- 26 Mart 2015
- 184
- 216
- 41
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #7.941
Cnm tebrik ederim darisi hepimizin başına inşallah ALLAH tamamını erdirsin
Amin cnm inşallah preseed aldım önümüzdeki hafta yumurtlama dönemim inşallah bu sefer tutarTeşekkür ederim canım İnşallah tüm bekleyenlere versin Rabbim.
Merhaba,Bende çikolata kisti var..aslında ufak 2.5 cm ama işte ne bileyim...denemenin sonunu göremiyorum bizim durumumuzda..yaşım 26 ama nerdeyse tüm arkadaşlarımın bebişi oldu..ve çok istiyorum ben de....yani 1 yıl denesek de 13. ay da da gebelik olabilir...13ten sonra 14 15..ne zamana kadarhiç bilmiyorum..bu 5. ayımız işte... ayın 2si ya da 3ünde yumurtlama oldu sanırım...daha çıkmaz di mi?
Canim bence 19.gun catlamis diye dusunuyorum.onceki gun baya bi koyu cunku tam olmasi gerektigi gibi.degerlendirdin mi :)Kızlar tecrübeliler yorum yapabilirmi
Hangi gün çatlamıştır sizce
Bugün son testi yaptım
Ama hala çift çizgi var
Ne zaman gidecek çizgi
Yardımlarınızı bekliyorım
Canım 17 18 ve 19. Günler ilişki oldu dün kandil die bıraktım ama zaten çatladı artık heraldeCanim bence 19.gun catlamis diye dusunuyorum.onceki gun baya bi koyu cunku tam olmasi gerektigi gibi.degerlendirdin mi :)
Bugunde olsun bence.sonra beklemeye baslarsin.insallah tutar canim :)Canım 17 18 ve 19. Günler ilişki oldu dün kandil die bıraktım ama zaten çatladı artık heralde
İlişki devam etmelimi sence
İnşallah canım inşallahBugunde olsun bence.sonra beklemeye baslarsin.insallah tutar canim :)
prensinin_prensesi ben dogum yapmadiim henuz Rabbim sana @edahazalozer ede en kisa zamanda bebis nasip etsin insaAllah ve tabi isteyen butunnnn hatunLarada
bekle bekle 9 doğurdukNisanda HAmile kalanlar doğum yaptı sende dogum yapmissindir diye tahmin ettim . Kac gunun kaldı peki :)
Biz hala bekliyoruzedosko eda ile.
Nisanda HAmile kalanlar doğum yaptı sende dogum yapmissindir diye tahmin ettim . Kac gunun kaldı peki :)
Biz hala bekliyoruzedosko eda ile.
Guzel günleri değerlendirmişsiniz inşallah sonuc pozitif olur :)Arkadaşlar merhabalar ovulasyon testini ilk defa bu ay kullandım. Hatta ona da başlamam gereken günde başlayamadım be yazıkki. Fotoda test yaptığım günler var. Normalde 2-3 gün de bir olabildiğince değerlendirmeye çalışıyoruz ama bu çift çizgi olayını görünce 25 aralık-26 aralık-27 aralık günleri üst üste değerlendirdik. Sizce bu ay ümitlenmeli miyim? Benim gibi olup ilk ayda başaranlar varmı bana umut olsunlar :) 5 aydır Bebek istiyoruz ama nasip olmadı bu ay olsun inşallah Allah hiç birimize aratmasın bebeklerimizin yokluğunu
Canım testi yaparken yaklaşık olarak 4 saatlik birikmiş idrar olmasına ve bu 4 saatte sıvı tüketmemiş olmaya dikkat ettin mi. Sıvı tüketimi lhı seyrelttiği için düzgün sonuç vermiyormuş . Ya da bu ay belki geç yumurtlayacaksın testi yapmaya devam etMerhaba arkadaşlar bende bu ay ilk defa ovu testi kullanıyorum. Ama bugün 20 . günüm 13 günden beri testi yapıyorum daha gülen yüzü göremedim sizce yumurtlamıyor muyum yoksa testi yanlış mi yapıyorum lütfen yardım edin
Canim gece 12 veya 1de yatıyorum sabah namazında yani saat 6 buçuktan sonra yapıyorum o zaman en az beş saatlik idrar oluyor ama bilmiyorum kiCanım testi yaparken yaklaşık olarak 4 saatlik birikmiş idrar olmasına ve bu 4 saatte sıvı tüketmemiş olmaya dikkat ettin mi. Sıvı tüketimi lhı seyrelttiği için düzgün sonuç vermiyormuş . Ya da bu ay belki geç yumurtlayacaksın testi yapmaya devam et