Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

gunaydın canım :)
ben arada gırıyorum ama konu okuyorum oyle yorum yazdıgım yok :)
sen nasılsın taze annee :anneadayı:
Hamileligin zor donemlerindeyim suan.asiri bulanti ve kusma evresi.insallah sizler yasamazsiniz bu bulantilari cok zormus gercekten :KK43: sabredip gecmesini beklicem artik.Sizinde guzel mujdeli haberlerinizi bekliyorum en kisa zamanda insallah :KK9:

Hamileligin zor donemlerindeyim suan.asiri bulanti ve kusma evresi.insallah sizler yasamazsiniz bu bulantilari cok zormus gercekten :KK43: sabredip gecmesini beklicem artik.Sizinde guzel mujdeli haberlerinizi bekliyorum en kisa zamanda insallah :KK9:

amiiiinnnn dua et bize :KK43: sende biliyosun beklemek ne kadar zor. eskilerden edosko edosko ile bi ben kaldık hamile kalamayan :KK42:

Her zaman dua ediyorum kizlar.tabiki o duygu nasil birsey bilirim :KK43: bende 10 ay bekledim.insallah rabbim saglikli sihhatli bir bebis nasip etsin sizlere.Insallah yakindir guzel haberi almaniz...
ınsallah canım. 10 da ugur vardır :) bızımde 10 ay olcak.
daha guzel anlar paylasırız ınsallah

Insallah canim.kac ay oldu sizin? Biz birde varikosel ameliyati atlattik.problemimizde vardi yani maalesef
10. deneme ıste. bızde bısey yok ama nasıp canım.
neyseki prob çözülmüş. önemli olan sonuc canım. şimdi sen kendıne ıyı bakcaksın. kocayla ıs bıttı :KK48:

10. deneme ıste. bızde bısey yok ama nasıp canım.
neyseki prob çözülmüş. önemli olan sonuc canım. şimdi sen kendıne ıyı bakcaksın. kocayla ıs bıttı :KK48:
Canim ben keciboynuzu kuru yaptim.her aksam findik ceviz kirardim esime.sutunu icirir pekmezini yedirirdim.adam bi afalladi simdi ask olsun benle isin bitti bakiyorum diyo:KK48: aynen gun benim gunumdur artik kusura bakma diyorum :) ay 10.ayiniz demekki.heycanla bekliyorum sonucunuzu

Canim ben keciboynuzu kuru yaptim.her aksam findik ceviz kirardim esime.sutunu icirir pekmezini yedirirdim.adam bi afalladi simdi ask olsun benle isin bitti bakiyorum diyo:KK48: aynen gun benim gunumdur artik kusura bakma diyorum :) ay 10.ayiniz demekki.heycanla bekliyorum sonucunuzu
ay ınsallah en kısa zamanda bıze de gelsın mınık mısafır :)

Kızlar bugün 17.gün dün yani 16.günü degerlendirdik ama bi bakın ya kafam allak bullak

Eklentiler

• 20151106_154812-1.jpg
    20151106_154812-1.jpg
    82,8 KB · Görüntüleme: 64
  • 20151106_154750-1.jpg
    20151106_154750-1.jpg
    59,5 KB · Görüntüleme: 51
X