• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Saat gibi işleyen düzenimi bozdum galiba incir yiye yiye :KK70: 14. günde koyu çizgi çıktı fotodan belli değil 15. gün silikleşti zaten 28 günde bir adet olduğum için o gün ovulasyon olması gerekliydi hepte anlardım yumurtlamamı bu ay belirgin kasık agrısıda olmadı dün koyu çizgi tekrar çıktı bugünde iyice belirginleşince ondan merak ettim neyse artık öğrenicez adet zamanı sagol canım cevapladığın için :KK68: gelmeyen adet olur inşallah
Canim bende incir yiyorum gunde 2 tane yumurtayi cogaltiyo ve 2 kere yumurtlama oluyo ben gecen ay yumurta takibi yaptirdim sonradan bi yumurta daha olustu yani iki kere yumurtlama oluyo benimde bi 12 gun koyu cizgi bide 17 gun koyu cizgi cikti bol bol incir yiyek kizceler ben yine basladim yemeye

:) çalışmaya devam bugün yarın ve öteki gün çalışmak gerek sanırım sonrada bekleme safhası en gıcık safhada orası bir ayda bıkkınlık geldi çok bekletmeden gelsin bebişlerimiz İnşallah bu ay geçen aya göre daha bir rahatım ama hemen olamıyacağını anladım nasip ne zamansa o zamana artık :KK66:
ben de hemen oluyor sanıyodum olmuyomus anladım :D
bız boyle telas yaptıkca daha cok beklıcez herhalde. ama rahat olamıyor tabı ınsan :KK17:

Canim bende incir yiyorum gunde 2 tane yumurtayi cogaltiyo ve 2 kere yumurtlama oluyo ben gecen ay yumurta takibi yaptirdim sonradan bi yumurta daha olustu yani iki kere yumurtlama oluyo benimde bi 12 gun koyu cizgi bide 17 gun koyu cizgi cikti bol bol incir yiyek kizceler ben yine basladim yemeye
Galiba benimde öyle oldu canım neyse ihtimaller artıyor o zaman nasip artık :D ben bide 3 gün tarçın çörek otu bal yedim sonra yan etki olur diye bırakmıştım ama günde 1 incir yedim 12 gün boyunca

ben de hemen oluyor sanıyodum olmuyomus anladım :KK70:
bız boyle telas yaptıkca daha cok beklıcez herhalde. ama rahat olamıyor tabı ınsan :KK17:
Sorma canım geçen ay adet günüm bunalıma girdim ama bu aralar rahatım nedense zaman geçtikçe daha stres olunuyormuş birde o yüzden bir an önce gelsin istiyorum ama nasipten ötesi yok :) annem kayınvalidem tek denemeyle hamile kalmış onlar yüzünden bende öyle olur sandım ama her ay gebelik ihtimali %8 miş doktorum öyle dedi sende rahat olmaya bak başka şeylere kafanı yor çok zor biliyorum ama ben kpss çalışıyorum işte bazen ona sarıyorum :D unutuyorum bebiş fikrini kimseyede söylemiyorum özellikle kayınvalideme filan bebek istediğimi öyle daha çok stres oluyorum çünkü

Kizlar benim sol yumurtalikta çikolatakisti var sagdan yumurtlama oluyo simdi ben gecen ay sagdan yyumurtladim bu ayda yumurtlarmiyim acaba yani heray ayni yumurtaliktan yumurtlanirmi bilginiz varmi

Kizlar benim sol yumurtalikta çikolatakisti var sagdan yumurtlama oluyo simdi ben gecen ay sagdan yyumurtladim bu ayda yumurtlarmiyim acaba yani heray ayni yumurtaliktan yumurtlanirmi bilginiz varmi
Belli olmaz canım yine aynı yumurtadan yumurtlayabilirsin tabi ki

Insallah olur buay takibe gitmek istemiyorum kasik agrimdan anlarim doye dusunuyorum insalllah oyle olur
Anlarsın inşallah canım oluruna bırak en güzel şeyler beklenmedik anda oluyor :D ben her ay anlıyordum yumurtlamamı bu ay anlamadım akıntım var sadece ama kasık ağrım yok bazen göğüslerime sızı gelip gidiyor o da yumurtlama belirtisiymiş ama dinlemiyorum artık kendimi fazla ondan anlamadım belkide geçen ay bütün hamilelik belirtilerini yaşamıştım bu ay yumurtlama belirtimi bile anlamıyorum :D

Çabuk da test

Eklentiler

• DSC_0034.JPG
    DSC_0034.JPG
    149,4 KB · Görüntüleme: 139
Ayni durum bendede :KK50:bebis yoksa adet olayimda nian önce stresinden kurtulayimm:KK61:
Kızlar hem adet belirtilerim var, hem göğüs uçlarım deli gibi acıyor, hem de sabah yaptığım test negatif :110:
2-3 gündür sabah midem kalkıyor ( ki bu psikolojik bence :) )
Silik bile testte çizgi görseydim bugün kan vermeye gidecektim ama malum bembeyaz. Başka çare yok 2-3 gün daha sıkayım dişimi gelmezse kırmızlar o zaman gideyim kan baktırmaya. Hay Allahım ya yoksa bebiş hastalanayım bari :KK43:
3 martta yumurtlamıştım o gün çalışma oldu. İdrara ne zaman geçer ki acep o_O
Hem kafama takmıyayım diyorum hem de bu haldeyim. Allah akıl fikir versin bana :KK45:

Kızlar hem adet belirtilerim var, hem göğüs uçlarım deli gibi acıyor, hem de sabah yaptığım test negatif :110:
2-3 gündür sabah midem kalkıyor ( ki bu psikolojik bence :) )
Silik bile testte çizgi görseydim bugün kan vermeye gidecektim ama malum bembeyaz. Başka çare yok 2-3 gün daha sıkayım dişimi gelmezse kırmızlar o zaman gideyim kan baktırmaya. Hay Allahım ya yoksa bebiş hastalanayım bari :KK43:
3 martta yumurtlamıştım o gün çalışma oldu. İdrara ne zaman geçer ki acep o_O
Hem kafama takmıyayım diyorum hem de bu haldeyim. Allah akıl fikir versin bana :KK45:
Ay canim benim ayni beni anlatmissin uff psikolojikmi gercekmi ay stresten mahfodum ya:KK17:

Back