- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #7.921
. 14. Gununse devam et daha geç yumurtlaya bilirsin
Ole yapim cnm.daha oncede yaptim ama koyuluk hic gormedim ki;(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
. 14. Gununse devam et daha geç yumurtlaya bilirsin
Bu sefer olur inşallah belli mi olur sen yapmaya devam et cnmOle yapim cnm.daha oncede yaptim ama koyuluk hic gormedim ki;(
Bu sefer olu
Bu sefer olur inşallah belli mi olur sen yapmaya devam et cnm
Yarın ilişki canım. Bi de akşam 10 da testi tekrar et bakalim siliklesirse çatlatacak demektirSelamün aleyküm kızlar.. Tecrübeliler bana da bi el atın. Bu ay ilk kez kullanıyorum ovulasyon testi üç gündür yapıyorum bugün biraz daha koyulaştı yarın büyük ihtimal daha da koyulaşcak.. Bugün ilişki olmalı mı yoksa yarına mı bekliyelim?? Eki Görüntüle 1700772
Cnm naptin yumurtlaman oldumuIns kuzum
Cnm naptin yumurtlaman oldumu
Keşke yapsaydım cnm akintidan anlayamaya bilirsinOlmadi cnm yapmadim ki bidaha.takip ediorum yumurta aki gbi akintiyida ama yok goremedim henuz
Testlere bakınca bugün başlamış görünüyor yumurtlama ama tam koyulaşmamış onun için akşam üzeri 1 tane daha yapın derim sanıyorum biraz daha koyulaşacak t çizgisi ve bugünde olsa iyi olur ilşki..Merhabalar ben 23-24 günde bir adet görüyorum. Bu ay ovulasyon testine başladım. 9. gün yazan bugünkü. Renk koyu ama daha tam koyulaşmamış sanırım. Dün ilişki oldu yarın daha da koyulaşır sanırım yarın da ilişki olur. Sizce?
Aslında bugün ilişki olsun istemiyorum çünkü üst üste olacak. Yarın daha da koyulaşacak o yüzden yarın yaparım diye düşünüyorum. Gerçi akşam tekrar test yapıcam bakalım nasıl çıkacak. Geçen ay hergün ilişki oldu yine tutturamadık.Testlere bakınca bugün başlamış görünüyor yumurtlama ama tam koyulaşmamış onun için akşam üzeri 1 tane daha yapın derim sanıyorum biraz daha koyulaşacak t çizgisi ve bugünde olsa iyi olur ilşki..
Cnm tebrik ederim darisi hepimizin başına inşallah ALLAH tamamını erdirsinkızlar hamilelik takvimi nasıl ekleniyor.