- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 41
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #8.041
bugunki silik gibi canım. akşamda yap bakalım. ilişki oldu mu ?edosko naptın canım adet oldunmu ben azönce tekrar ovu yaptım bakarmısın canım ikisi dün yaptığım alttakide bugün canımEki Görüntüle 1774779
Maalesef canim bizdede hala bisey yok bekliyoruz ilac çatlatma iğnesi olduk ama sonuc negatifprensinin_prensesi bat 14 Şubat
@edahazalozer bat 20 Şubat
Siyetem bat 21 Şubat biz hala bekliyoruz bu ay aşılama yaptırdım bakalım nasip kısmet ne siz ne durumdasınız
maalesef canım tutmadı aşılamam adet oldum bugünMaalesef canim bizdede hala bisey yok bekliyoruz ilac çatlatma iğnesi olduk ama sonuc negatif
İnsallah aşılaman tutar bu ay canim
prensinin_prensesi canım bat takvimi yaparmısın belki hamile olanlar olurda biliriz herkez batını yazsın sende yap bskalım
Beklenen adet tarihibat ne kızlar ???
tamam canım tşkBeklenen adet tarihi
yarın catlar buyuk ıhtımal. yarın sabah ya da aksam ılıskı olursa ıyı olur canım. hayırlısı =)
yarın catlar buyuk ıhtımal. yarın sabah ya da aksam ılıskı olursa ıyı olur canım. hayırlısı =)
Evet canim catladi ya da catlayacak. Bu gece is basina :))Akşam tekrar yaptım. Silikleşmeye başlamış. Bu çatladığı anlamına mı geliyor ??? koku da farkettim
Eki Görüntüle 1780204
Yarin canim. Hayirlisiyla gecsin insallahedosko canım nasılsın bi operasyon geçiricektin oldumu
Evet canim catladi ya da catlayacak. Bu gece is basina :))
Evet canim catladi ya da catlayacak. Bu gece is basina :))
Canim test siliklesmeye basladiginda catliyor. Yani ikisi esit olduktan sonrako 24 36 saat icinde iliski olursa sans yuksek oluyor.19 şubat ve 20 şubatta bir çalışma yapmıştım onlar işe yarar mı ???
19 şubat
20 şubat
21 şubat BOŞ
22 şubat BUGÜN
Başka forumda ovulasyonu tam anlamak için parmağınızı biraz içine sokarak sıvıyı kontrol edin yumurta kıvamında olmalı diyordu. bu işe yarar mı ???
tam olarak çatladığını nereden bileceğiz ???
Her zaman akinti olmayabilir. Ben bazi aylar goruyordum yumurta aki gibi akinti. Bazende normal akinti olur. Ama herkeste ayni oluyor. En iyi sen tanirsin kendini.Bir doktor sayfasında ovulasyonu anlama yöntemi olarak
adetten sonra gelen kuruluğun hemen arkasından gelen ıslaklıktır demiş. bu da baz alınabilir mi sence ?