Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Canim gittim kan verdim pazartesi cikar sonuc dedi hemsire . Ama hala hormon degerlerin yukselmemis olabilir dedi eger gebelik cikmazsa 1 hafta sonra tekrar kan vercem bakalim insallah

Ayy hadi inslalahhh haiyrli haberlerle dönersinn burayaaa :) bazisinin hormonlari gec yükseliyo ölede olabilir ama pazartesiden önce bi test daha yapabilirsin evde

Bugün bat günümdü hala olmadım kızlar test yapmaya cesaretim yok belime hafif ağrılar gelip gidiyor bakıyorum olmuş muyum diye yok . Adet belirtilerimde yok ara sıra gidip gelen ağrı dışında inşallah bu sefer hüsran olmaz . Çok yorgunum halsizim ama bunlar Ramazan ayı dolayısıyla da olabilir uyku düzenim bozuldu diye . Gece 2 saatte tam 5 kere idrara çıktım onu da fazla karpuz yemeye bağlıyorum umutlanmamak adına göğüslerimde hiç acı yok normalde olurdu en mutlu olduğum ise sivilcem yok Evet kızlar tüm bunlara rağmen adet olursam daha da uğraşmayacağım kendimle gerçekten yoruldum kendimi dinlememeye çalışıyorum artık

merhabalar, dün erken gebelik testi yaptım ve çok hafif çizgi belirdi çok hafif bile olsa pozitif demekmiş öyle yazıyor testte sizinlede paylaşmak istedim :)) ama henüz adet tarihim geçmedi geçmesini bekleyeceğim inşallah ama şuan feci heyecan yaptım eşimle paylaşmadın kesinleşmeden çok sabırsızlanıyorum Rabbim hayırlısını nasip etsin :))

Arkadaşlar yardımcı olurmusunuz ovulasyon testlerim aşağıda.. 17.-18.-19. gün yapamadım
ama 17. gün dr. gitmiştim yumurtan 12mm dedi pazar çatlar ancak dedi, sizde testlere yorum yaparsanız çok sevinirim...
Kaçırmış olabilirmiyim ?

Eklentiler

• ov..png
    277,3 KB · Görüntüleme: 147
test için salı gününü bekliyorum yani adet tarihimin geçmesini :) çok heyecanlı hayırlısı inşallah bakalım
Merhaba meyran
Benim de pazar günü çok silik çizgi çıktı. Adet tarihin ne zaman? Ben de hemen kan testi yaptırmak istemiyorum. Çünkü geçen Çarşamba yaptım negatif çıktı.
Bu arada ovulasyon tarihin ne zamandı?

merhaba adet tarihim dündü dayanamadım kan testi yaptırdım malesef negatif çıktı büyük hayal kırıklığı yaşadım bugünde pembe akıntı geldi sabah sanırım regl olacağım... senin ne zamandı regl tarihin? ovulasyon tarihim 7-8 hazirandı sanırım

Gunaydin arkadaslar, yorumlariniza ihtiyacim var. 4 aydır bebk ıstıyoruz. Gorunen bir sorun yok stresli olmamın dısında. Bu ay ovu test ile deniyim dedim ilk defa. 12.gun basladım yapmaya, dongum 29 gun. Resimdeki testlere gore 14. gun mu yumurtlamıs oluyorum yanı 3 numarada. 1,3,4 gunler ılıskı oldu. Hayırlısı bakalım tutacak mı.. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.

Yaa, çok üzüldüm.
Niye böyle oluyor bu testler ya:s
Benim regl tarihim yarın. Yarın ya da Perşembe test yaptırırım herhalde. Bugün evdekiyle tekrar deneyeceğim.
Sen tek test mi yapmıştın evde?

Doğru zamanda ilişki olmuş gibi gözüküyor. Tutar inş.

Yaa, çok üzüldüm.
Niye böyle oluyor bu testler ya:s
Benim regl tarihim yarın. Yarın ya da Perşembe test yaptırırım herhalde. Bugün evdekiyle tekrar deneyeceğim.
Sen tek test mi yapmıştın evde?
evet bir tane testim vardı 3 gün önce yaptım testi dünde mens gününde kan verdim sabırsızlık edip ama sonuç hüsran Rabbim hayırlısını nasip etsin herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…