Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kizlar lutfen yardimci olun simdi ben bu testlere gore yumurtladim mi ayni koyulukta olmadi hic iki cizgi ama 21. Gun en koyusu eger yumurtladiysam bugunmu catlamis yumurtam dun iliski oldu bugunde olsun mu lutfen yardimci olun

Eklentiler

• image.jpeg
    51,8 KB · Görüntüleme: 292
kızlaar tecrubeli bayanlar bana yardımcı olabilirmi ben 21 aralıkta adet oldm buay sokememısım tarlusal verdi kullandm dün adet oldum yani 02.01.2017 buay ovulasyn testi kullanıcam adet gunum degıstı ovulasyon gunum tahmini nezaman olur bilemedim nezaman baslayayım adetten sonra kullanmaya ?

Kizlar merhaba sanirim konu cok guncel degil ama benim sormak istedigim bisey var ozellikle ayni durumu yasayanlar cevap vereblir mi ben gecen ay ilk kez ovulasyn testi kullandm gunleride guzel degerlendirdigmi dusunuyorum ama Rabbm nasip etmedi Ovulasyon testi 2. Ve ya3. Kullanista hamile kalan yada testle olmayip sonra test denemden hamile kalanlar var mi lutfen gorenler yazablir mi

yook canım nerdee. o zamanları geçeli çok oldu. tüp bebekle hamileyim çok şükür.
Sen konuya hakimsin peki sana bsey sorcam ben 7 aylik evliyim 3 ay korundum 4. Ay biraktim olmadi olmadi 5.ay esimle ayriydik 6.ay ovulasyn testi kullandim cift cizgiyi ve siliklestgnde degerldrdm ama olmadi bu 7.ayim ovulasyonla olmaynca bu ay kullanmdim ama bu ay olmazsa gelecek ay tekrar denemek istiyorum ovulasyon testiyle ilk denemesinde olmayip sonra 2. Veya3. Denemede olan var mi sen bilirsin yoksa teste ragmen olmamasi bi sorun oldugnu mu gosterir

2-3 ay olmaması sorun olduğunu göstermez. yaşın uygunsa 1 sene dene canım. eğer olmuyorsa. dr a gidersin. zaten daha yeni evli sayılırsın. bebiş için 2-3 ay çok az. en azından 7-8 ay takip et. olmazsa dr a yumurta takibine gidersin. inşallah olur ama. biraz sabır stres yapma

Belki ovulasyon testi kullanmasam bu kadar skntya girmezdm kullandgm halde neden olmadi diye biraz strese girdim acikcasi yasim 25 insallah isteyen herkese Allah nasip eder sizde sag salim kucagnza alirsnz

Belki ovulasyon testi kullanmasam bu kadar skntya girmezdm kullandgm halde neden olmadi diye biraz strese girdim acikcasi yasim 25 insallah isteyen herkese Allah nasip eder sizde sag salim kucagnza alirsnz
daha gençsin yeni evlisin neden bu stres.. hem daha yeni başlamışsınız denemeye. olur inşallah merak etme.

daha gençsin yeni evlisin neden bu stres.. hem daha yeni başlamışsınız denemeye. olur inşallah merak etme.
Canım nasılsın?profil resminden tam emin olamadım ama önceki ovulasyon topiğinde birlikteydik değil mi? Umarım yanlış birine yazmamışımdır

Kizlar bugun 13 gunu aksam 7 de bir saat lik idrarlavyaptim kendimi yumurtlamis hissetdim ama henuz catlamamis sanirim

Eklentiler

• 20170426_203047-1.jpg
    20,8 KB · Görüntüleme: 99
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…