- 13 Nisan 2016
- 3.264
- 2.812
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #8.121
Ben 30.gün görmüştümMerhaba arkadaslar. Bende uzun zamdnr hep takip ediorum yazdklarinizi. 7 aydir deniyoruz olmuyor bir turlu. Bu ay ovulasyon testi aldim yapiyorum adetim bittigi gunden beri. Ama hic koyulaşmadi hep silik cizgi cikior. Ve adetime 15 gun kaldi. Ve hic bir sorunum yok dr a da gittim.
Ne zamn cift cizgiyi tam kirmizinolarak gorurumkii
Mrb peki her gün mü 'gün aşırı mı yaptınız yumurtlama dönemindeCanim valla ben uzun sure kullandim hic hatali sonuc vermedi.hatta en sonki yumurtlamamda agrim 1 gun erken oldu sasirdim bende yarin olmasi lazim niye simdi agrim var acaba diye test yaptim kopkoyu cift cizgiyi gordum.o gece siliklesmisti zaten testim.ertesi gun baya silikti cunku.o gunde hamile kalmisim zaten
Ben 30.gün görmüştüm
Beklemedeyim Can'ım 22 nisan bat .senin adet döngün kaç ?Aaa gercektenmii. Hic rastlamadim boyle yazana. Artik sorun ne diye dusunup duruodum.. iyi geldi senin yazman insallah bende gorurum ozaman :)
Peki senin hamilelik oldumu?
Beklemedeyim Can'ım 22 nisan bat .senin adet döngün kaç ?
Senin 2 3 güne görmen lazım çift çizgiyi35 gunde bi oluyorum canm ben. Insallah bu ay olsun artik istiyorum cok. Ama hic koyu cizgi gormedim.gunlerde geciyo.nasil olcak bilmiom
Senin 2 3 güne görmen lazım çift çizgiyi
Evet bende öyle yapmıştım sıvı tüketimine dikkat et ama.en 2 saat ye wc ye gitmemelisinInsallah. Bu ara gunde 2 kere yapicam . Bakalim bekleyip gorucem canim artik baska care yok
Evet bende öyle yapmıştım sıvı tüketimine dikkat et ama.en 2 saat ye wc ye gitmemelisin
Evet en az uc saat icmedimÇok farklı saatlerde yapmışsın.su tüketimine dikkat ettin mi peki
Ben 2 ay hiçbirşeye dikkat etmeden denedim. 3.ayım Bu ay ovü testleriyle gün aşırı . Bakalım beklemedeyim şimdiCalistigim için zaten cok sık wc ye gidemiyorum ve sivi tuketemedigim zamanlrda cok oluyo saat araligi olarak yani. Yinede dikkat ediyorum. Bu ay olmassa bi dahaki ay artik umudumu kaybetmycem.
Sen nezamndr deniosun
Ben 2 ay hiçbirşeye dikkat etmeden denedim. 3.ayım Bu ay ovü testleriyle gün aşırı . Bakalım beklemedeyim şimdi
kas ağrın olduğunda da yap testi cnmMerhaba arkadaslar. Bende uzun zamdnr hep takip ediorum yazdklarinizi. 7 aydir deniyoruz olmuyor bir turlu. Bu ay ovulasyon testi aldim yapiyorum adetim bittigi gunden beri. Ama hic koyulaşmadi hep silik cizgi cikior. Ve adetime 15 gun kaldi. Ve hic bir sorunum yok dr a da gittim.
Ne zamn cift cizgiyi tam kirmizinolarak gorurumkii
kas ağrın olduğunda da yap testi cnm
Canim pozitif gordugum gece iliski oldu.ertesi gunde oldu.sanirim ondan sonraki gunde oldu.3.gunden tam emin degilim ama 2 3 gun ust uste oldu yani.Ama benim tahminim pozitif gordugum gunki iliski tuttu.o sabah testim siliklesmisti cunkuMrb peki her gün mü 'gün aşırı mı yaptınız yumurtlama döneminde
Canim yarin tam pozitif goruceksin gibi.pozitif saymak icin ikisininde ayni koyulukta olmasi lazim.su ve wc olayina dikkat edersen yakalicaksin diye dusunuyorumAyy ilk defaa boylee kirmizi gordumm.. cok heycnalandimm. Silik degil dimii bu yaa kizlarrrr.
Canim yarin tam pozitif goruceksin gibi.pozitif saymak icin ikisininde ayni koyulukta olmasi lazim.su ve wc olayina dikkat edersen yakalicaksin diye dusunuyorum
evet testin koyulaşmışTamam oyle de denerim canim. Hatta bugun vardi biraz. Yaptin resmunide koydumm