- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
Canim bende incir yiyorum gunde 2 tane yumurtayi cogaltiyo ve 2 kere yumurtlama oluyo ben gecen ay yumurta takibi yaptirdim sonradan bi yumurta daha olustu yani iki kere yumurtlama oluyo benimde bi 12 gun koyu cizgi bide 17 gun koyu cizgi cikti bol bol incir yiyek kizceler ben yine basladim yemeyeSaat gibi işleyen düzenimi bozdum galiba incir yiye yiye14. günde koyu çizgi çıktı fotodan belli değil 15. gün silikleşti zaten 28 günde bir adet olduğum için o gün ovulasyon olması gerekliydi hepte anlardım yumurtlamamı bu ay belirgin kasık agrısıda olmadı dün koyu çizgi tekrar çıktı bugünde iyice belirginleşince ondan merak ettim neyse artık öğrenicez adet zamanı sagol canım cevapladığın için gelmeyen adet olur inşallah
ben de hemen oluyor sanıyodum olmuyomus anladım:) çalışmaya devam bugün yarın ve öteki gün çalışmak gerek sanırım sonrada bekleme safhası en gıcık safhada orası bir ayda bıkkınlık geldi çok bekletmeden gelsin bebişlerimiz İnşallah bu ay geçen aya göre daha bir rahatım ama hemen olamıyacağını anladım nasip ne zamansa o zamana artık
Galiba benimde öyle oldu canım neyse ihtimaller artıyor o zaman nasip artıkCanim bende incir yiyorum gunde 2 tane yumurtayi cogaltiyo ve 2 kere yumurtlama oluyo ben gecen ay yumurta takibi yaptirdim sonradan bi yumurta daha olustu yani iki kere yumurtlama oluyo benimde bi 12 gun koyu cizgi bide 17 gun koyu cizgi cikti bol bol incir yiyek kizceler ben yine basladim yemeye
Sorma canım geçen ay adet günüm bunalıma girdim ama bu aralar rahatım nedense zaman geçtikçe daha stres olunuyormuş birde o yüzden bir an önce gelsin istiyorum ama nasipten ötesi yok :) annem kayınvalidem tek denemeyle hamile kalmış onlar yüzünden bende öyle olur sandım ama her ay gebelik ihtimali %8 miş doktorum öyle dedi sende rahat olmaya bak başka şeylere kafanı yor çok zor biliyorum ama ben kpss çalışıyorum işte bazen ona sarıyorumben de hemen oluyor sanıyodum olmuyomus anladım
bız boyle telas yaptıkca daha cok beklıcez herhalde. ama rahat olamıyor tabı ınsan
Belli olmaz canım yine aynı yumurtadan yumurtlayabilirsin tabi kiKizlar benim sol yumurtalikta çikolatakisti var sagdan yumurtlama oluyo simdi ben gecen ay sagdan yyumurtladim bu ayda yumurtlarmiyim acaba yani heray ayni yumurtaliktan yumurtlanirmi bilginiz varmi
Insallah olur buay takibe gitmek istemiyorum kasik agrimdan anlarim doye dusunuyorum insalllah oyle olurBelli olmaz canım yine aynı yumurtadan yumurtlayabilirsin tabi ki
valla yaa. ne kötu grup kurduk :) şansızlaryaa kızlar dıger konularda bır bır hamıle haberlerı gelıyo bızde tık yok hala
Anlarsın inşallah canım oluruna bırak en güzel şeyler beklenmedik anda oluyorInsallah olur buay takibe gitmek istemiyorum kasik agrimdan anlarim doye dusunuyorum insalllah oyle olur
Bu grup çok taze dahaKizlar benim sol yumurtalikta çikolatakisti var sagdan yumurtlama oluyo simdi ben gecen ay sagdan yyumurtladim bu ayda yumurtlarmiyim acaba yani heray ayni yumurtaliktan yumurtlanirmi bilginiz varmi
Kızlar şimdi yaptım 2 gün var adete ama hiçbir belirti yok ama ov.çok silik demekki bebek de yok(
Kızlar hem adet belirtilerim var, hem göğüs uçlarım deli gibi acıyor, hem de sabah yaptığım test negatif
2-3 gündür sabah midem kalkıyor ( ki bu psikolojik bence :) )
Silik bile testte çizgi görseydim bugün kan vermeye gidecektim ama malum bembeyaz. Başka çare yok 2-3 gün daha sıkayım dişimi gelmezse kırmızlar o zaman gideyim kan baktırmaya. Hay Allahım ya yoksa bebiş hastalanayım bari
3 martta yumurtlamıştım o gün çalışma oldu. İdrara ne zaman geçer ki acep
Hem kafama takmıyayım diyorum hem de bu haldeyim. Allah akıl fikir versin bana
evet canımmaalesef yok. önümüzde ki ay daha iyi çalısır burdaki bilgilerle olur inşallah
Ovulasyonla nasil anliyorsunuz hamileligi yaa benim bildigim LH yumurtlama zamaninda pik yapar onun oncesinde ve sonrasinda cok az vardr idrarda
Ay canim benim ayni beni anlatmissin uff psikolojikmi gercekmi ay stresten mahfodum yaKızlar hem adet belirtilerim var, hem göğüs uçlarım deli gibi acıyor, hem de sabah yaptığım test negatif
2-3 gündür sabah midem kalkıyor ( ki bu psikolojik bence :) )
Silik bile testte çizgi görseydim bugün kan vermeye gidecektim ama malum bembeyaz. Başka çare yok 2-3 gün daha sıkayım dişimi gelmezse kırmızlar o zaman gideyim kan baktırmaya. Hay Allahım ya yoksa bebiş hastalanayım bari
3 martta yumurtlamıştım o gün çalışma oldu. İdrara ne zaman geçer ki acep
Hem kafama takmıyayım diyorum hem de bu haldeyim. Allah akıl fikir versin bana
adetine 1-2 gün kala ovulasyon gunundekı gıbı ıkısı aynı koyulukta oluyomus canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?