- 26 Aralık 2015
- 576
- 361
- 37
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #7.961
Canım ovu testlerinin prospektüsünde sabah idrarı ile yapılmaz diyor ama . Ben akşam 19:00 g,b, yapıyorum genelde...Canim gece 12 veya 1de yatıyorum sabah namazında yani saat 6 buçuktan sonra yapıyorum o zaman en az beş saatlik idrar oluyor ama bilmiyorum ki
Canım ovu testlerinin prospektüsünde sabah idrarı ile yapılmaz diyor ama . Ben akşam 19:00 g,b, yapıyorum genelde...
Benim ki digital olandan onda sadece 4 saatlik idrar olsun yeter her zaman çıkabilir diye biliyorumSabah 8.00 aksam 10.00 arasi diyo benimkinde de.. 2 3 saatte sivi tüketmemek gerekiyo.. Ben testlerimi buna uyarak yapiyorm ve ovulasyon testinde o cift cizgiyi gördm.. Yanlis yapmis olsam ovulasyon olsa bile göstermezdi
Onlar daha iyi oluyo galibaBenim ki digital olandan onda sadece 4 saatlik idrar olsun yeter her zaman çıkabilir diye biliyorum
Daha yumurtlamamis olabilirsin cnm.. Kasiklarinda agri hissettigindd yap bide..Herkese slmlar ben bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanmaya basladim bugun 16.gunum ama hala cift cizgiyi gormedimbir yanlislik mi var acaba yardimci olabilir misiniz
silik değil her iki çizginin de aynı koyulukta olması lazım cnm.. oluşup çatlamama olasılığı olabilir cnm bide özel diye kızmazsan eşinde göründü müGittim bir kac dwfa klomen+ catlatma ignesi yaptim asilama yaptirdim olmadi sorun yok diyirlar ama uc yildir birsey yok yumurta olusuyor ama catlamiyor olabilir mi acaba biraz once dayanamayip bir ov.testi yaptim silik bir cizgi cikti
akıntın falan var mı hiçEvet canim cok sukur ikimizdede sikinti yok yarin koyulasir mi acaba
yeni mi oldu..Evet var
hmm kasıklarında ağrı olmuyo mu bende yumurtlamamıyordum olusuyordu ama.. sonra ekim ayında adetime 2 gün kala kasık ağrısından kıpırdayamıyordum.. elimde de ovulasyon testi vardı şansa dedim yaptım baktım yumurtluyomuşum meger..Yok canim bir iki saat kadar tuketmiyorim