Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

canım mesajın biraz karışık geldi , erken gebelik testi ve ovulasyonda neler yaptığın karışmış ? anladığım kadarıyla erken gebelik testin pozitif hayırlı uğurlu olsun kadın doğum acile gidip kanda bhcg yaptırırsan 1 saate sonucu alırsın hadi kolay gelsin

canım merhaba izmirde tavsiye edebileceğin bir doktor var mı? ben de çiğli deyim
Merhaba,

İzmir Medical Park Doç dr Çiğdem Karas'ı tavsiye ederim. İlgisi, tecrübesi ve güleryüzlü bir doktor oluşu çok rahatlıyor. Ailemin çoğuda onda doğum yaptı. Nasipse hamile kalırsam bende taa Konyalardan ona gelicem.

çok teşekkür ederim kan testi ayın 8 i yaptırdık pozitif fakat sancılarım vardı doktora gittim şimdi daha iyiyim. inş hepimiz için en hayırlısı olur

Kızlar herkese merhaba, aranıza yeni katıldım tabii kabul ederseniz :) sizi uzun suredir sessiz sedasız takip ediyorum, ne güzel çoğunuz bebişinize kavuşmuşsunuz rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah, benim size bir sorum olacak ovuluyasypm testi kullanıyorum iki aydır ve adetime 5 gün var, resim eklesem bana hamilelik şansım var mı yok mu söyleyebilir misiniz?

Eklentiler

• image.jpeg
    52,2 KB · Görüntüleme: 79
hoş geldin , öncelikle ovulasyon testi her zaman doğru sonucu göstermiyor, benim de bat a yakın tarihlerde ovulasyon testim koyu çıktı ama hamile değildim , en iyisi bat ı beklemek ,

selam kızlar bugün adetin 14. günü normalde benim 19. gün yumurtam çatlar bugün ovulasyon testi yaptım birini öğlende birinide azönce bi bakarmısınız edosko sen anlarsın canım

kızlar adetime 4 gün kala ovulasyon testimi tekrar yaptım ve yine kıpkırmızı iki çizgi çıktı bende heyacanlanıp predictor marka erken gebelik testi yaptım sonuç koskaca tek çizgi sabah bir tane daha erken gebelik testi yaptım sonuç yine negatif, galiba bu ovulasyon testi bende tutmadı

he bu onemli bir konu :) pko varsa cıkıyormus. aksı halde cıft cızgı cıkıyorsa. daha onceden yumurtan catladıgına emınsen ya 2 .kez yumurtluyorsun ya da. gebelık var.
ama koyu cıktıysa t. gebelık olsa sılıkte olsa cıkardı .

pko yok bütün testlerim normal çıktı ama niye böyle oldu anlamadım, hatta eşim dedi ki acaba ikici defa mı yumurtluyorsun :) sol kasığımda bıçak saplanması gibi batma oluyor bacağıma vuruyor ağrı ,bunun dışında hiçbir belirtim yok zaten bakalım ctesi kırmızıları görmem lazım bu durumda..

sorma ne tecrube ama :) kendıme faydam yok. test ısını fılan astım artık ama hala hamıle kalamadım 1 sene oldu.
evet senin bütün yazdıklarını okudum :) ama kısmet Allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak ama gönül işte söz dinlemiyor, 10 ay önce bebeğimin kalbi atmadığı için 6 haftalıkken kürtaj oldum ve o gün bu gündür hiç bir şey yok hep hüsran, ili aydır lobo.... marka ovulasyon testi kullanıyorum fakat olmayınca olmuyor...

benımde sorunum yok olmuyor. ınsallah testler sana sebep olur canım.
ısteyen herkese en kısa surede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…