-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #8.021
canım mesajın biraz karışık geldi , erken gebelik testi ve ovulasyonda neler yaptığın karışmış ? anladığım kadarıyla erken gebelik testin pozitif hayırlı uğurlu olsun kadın doğum acile gidip kanda bhcg yaptırırsan 1 saate sonucu alırsın hadi kolay gelsinKızlar tuttu mu bilmiyorum ama test pozitif days Comfort diye erken gebelik testi yaptım eğer bebek varsa kesinlikle bunu galenik ovulasyon testine borcluyum 13 sat bittikten sonra testleri yapmaya başladım işten geldikten sonra idrari 3 4 saat tutmaya calistim sivi almadim bu surede kullanimi da cubuk tarzı olmasi ne3niyle kolaydı çifte yakın sonuçları gördükten sonra denemeler yaptık bugün adet günümdu bende test yapayım dedim zaten 2 haftadir kaşık agrilari başladı biraz olsun yardimci olabilmisim dir uzun oldu hakkınızı helal 3din
Merhaba,canım merhaba izmirde tavsiye edebileceğin bir doktor var mı? ben de çiğli deyim
canım mesajın biraz karışık geldi , erken gebelik testi ve ovulasyonda neler yaptığın karışmış ? anladığım kadarıyla erken gebelik testin pozitif hayırlı uğurlu olsun kadın doğum acile gidip kanda bhcg yaptırırsan 1 saate sonucu alırsın hadi kolay gelsin
hoş geldin , öncelikle ovulasyon testi her zaman doğru sonucu göstermiyor, benim de bat a yakın tarihlerde ovulasyon testim koyu çıktı ama hamile değildim , en iyisi bat ı beklemek ,Kızlar herkese merhaba, aranıza yeni katıldım tabii kabul ederseniz :) sizi uzun suredir sessiz sedasız takip ediyorum, ne güzel çoğunuz bebişinize kavuşmuşsunuz rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah, benim size bir sorum olacak ovuluyasypm testi kullanıyorum iki aydır ve adetime 5 gün var, resim eklesem bana hamilelik şansım var mı yok mu söyleyebilir misiniz?
Canim yarin catlicak gibi gorunuyor teste gore. Gece iliski olursa iyi olur. Ya da sabah.selam kızlar bugün adetin 14. günü normalde benim 19. gün yumurtam çatlar bugün ovulasyon testi yaptım birini öğlende birinide azönce bi bakarmısınızedosko sen anlarsın canımEki Görüntüle 1774182
sorma ne tecrube ama :) kendıme faydam yok. test ısını fılan astım artıkedosko seni bayadır takip ediyorum ve tecrübelisin bu konularda bana bi yorum yapar mısın? lütfen :)
he bu onemli bir konu :) pko varsa cıkıyormus. aksı halde cıft cızgı cıkıyorsa. daha onceden yumurtan catladıgına emınsen ya 2 .kez yumurtluyorsun ya da. gebelık var.kızlar adetime 4 gün kala ovulasyon testimi tekrar yaptım ve yine kıpkırmızı iki çizgi çıktı bende heyacanlanıp predictor marka erken gebelik testi yaptım sonuç koskaca tek çizgisabah bir tane daha erken gebelik testi yaptım sonuç yine negatif, galiba bu ovulasyon testi bende tutmadı
pko yok bütün testlerim normal çıktı ama niye böyle oldu anlamadım, hatta eşim dedi ki acaba ikici defa mı yumurtluyorsun :) sol kasığımda bıçak saplanması gibi batma oluyor bacağıma vuruyor ağrı ,bunun dışında hiçbir belirtim yok zaten bakalım ctesi kırmızıları görmem lazım bu durumda..he bu onemli bir konu :) pko varsa cıkıyormus. aksı halde cıft cızgı cıkıyorsa. daha onceden yumurtan catladıgına emınsen ya 2 .kez yumurtluyorsun ya da. gebelık var.
ama koyu cıktıysa t. gebelık olsa sılıkte olsa cıkardı .
evet senin bütün yazdıklarını okudum :) ama kısmet Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak ama gönül işte söz dinlemiyor, 10 ay önce bebeğimin kalbi atmadığı için 6 haftalıkken kürtaj oldum ve o gün bu gündür hiç bir şey yok hep hüsran, ili aydır lobo.... marka ovulasyon testi kullanıyorum fakat olmayınca olmuyor...sorma ne tecrube ama :) kendıme faydam yok. test ısını fılan astım artıkama hala hamıle kalamadım 1 sene oldu.
benımde sorunum yok olmuyor. ınsallah testler sana sebep olur canım.evet senin bütün yazdıklarını okudum :) ama kısmet Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak ama gönül işte söz dinlemiyor, 10 ay önce bebeğimin kalbi atmadığı için 6 haftalıkken kürtaj oldum ve o gün bu gündür hiç bir şey yok hep hüsran, ili aydır lobo.... marka ovulasyon testi kullanıyorum fakat olmayınca olmuyor...
Amin inşallah canımbenımde sorunum yok olmuyor. ınsallah testler sana sebep olur canım.
ısteyen herkese en kısa surede