Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Sabah 8.00 aksam 10.00 arasi diyo benimkinde de.. 2 3 saatte sivi tüketmemek gerekiyo.. Ben testlerimi buna uyarak yapiyorm ve ovulasyon testinde o cift cizgiyi gördm.. Yanlis yapmis olsam ovulasyon olsa bile göstermezdi

Canım ovu testlerinin prospektüsünde sabah idrarı ile yapılmaz diyor ama . Ben akşam 19:00 g,b, yapıyorum genelde...
Sabah 8.00 aksam 10.00 arasi diyo benimkinde de.. 2 3 saatte sivi tüketmemek gerekiyo.. Ben testlerimi buna uyarak yapiyorm ve ovulasyon testinde o cift cizgiyi gördm.. Yanlis yapmis olsam ovulasyon olsa bile göstermezdi
Benim ki digital olandan onda sadece 4 saatlik idrar olsun yeter her zaman çıkabilir diye biliyorum

Herkese slmlar ben bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanmaya basladim bugun 16.gunum ama hala cift cizgiyi gormedim bir yanlislik mi var acaba yardimci olabilir misiniz

Benim adetim duzenlidir canim 29 gunde bir oluyorum olabilir mi acaba sabahlari atesimide olcuyorum bugun baya dusuktu adetime 14 gun var bugun kesin gorurum dedim yine olmadi yanlis mi yapiyorum yoksa 16. Gunden sonra catlayabilir mi acaba kafam karisti

Gittim bir kac dwfa klomen+ catlatma ignesi yaptim asilama yaptirdim olmadi sorun yok diyirlar ama uc yildir birsey yok yumurta olusuyor ama catlamiyor olabilir mi acaba biraz once dayanamayip bir ov.testi yaptim silik bir cizgi cikti

Gittim bir kac dwfa klomen+ catlatma ignesi yaptim asilama yaptirdim olmadi sorun yok diyirlar ama uc yildir birsey yok yumurta olusuyor ama catlamiyor olabilir mi acaba biraz once dayanamayip bir ov.testi yaptim silik bir cizgi cikti
silik değil her iki çizginin de aynı koyulukta olması lazım cnm.. oluşup çatlamama olasılığı olabilir cnm bide özel diye kızmazsan eşinde göründü mü

kasık agrısı iyi bi ipucu yani.. bu ayda kahverengi lekem oldu ardından kasık ağrısı test yaptım.. yumurtluyorum.. yani iki seferdir tek testle yumurtladığımı anlıyorum.. ama bi işe yaramıyo tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…