlerimizi. Bence bol dua et ve meryem suresını oku. rabbımden ıste bebeğini. ve allaha bırak.

Hic anlamam ki canım netten hesaplanıyorum ben telde yüklü benim ama oda otomatik atiyo elimizden geleni yaptık gerisi Allah'a kalmış :)

kucuk halini dusunursek kız :) ama sole ılerkı zamanlarda 18-20 yas dönemınde bır oglum ısterım. ara donemlerı napcaz karar vereemedım. tabı ısın sakası o ama ıcımden benımde kız gecıyor. eşiminde erkek

Esimin kiz kardesi yok abisinindr oglu var ailece kiz cocuga aclar:) bende hep kizim olsun istiyorum esimde öyle ama bakalim kismetimizde ne var:)

Ewet oyle canim biliyorum da simdiye kadar bu kadar stres yapmiyodum belki de bata yaklastikca belirti arama stres yapma başlıyor burdaki bicokkiside de gordum husranla sonuclandi..Allah razi olsun yazdiklarin icin. Rabbim herlesin gonlune gore wersin insaAllah..

Tabi ki rabbim hayırlı evlat sağlıklı bebişler versin de bizim de gönlümüzden Kız geçio
ama oğlum da olacak olsa hamile oldugumu öğrenmem yeter suan

Kızlar Merhaba,

Şubat 13'de adet olmuştum ovü.testine göre 5'i ve 6'sında birliktelik oldu 31 yada 33 günde bir regl oluyorum geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım için doktorum baya bi test istemişti bugün sonuçları götürdüm ve kanda pıhtılaşma var dedi bu arada regl olmadım normalde bugün olmam lazımdı doktorum yine de kan tahlili istedi sonuç 15.9 hamilesin ama göbekten iğne yapman lazım günlük dedi progeston,folikasit ve coraspin verdi iğneye hemen başladım çarşamba günü tekrar kan verecem aranızda bunları yaşayan var mı?Tam olarak hamileyim diyemiyorum
Biraz uzun oldu lütfen kusuruma bakmayın..Cevaplarınızı bekliyorum.

HAYIRLI OLSUN :)

tamam tatlım. kızlar daha oncekı testlerımı atmıştım pozıtıf yoktu dünkü yaptıgım testte ıkıncı çizgi baya koyuydu pozıtıf gıbı geldı bana. ewe gıdınce atayımda bı yorumlayın inşl pozıtıftır.

Canim benim bi akrabam hep dusuk geciriyodu en son yine doktor dusuk ihtimali war demisti aynen karindan igne yapiyodu hep sonra karninda yapicak yer kalmayinca kolundan yapmaya baslamisti ama saglikla kucagina aldi en sonunda stres yama bol bol dinlen ilaclarini ihmal etme bisey olmaz Rabbimin izniyle.

Cevabın için çok saol canım bebiş olsunda yaparız iğne ne yapalım iş yerinde zaten hep oturuyorum dinlenmeye vakit çok..ben acaba geç döllenme olduda ondan mı deger düşük çıktı diyorum??O kafama takıldı..

Az önce ovulasyon testini tekrarladım saniyesinde 2. çizgi çıktı hemde baya koyu bence ben yarın yumurtluycam (ey Allah'ım böyle söyleyince kendimi aptal tavuk gibi hissediyorum yahu ) şimdi kızlar çift çizgiyi gördüğümüzde mi ilişki daha sağlıklı yoksa ertesi gün mü 2 gündür ilişki yoktu zaten perşembe çift çizgi görünce cuma ilişki olmuştu en son şimdi yine çift çizgi olduğundan bugün kaçırmayayım diyorum :) yumurtlama geçsinde gıcık bekleme dönemine geçeyim çünkü bu ay bu süreçte beni sıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…