- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #8.001
herkes bu topicte bulusşsun, bebişlerimiz olsunnn
@sebnembrn bat 22-23 mart DOĞDU(KIZ)
@blueflower bat 15 Nisan DOĞDU(KIZ)
@kivircik1907 bat 19 Nisan DOĞDU
@kanepecim bat 20-21 Nisan DOĞDU(ERKEK)
@BEBEGGGIIIMMM bat 6 Mayıs HAMİŞ
@88yakamoz bat 11 Mayıs HAMİŞ(ERKEK)
@superisi_33 bat 27 Mayıs HAMİŞ(ERKEK)
@pempepink bat 29 Mayıs HAMİŞ(KIZ)
@edss bat 27 Temmuz HAMİŞ(KIZ)
@mutluuuuu bat 27 Ağustos HAMİŞ(ERKEK)
@somurtkankiz bat 27 Eylül HAMİŞ(KIZ)
@sssn bat 29 Ekim HAMİŞ
@edahazalozer bat 27 Ocak
@arsinli 21 Ocak
@neyleyim_28 bat 30 Ocak
@gbbc bat 2 Şubat
prensinin_prensesi bat 14 Subat
Tabi ki :)Benide ekler misiniz bat 27 ocak
Hoşgeldiniz ☺bende yeniyim bu ay ilk olarak ovulasyon testi denedim tutarsa herkese tavsiye edeceğim ☺
Arkadaşlar tutarsa yazıcam diye kendime söz vermiştim. Bu ikinci hamileliğim ikisindede ovulasyon testi kullandım ve çift çizgi günü ve 1,5 gün sonra birliktelik ikincisinde de hamile kaldım Dr lar gün aşırı diyor benimki öyle tutmadı. İlkinin kalbi durmuştu umarım bunu sağlıkla kucağıma alırım
Arkadaşlar tutarsa yazıcam diye kendime söz vermiştim. Bu ikinci hamileliğim ikisindede ovulasyon testi kullandım ve çift çizgi günü ve 1,5 gün sonra birliktelik ikincisinde de hamile kaldım Dr lar gün aşırı diyor benimki öyle tutmadı. İlkinin kalbi durmuştu umarım bunu sağlıkla kucağıma alırım
laboquick kullandımİnşallah sağlıklı bir şekilde bebeginizi kucaginiza alirsiniz hangi marka test kullandiniz acaba birde ne kadar süre bende bu ay kullandım ilk defa bakalım sonuç ne olur
İlkinde 3. Ayda oldu çünkü ilk ay çift çizgiyi görünce hergün denemiştik ikinci ay dr gün aşırı dedi bizde öyle denedik olmadı üçüncü ay 1.5 gün arayla denedik oldu. Bu sefer ilkinde 1.5 gün denedik yine tuttuİkisi de tek seferde, 1 ayda mı oldu yani? İnşallah sağlikla tamamına erer hamileliğin
laboquick kullandım
İlkinde 3. Ayda oldu çünkü ilk ay çift çizgiyi görünce hergün denemiştik ikinci ay dr gün aşırı dedi bizde öyle denedik olmadı üçüncü ay 1.5 gün arayla denedik oldu. Bu sefer ilkinde 1.5 gün denedik yine tuttu
canım merhaba izmirde tavsiye edebileceğin bir doktor var mı? ben de çiğli deyimGüzel bi izmir sabahından herkese günaydın kızlarrr
Mutlu pazarlarrrr
Hayırlı olsun Canim Rabbim kucağına almayı nasip etsin insallah :)Arkadaşlar tutarsa yazıcam diye kendime söz vermiştim. Bu ikinci hamileliğim ikisindede ovulasyon testi kullandım ve çift çizgi günü ve 1,5 gün sonra birliktelik ikincisinde de hamile kaldım Dr lar gün aşırı diyor benimki öyle tutmadı. İlkinin kalbi durmuştu umarım bunu sağlıkla kucağıma alırım