- 28 Ağustos 2013
- 1.297
- 667
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #7.461
Ya canim gebelik testi yaptim evde yine negatif cikti dun ve hala adet olmadim. Yarin saglik ocagina gidicem artik kan testi yaptiricam bakalim insallah pozitif cikar ya ;( sonucu mutlaka yazarim
Canim sen 19 _21 ve 23 u de degerlendir . Gun aşırı olmasinin sebebi de spermler kaliteli olsun diye3 4 temmuz canm tahmini
Canim gittim kan verdim pazartesi cikar sonuc dedi hemsire . Ama hala hormon degerlerin yukselmemis olabilir dedi eger gebelik cikmazsa 1 hafta sonra tekrar kan vercem bakalim insallahHadii insallahhhh merakla bekliyorummm haberleriniii... Kafana takma varsa cikicak allahin izniyleee :*
Canim gittim kan verdim pazartesi cikar sonuc dedi hemsire . Ama hala hormon degerlerin yukselmemis olabilir dedi eger gebelik cikmazsa 1 hafta sonra tekrar kan vercem bakalim insallah
tamam tesekur ederimCanim sen 19 _21 ve 23 u de degerlendir . Gun aşırı olmasinin sebebi de spermler kaliteli olsun diye
hadi insallah canmCanim gittim kan verdim pazartesi cikar sonuc dedi hemsire . Ama hala hormon degerlerin yukselmemis olabilir dedi eger gebelik cikmazsa 1 hafta sonra tekrar kan vercem bakalim insallah
ay evet gordum benfotoda belli oluyor mu bilmiyorum ama çok hafif belli görebiliyor musunuz?? :))
hemen kan testi yaptir hadi hayirlisifotoda belli oluyor mu bilmiyorum ama çok hafif belli görebiliyor musunuz?? :))
test için salı gününü bekliyorum yani adet tarihimin geçmesini :) çok heyecanlı hayırlısı inşallah bakalımhemen kan testi yaptir hadi hayirlisi
Merhaba meyrantest için salı gününü bekliyorum yani adet tarihimin geçmesini :) çok heyecanlı hayırlısı inşallah bakalım
merhaba adet tarihim dündü dayanamadım kan testi yaptırdım malesef negatif çıktı büyük hayal kırıklığı yaşadım bugünde pembe akıntı geldi sabah sanırım regl olacağım... senin ne zamandı regl tarihin? ovulasyon tarihim 7-8 hazirandı sanırımMerhaba meyran
Benim de pazar günü çok silik çizgi çıktı. Adet tarihin ne zaman? Ben de hemen kan testi yaptırmak istemiyorum. Çünkü geçen Çarşamba yaptım negatif çıktı.
Bu arada ovulasyon tarihin ne zamandı?
Yaa, çok üzüldüm.merhaba adet tarihim dündü dayanamadım kan testi yaptırdım malesef negatif çıktı büyük hayal kırıklığı yaşadım bugünde pembe akıntı geldi sabah sanırım regl olacağım... senin ne zamandı regl tarihin? ovulasyon tarihim 7-8 hazirandı sanırım
Doğru zamanda ilişki olmuş gibi gözüküyor. Tutar inş.Gunaydin arkadaslar, yorumlariniza ihtiyacim var. 4 aydır bebk ıstıyoruz. Gorunen bir sorun yok stresli olmamın dısında. Bu ay ovu test ile deniyim dedim ilk defa. 12.gun basladım yapmaya, dongum 29 gun. Resimdeki testlere gore 14. gun mu yumurtlamıs oluyorum yanı 3 numarada. 1,3,4 gunler ılıskı oldu. Hayırlısı bakalım tutacak mı.. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah.Eki Görüntüle 1563451
evet bir tane testim vardı 3 gün önce yaptım testi dünde mens gününde kan verdim sabırsızlık edip ama sonuç hüsran Rabbim hayırlısını nasip etsin herkeseYaa, çok üzüldüm.
Niye böyle oluyor bu testler ya:s
Benim regl tarihim yarın. Yarın ya da Perşembe test yaptırırım herhalde. Bugün evdekiyle tekrar deneyeceğim.
Sen tek test mi yapmıştın evde?