- 11 Nisan 2012
- 9.976
- 18.505
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #8.061
benim çok akıntım olurdu ben bunun yumurtlama gunu oldugu için olduğunu yeni öğreniyorum. akıntı çok olduğunda istek te oluyor ama şimdi öyle hissetmiyiyorum. akıntım çok değil aslında sadece ıslaklık o da elimle kontrol edinceHer zaman akinti olmayabilir. Ben bazi aylar goruyordum yumurta aki gibi akinti. Bazende normal akinti olur. Ama herkeste ayni oluyor. En iyi sen tanirsin kendini.
Benim agrim olmaz mesela akintim olur ama.
Her zaman akinti olmayabilir. Ben bazi aylar goruyordum yumurta aki gibi akinti. Bazende normal akinti olur. Ama herkeste ayni oluyor. En iyi sen tanirsin kendini.
Benim agrim olmaz mesela akintim olur ama.
Canim onun saati yok. Zirt pirt test yapmana da gerek yok. Cift cizgiyi yakaladiktan sonra t siliklesince catlamak uzeredir diye yorumlanir. Yani yumurta catlama olayi saniyelik bir olay degil.en iyisi uyumadan önce bir test daha yapmak. iyice silikleşirse çatlamaya yakınlaştı demek değil mi. tam olarak hah çatladı diye nasıl bileceğiz hala anlamadım
Canim test siliklesmeye basladiginda catliyor. Yani ikisi esit olduktan sonrako 24 36 saat icinde iliski olursa sans yuksek oluyor.
Bence yaramaz. 2 gun gecmis son iliskiden. Allah bilir tabi. Sperm o kadarmi yasarmi en fazla 72 saat diyorlar ama. Benim yorumum yaramaz.canım eksik yazdım tabii sen de anlamadın. tekrar yazıyorum
19 şubatilişki
20 şubatilişki
21 şubat test çift çizgi
22 şubat test silik çizgi ( bugün)
bu durumda 19 şubat ve 20 şubat işe yarar mı ???
Canim onun saati yok. Zirt pirt test yapmana da gerek yok. Cift cizgiyi yakaladiktan sonra t siliklesince catlamak uzeredir diye yorumlanir. Yani yumurta catlama olayi saniyelik bir olay degil.
Bence yaramaz. 2 gun gecmis son iliskiden. Allah bilir tabi. Sperm o kadarmi yasarmi en fazla 72 saat diyorlar ama. Benim yorumum yaramaz.
arkadaşlar laboquick ovulasyon testi bu marka iyi mi? alayım mı?
peki sen hangi testi önerirsin?ben de bir kaç gün önce internetten aldım. araştırıken genelde memnun kalınmadığı fıkrıne vardım. başkasını aldım ben. bir çk yerde bu test yanıltıcı oldu yazmıslardı çünkü. ben kullanmadım ama gercekten öylemi bilmiyorum
üste yazdım canım.peki sen hangi testi önerirsin?
üste yazdım canım.
Kaçlık aldın peki?ne alırsan al ama internetten al canım eczanelerde 5 tanesı 25 tl çok pahalı ve yetmıyor zaten. ınternette 20,30,50 tane seklınde ve çok daha uygun fıyatla
ben 30 ovulasyon + 10 tane gebelik testı aldım. 29 tl ye.Kaçlık aldın peki?