Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Her zaman akinti olmayabilir. Ben bazi aylar goruyordum yumurta aki gibi akinti. Bazende normal akinti olur. Ama herkeste ayni oluyor. En iyi sen tanirsin kendini.
Benim agrim olmaz mesela akintim olur ama.
benim çok akıntım olurdu ben bunun yumurtlama gunu oldugu için olduğunu yeni öğreniyorum. akıntı çok olduğunda istek te oluyor ama şimdi öyle hissetmiyiyorum. akıntım çok değil aslında sadece ıslaklık o da elimle kontrol edince

şimdi stresten güne konsantre olamayacağım bu kötü

Her zaman akinti olmayabilir. Ben bazi aylar goruyordum yumurta aki gibi akinti. Bazende normal akinti olur. Ama herkeste ayni oluyor. En iyi sen tanirsin kendini.
Benim agrim olmaz mesela akintim olur ama.

en iyisi uyumadan önce bir test daha yapmak. iyice silikleşirse çatlamaya yakınlaştı demek değil mi. tam olarak hah çatladı diye nasıl bileceğiz hala anlamadım

en iyisi uyumadan önce bir test daha yapmak. iyice silikleşirse çatlamaya yakınlaştı demek değil mi. tam olarak hah çatladı diye nasıl bileceğiz hala anlamadım
Canim onun saati yok. Zirt pirt test yapmana da gerek yok. Cift cizgiyi yakaladiktan sonra t siliklesince catlamak uzeredir diye yorumlanir. Yani yumurta catlama olayi saniyelik bir olay degil.

Canim test siliklesmeye basladiginda catliyor. Yani ikisi esit olduktan sonrako 24 36 saat icinde iliski olursa sans yuksek oluyor.

canım eksik yazdım tabii sen de anlamadın. tekrar yazıyorum

19 şubat ilişki

20 şubat ilişki

21 şubat test çift çizgi

22 şubat test silik çizgi ( bugün)

bu durumda 19 şubat ve 20 şubat işe yarar mı ???

Bence yaramaz. 2 gun gecmis son iliskiden. Allah bilir tabi. Sperm o kadarmi yasarmi en fazla 72 saat diyorlar ama. Benim yorumum yaramaz.

ben vucut ısımı da hergün ölçmeye başladım ısının düşmeye başlaması da yumurtlamayı işaret edermiş ya. gerçekten de 3 gündür ölçüyorum bugun düşme var. üstelik sık sık ölçebiliyorum. iyi oluyor.

kızlar bugünde test yaptım çizgi tamamen silikleşmiş. tamamen kaybolursa yumurtlama oldu mu demek. dün çalışma yaptım . yorumlar mısınız lütfen

kızlar çizgi bugün tamamen kayboldu. yorumlar mısınız lütfen

Eklentiler

• 20160223_164908.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 110
arkadaşlar laboquick ovulasyon testi bu marka iyi mi? alayım mı?

ben de bir kaç gün önce internetten aldım. araştırıken genelde memnun kalınmadığı fıkrıne vardım. başkasını aldım ben. bir çk yerde bu test yanıltıcı oldu yazmıslardı çünkü. ben kullanmadım ama gercekten öylemi bilmiyorum

ben ovula aldım. bence doğru sonucu çıkardı çünkü sabah hafıf agrı hıssettım yarım saat sonrada bıraz akıntı oldu. testı yaptgımda çift çizgi vardı. tekrar tekrar yaptım tabı. tamamen silikleştiğindede ıslaklık ve agrı da gıtmıstı. bence vucudumn takıbını doğru yaptı. ilk defa kullanmama ragmen ben begendım. zaten baskada kullanmadım belkı daha ıyısı vardır sen arastır ıstersen. ben fazla ugrasmak yerıne bır an önce denemek deneyerek anlamak ıstedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…