- 6 Mayıs 2015
- 1.009
- 695
-
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
- #7.501
test yaptım silik çizgide yok... walla ovulasyon testinde koyuyu 23. gün verdi ona dayanarak söylüyorum(ilk kz kullandım ona göre yorumladım) bir de normal beklenen adet tarihime de telefona uygulama yüklemiştim 4 gün gösteriyor. yanlış mı yorumluyorum bilemedim ki hiç
Gunaydinlar, eger 23 unde yumurtpadiysan belki gecikmistir. Bu durunda bat 7 temmuz olabilir. Benim de oyle ve ilk ovu testi deneyimim. 5 temmzdan once test yapmayacagima soz verdim kendime bu sefer.hayirlisi insallah...test yaptım silik çizgide yok... walla ovulasyon testinde koyuyu 23. gün verdi ona dayanarak söylüyorum(ilk kz kullandım ona göre yorumladım) bir de normal beklenen adet tarihime de telefona uygulama yüklemiştim 4 gün gösteriyor. yanlış mı yorumluyorum bilemedim ki hiç
Canim ben bu sekilde ögrendim Adetime 4 gün kala koyulasmaya baslamisti en son adetime 2 gün kla yapmistim cok daha koyuydu simdi bebegim benimle cok sükür ... Yani ilk kullandigim ay hamile kaldim ovulasyon testle .. Ama herkesin ki bir olmuyo inslalah vardir seninde bebisin ...:)
Gunaydinlar, eger 23 unde yumurtpadiysan belki gecikmistir. Bu durunda bat 7 temmuz olabilir. Benim de oyle ve ilk ovu testi deneyimim. 5 temmzdan once test yapmayacagima soz verdim kendime bu sefer.hayirlisi insallah...
bende beklemedeyim bakalım hayırlısı bi test yapayım dedim koyulaştığını görünce şaşırdım açıkçası.. Rabbim isteyene versin içinde de bizlere
canım benim teşekkürler sen ne durumdasın valla heycandan başka gruplara atladımhayırlı olsun, Allah saglikla kucagina almak nasip etsin insallah, darisi gonulden bekleyen isteyenlere.. ben de diyordum ki benimle aynı tarihi bekleyecek biri var :)) bir baktim hamis olmus
Pazartesi yapicam ben test en azindan adet gunu olsun. Hep erkn yapiyodum. Sen nasil ogrendinayyy
canım benim teşekkürler sen ne durumdasın valla heycandan başka gruplara atladımçok özür dilerim.. sen nasılsın yaptın mı test hala beklemedemisin?
Pazartesi yapicam ben test en azindan adet gunu olsun. Hep erkn yapiyodum. Sen nasil ogrendin
canım nasılsın nası gıdıyor hamılelık kızın olacak sanırım gozun aydın 1 kız 1 oglan ohhh mıss bide sezen hamıle gordunmu bılmıyorum amaİyi yapmışsın canım ama merak ettim seni
24-26. günleri değerlendirdin mi peki ? Hayırlısı olsun canım, bekletmeden gelsin bebişin.
Biz de iyiyiz şükür, 2 hafta önce kız olabileceğini söyledi dr. 13 temmuzda netleşecek bakalım
İyiyiz canım şükür evet kızımız olacak inşallahcanım nasılsın nası gıdıyor hamılelık kızın olacak sanırım gozun aydın 1 kız 1 oglan ohhh mıss bide sezen hamıle gordunmu bılmıyorum ama
İyi çok şükür maşallah rahat ilerliyoruz herşey yolunda henüz tam inanamıyorum ama çok şükür fazla aratmadı sipamİyiyiz canım şükür evet kızımız olacak inşallah
Senin nasıl gidiyor canım. Evet sezenle özel mesajlaşmadan yazışdık, şükür hamile o da. Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inş.
Maşallah kuzuna canım, 1 ay sonra cinsiyetini de öğrenirsin. Bana haber ver mutlakaİ
İyi çok şükür maşallah rahat ilerliyoruz herşey yolunda henüz tam inanamıyorum ama çok şükür fazla aratmadı sipam
Canim hayirli olsun kızın. acaba cinsiyet tahmini kaçıncı hafta yapıldı. dr mu söyledi senmi merakını actinMaşallah kuzuna canım, 1 ay sonra cinsiyetini de öğrenirsin. Bana haber ver mutlaka
inşallah canım ogrenıyım haber verırım mutlakaMaşallah kuzuna canım, 1 ay sonra cinsiyetini de öğrenirsin. Bana haber ver mutlaka
Tatlım allah gönlüne göre versin. ama hersey olabilirr.yumurtlamayi iyi degerlendirdinmiSelam kızlar nasılsınız 1 aydır girmiyorum herhalde bişey danışıcam benim bat 5 temmuz sabah gebelik testi yaptım negatif azöncede ovulasyon testi yaptım sonuç bu şekildeEki Görüntüle 1572657
Canım çok teşekkürler. 12+4 deyken abisinin dr'a ısrarıyla öğrendikCanim hayirli olsun kızın. acaba cinsiyet tahmini kaçıncı hafta yapıldı. dr mu söyledi senmi merakını actin
Selam canımm uoktun bayadır. çok ümitlenme ama hamilelik olabilir. Olmayabilir de kesin değil yani. Hareketlerine dikkat et kendini ayaklarını vs sıcak tut tatlım nolur nolmaz:)Selam kızlar nasılsınız 1 aydır girmiyorum herhalde bişey danışıcam benim bat 5 temmuz sabah gebelik testi yaptım negatif azöncede ovulasyon testi yaptım sonuç bu şekildeEki Görüntüle 1572657
Evet canım biraz uzak durayım dedim valla bende hiç ümitli değilim zaten canım gebelik testleri negatif çünküSelam canımm uoktun bayadır. çok ümitlenme ama hamilelik olabilir. Olmayabilir de kesin değil yani. Hareketlerine dikkat et kendini ayaklarını vs sıcak tut tatlım nolur nolmaz:)