Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

merhabalar ovulasyon testi yapıyorum her gün negatif cıkıyor. yumurtlamıyo olabilir miyim. doktora hiç gitmedim. acaba böyle testi negatif cıkıp da hamıle kalan var mı. cok korkuyorum bebişim olmıcak diye

Merhaba 21.gün yapılan progesteron 23.4 prolaktin 19.7 çıktı çok heyecanlandım çünkü hamilelik belirtilerim vardı gidip beta hcg yaptırdım 0.13 ve tam günümde adet oldum ( 6 aylık evliyim 1 aydır korunmuyoruz fakat troid ca hastasıyım ve atom tedavisi gördüm tsh da çok düşük 0.048 ( kullandığım euthrox un doktorlar dozunu ayarlayamadıkları için...bu şekilde hamilelik şansım nedir sizce???

Bende 4 aylık evliyim ve bu ay ovulasyon testlerine başladım eczaneden galenik aldım kullandım yumurtlama gününü 12. Günde buldum normalde pembe olan t çizgisi o gün bayagi koyu idi hatta diğer çizgiden bile ama hangi aralıklarla değerlendirmek lazım konusunda biraz bilgisizim ayruca gittigidiyordan sırf uygun olduğu için labaguik aldım ama 2 3 kere galenik le yaptım onda koyu çizgiyi gormedim hatta yumurtlama gününde bile görmedim ben pek emin olamadım bu testen

Geçen ay doktora gittim sorun yok dedi hatta sancim vardı hormon testi yaptı tüm değerler normal dedi yumurtlaman 12 dedi gayet iyi ama neden olmuyor anlamış değilim canım çok sıkılıyor bu duruma gündüzleri is y3irnde artık forum takip etmekten yoruluyor insan çocuk konusunda bayagi bilgi sahibi oldum 4 ayda ☺☺

Merhaba. Aranıza yeni katıldım.3.5 yıllık evliyim. İlk defa bu ay denedik, bekliyorum şimdi. Şuan hamile olan bir arkadaşım bu testlerden verdi bana. Bu ay zamanı geçmişti kullanamadım. Şubatta kullansam mı bir kaç ay kendi haline mi bıraksam, normal takvim hesabıyla ilerliyorum şuan

Sizinki çok yakınmis inş güzel haberinizi alırız benim daha çok var ayin 8 i belli olacak ama açıkçası pek ümidim yok sanırım biraz dusunmemek lazım ☺

Arkadaşlar tutarsa yazıcam diye kendime söz vermiştim. Bu ikinci hamileliğim ikisindede ovulasyon testi kullandım ve çift çizgi günü ve 1,5 gün sonra birliktelik ikincisinde de hamile kaldım Dr lar gün aşırı diyor benimki öyle tutmadı. İlkinin kalbi durmuştu umarım bunu sağlıkla kucağıma alırım

İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeginizi kucaginiza alirsiniz hangi marka test kullandiniz acaba birde ne kadar süre bende bu ay kullandım ilk defa bakalım sonuç ne olur

İkisi de tek seferde, 1 ayda mı oldu yani? İnşallah sağlikla tamamına erer hamileliğin

İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeginizi kucaginiza alirsiniz hangi marka test kullandiniz acaba birde ne kadar süre bende bu ay kullandım ilk defa bakalım sonuç ne olur
laboquick kullandım

İkisi de tek seferde, 1 ayda mı oldu yani? İnşallah sağlikla tamamına erer hamileliğin
İlkinde 3. Ayda oldu çünkü ilk ay çift çizgiyi görünce hergün denemiştik ikinci ay dr gün aşırı dedi bizde öyle denedik olmadı üçüncü ay 1.5 gün arayla denedik oldu. Bu sefer ilkinde 1.5 gün denedik yine tuttu

Hayırlı olsun Canim Rabbim kucağına almayı nasip etsin insallah :)

Kızlar tuttu mu bilmiyorum ama test pozitif days Comfort diye erken gebelik testi yaptım eğer bebek varsa kesinlikle bunu galenik ovulasyon testine borcluyum 13 sat bittikten sonra testleri yapmaya başladım işten geldikten sonra idrari 3 4 saat tutmaya calistim sivi almadim bu surede kullanimi da cubuk tarzı olmasi ne3niyle kolaydı çifte yakın sonuçları gördükten sonra denemeler yaptık bugün adet günümdu bende test yapayım dedim zaten 2 haftadir kaşık agrilari başladı biraz olsun yardimci olabilmisim dir uzun oldu hakkınızı helal 3din

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…