Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Kızlar şimdi tekrar ovulasyon testi yaptım ve ikinci çizgi silikleşmiş, bu durumda ben ikici defa mı yumurtladım ? Off yumurtladıysam eğer ilişki zamanı geçti mi? Ne olur bişeyler yazın

prensinin_prensesi bat 14 Şubat
@edahazalozer bat 20 Şubat
Siyetem bat 21 Şubat biz hala bekliyoruz bu ay aşılama yaptırdım bakalım nasip kısmet ne siz ne durumdasınız
Maalesef canim bizdede hala bisey yok bekliyoruz ilac çatlatma iğnesi olduk ama sonuc negatif
İnsallah aşılaman tutar bu ay canim

kızlar bu da benim dün yaptığım test. saatin gelmesini bekliyorum tekrar yapmak için. yorumlar mısınız dün ilk defa yaptığım için tam anlayamadım

Eklentiler

• 20160221_153745.jpg
    16,7 KB · Görüntüleme: 81
Evet canim catladi ya da catlayacak. Bu gece is basina :))

19 şubat ve 20 şubatta bir çalışma yapmıştım onlar işe yarar mı ???
19 şubat
20 şubat

21 şubat BOŞ

22 şubat BUGÜN

Başka forumda ovulasyonu tam anlamak için parmağınızı biraz içine sokarak sıvıyı kontrol edin yumurta kıvamında olmalı diyordu. bu işe yarar mı ???

tam olarak çatladığını nereden bileceğiz ???

Canim test siliklesmeye basladiginda catliyor. Yani ikisi esit olduktan sonrako 24 36 saat icinde iliski olursa sans yuksek oluyor.

Bir doktor sayfasında ovulasyonu anlama yöntemi olarak

adetten sonra gelen kuruluğun hemen arkasından gelen ıslaklıktır demiş. bu da baz alınabilir mi sence ?
Her zaman akinti olmayabilir. Ben bazi aylar goruyordum yumurta aki gibi akinti. Bazende normal akinti olur. Ama herkeste ayni oluyor. En iyi sen tanirsin kendini.
Benim agrim olmaz mesela akintim olur ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…