Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Cnm bugün t çizgisi c çizgisiyle tam aynı renkte sanırım bugün yumurtlama günüm ben dün gece ilişkiye girmedim bu gece ilişki olsun mu yoksa yarin sabah mi yapiyim

Cnm bugün t çizgisi c çizgisiyle tam aynı renkte sanırım bugün yumurtlama günüm ben dün gece ilişkiye girmedim bu gece ilişki olsun mu yoksa yarin sabah mi yapiyim

Bence bu aksam olsun canim iliski.ama kalkma yataktan oyle uyu.bak bide ben atiyom resim smdi bak bakalim nasil.bugun adetin 14.gunu.bnde pko war bu arada.sogan suyu iciorum

Kizlarrrrrr yorumlarinizi bekliyorum..testimee.bnde pko war ilacsiz adet olamiom.ama son iki aydir biri yuruyus sayesinde ikinci sogan suyu sayesinde adet olabiliorum.bugunde 14.gunum.sizce nasil??yok gbi demi yumurtlama ;((((((

Teste göre bugün yumurtlamışsın cnm,muhakkak ilşki olsun akşam ve yarında olsun muhtemelen bu gece yada yarın çatlar yum.tutar inşallah...

Kizlarrrrrr yorumlarinizi bekliyorum..testimee.bnde pko war ilacsiz adet olamiom.ama son iki aydir biri yuruyus sayesinde ikinci sogan suyu sayesinde adet olabiliorum.bugunde 14.gunum.sizce nasil??yok gbi demi yumurtlama ;((((((

Yok cnm daha yum,devam et bakalım yapmaya ,evet pko,da bazen belirti vermiyebiliyor testte malesef
hayırlısı olsun...

Sağol cnm öyle yapiyim ozaman inşallah bu ay hamile kalirim 5 aydır deniyorum bu ay ilk defa ovulasyon testini denedim umarım tutar dua edin benim için kızlar

Cnm Suan yumurtlama günün değil testi hergün yapmaya devam et birde işini şansa bırakma bir gün arayla ilişkiye gir bence

Cnm Suan yumurtlama günün değil testi hergün yapmaya devam et birde işini şansa bırakma bir gün arayla ilişkiye gir bence

Ins bu ay Rabbim ol der cnm sanada hepimiZEDE..amin...bende ole ypiom cnm gun asiri oluyor.dun oldu mesela.yarin olucak oylee..devam..pkoda bu testler bir ise yaramio onu anladim ben ;(cunku bayadir yapiom

Teste göre bugün yumurtlamışsın cnm,muhakkak ilşki olsun akşam ve yarında olsun muhtemelen bu gece yada yarın çatlar yum.tutar inşallah...
İnşallah cnm bu ay cok umutluyum Hayirlisi bakalım
Ins bu ay Rabbim ol der cnm sanada hepimiZEDE..amin...bende ole ypiom cnm gun asiri oluyor.dun oldu mesela.yarin olucak oylee..devam..pkoda bu testler bir ise yaramio onu anladim ben ;(cunku bayadir yapiom
Amin cnm inşallah ALLAH isteyen herkese verir senin kaçıncı ggunun bugün

Kizlar selam sizlerede sormak istedim 14. Gun saat 13.00 de yaptim sizce yunrt catlamismidir.yardimci olursaniz sevinirim.bu arada 2 cizgiyi ben pembe goryorum ams resim biraz daha silik

Eklentiler

• IMG-20151124-WA0000.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 76
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…