Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

canim simdi polikistik over yoksa normal degil demissin ya oyle olunca test bu sekilde mi cikiyor ki ? Bir de 2 senenin sonunda nasip oldu demissin 2 sene boyunca cift cizgi cikip hamile olmadiginimi ogrenmistin sen.
Senin adina cok sevindim ne mutlu sana

Yok canim po oludugunda yani adet tarihin karisik oldugundann bazen böle cikiyo yani burada cogu arkadasta okudugum kadariyl öle ... Eger sende bi sorun yoksa bu testin bu sekilde cikmamasi gerek :) ben ilk defa kullandim mayis ayinda ovulasyon testini , biz tam tedaviye basladik doktor olmaz bebeginiz dedi ancak tüp bebek olur dediginde ben hamileydim :) ilk kullandigim ay hamile kaldim ... Ve normalde silik olmasi gerekirken bu sekilde koyu cikmisti tesadüfen ögrendim yani :) gecenin bi yarisi yatmadan önce bi test yapim dedim ovulasyon testi , o resimdeki gibi koyu cikti ... Sonra herkes hamileisn dedi ama doktor olmaz dediginden ihtimal bile vermedim .. Sabahinda yine test alim dedim icim rahatlasin , aksam yaptim o testi oda pozitif cikti ... Bak bu testide hamileyken yaptim , ovulasyon testi gercekten hamileligi gösteriyo ..

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    109,4 KB · Görüntüleme: 129
merhaba kızlar.bu testlerle ilgili bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum
predictor marka.normalde yumurtlama günüm adetin 8. günü erken yumurtluyorum yani.adetin 8. günü testte t çizgisi c den daha koyuydu o günü değerlendirdik.ertesi gün merak edip testi yine yaptım t silik çıktı o günü de değerlendirdik.bugün satın 10. günü testi yine yaptım iki çizgi de eşit çıktı.yani bir sorun var ama nerde çözemedim.bugünü de değerlendirmek gerekir mi ? aklım karıştı çok

Yok canim po oludugunda yani adet tarihin karisik oldugundann bazen böle cikiyo yani burada cogu arkadasta okudugum kadariyl öle ... Eger sende bi sorun yoksa bu testin bu sekilde cikmamasi gerek :) ben ilk defa kullandim mayis ayinda ovulasyon testini , biz tam tedaviye basladik doktor olmaz bebeginiz dedi ancak tüp bebek olur dediginde ben hamileydim :) ilk kullandigim ay hamile kaldim ... Ve normalde silik olmasi gerekirken bu sekilde koyu cikmisti tesadüfen ögrendim yani :) gecenin bi yarisi yatmadan önce bi test yapim dedim ovulasyon testi , o resimdeki gibi koyu cikti ... Sonra herkes hamileisn dedi ama doktor olmaz dediginden ihtimal bile vermedim .. Sabahinda yine test alim dedim icim rahatlasin , aksam yaptim o testi oda pozitif cikti ... Bak bu testide hamileyken yaptim , ovulasyon testi gercekten hamileligi gösteriyo ..

Canim ya cok tesekkur ederim sana okudum yazdiklarini ve dedim ne kadar iyi biri hic usenmeden yazmis:KK66: insallah sorun yoktur benim de yarin muhtemel adet gunun ama ben 17 si gibi kan testi yaptircam sana mutlaka haber veririm cok heyecanliyim :KK66:

merhaba kızlar.bu testlerle ilgili bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanıyorum
predictor marka.normalde yumurtlama günüm adetin 8. günü erken yumurtluyorum yani.adetin 8. günü testte t çizgisi c den daha koyuydu o günü değerlendirdik.ertesi gün merak edip testi yine yaptım t silik çıktı o günü de değerlendirdik.bugün satın 10. günü testi yine yaptım iki çizgi de eşit çıktı.yani bir sorun var ama nerde çözemedim.bugünü de değerlendirmek gerekir mi ? aklım karıştı çok
benimde sendeki gibi olmustu canim 9. Gun yumurtlamissin sen nuhtemelen cunku t koyu cikmis ve ertesi gun silik olmasi gereken bu. Istersen 10. Gun degil de 11. Gun tekrar test yap ve o gunu degerlendir. Spermlerin kaliteli olmasi icin gun asiri iliski oneriyorlar cunku

Canim ya cok tesekkur ederim sana okudum yazdiklarini ve dedim ne kadar iyi biri hic usenmeden yazmis:KK66: insallah sorun yoktur benim de yarin muhtemel adet gunun ama ben 17 si gibi kan testi yaptircam sana mutlaka haber veririm cok heyecanliyim :KK66:

Ne demek canimmm yardimci olabildiysem ne mutlu rabbim bu duyguyu hepinize yasatsin , hele hareketlerinigörüp ve kalbini duydugun anda basliyo asil hamilelik :) Rabbim her isteyene yasatsin ... Haberini bekliyorum mutlakaa :) insallahh güzel haberle dönersinn canim benimmm

benimde sendeki gibi olmustu canim 9. Gun yumurtlamissin sen nuhtemelen cunku t koyu cikmis ve ertesi gun silik olmasi gereken bu. Istersen 10. Gun degil de 11. Gun tekrar test yap ve o gunu degerlendir. Spermlerin kaliteli olmasi icin gun asiri iliski oneriyorlar cunku

teşekkürler canım cevap verdiğin için.aynı durumu yaşıyoruz umarım hamilesindir güzel haberler alırız senden :) bugün de test yaptım negatif çıktı bakalım hayırlısı benim çikolata kistlerim de var işim zor yani ama Allah büyük kısmetse olur :)

Benim ne hamilelik ne adet belirtim kalmadı :S göğüslerim hep acırdı acı yok sivilcem çıkardı sivilce yok akıntılarım şimdi başlamalıyken o da gitti dün test yaptım akşam üstü negatifi gördüm oturdum ağladım ama geç yumurtlamış olabilirim bu ay adet olana kadar umudum devam edecek herhalde Allah'ım ne olur hüsran olmasın :KK43: normalde 28 günde bir oluyorum adet cuma günü olmam lazım ama çarşambaya kadar bekleyeceğim yumurtlama ağrılarım o zaman kayboldu bugün hafif ağrım oldu geldi geçti akıntım gitti hiç bir şey yok kafayı yemek üzereyim :KK43:

Benim ne hamilelik ne adet belirtim kalmadı :S göğüslerim hep acırdı acı yok sivilcem çıkardı sivilce yok akıntılarım şimdi başlamalıyken o da gitti dün test yaptım akşam üstü negatifi gördüm oturdum ağladım ama geç yumurtlamış olabilirim bu ay adet olana kadar umudum devam edecek herhalde Allah'ım ne olur hüsran olmasın :KK43: normalde 28 günde bir oluyorum adet cuma günü olmam lazım ama çarşambaya kadar bekleyeceğim yumurtlama ağrılarım o zaman kayboldu bugün hafif ağrım oldu geldi geçti akıntım gitti hiç bir şey yok kafayı yemek üzereyim :KK43:
Dur bakalım canım hemen ümitsizliğe kapilma Adetin ne zaman senin bir de kaçıncı günde yumurtladın

Dur bakalım canım hemen ümitsizliğe kapilma Adetin ne zaman senin bir de kaçıncı günde yumurtladın
Canım bu ay ovulasyon testi yapmadım genelde 14 -15. gün yumurtlarım 28. gün adet olurum bugün 25. gün ama 20. gün yumurtlama sancısı gibi sancı çektim yerleşme olabilir diye düşünmüştüm belki o gün daha yeni yumutlamışımdır dün akşam negatif çıktı test artık gecikirse yapacağım çok yıprandım :KK43: bütün belirtilerim ortadan gitti işin garibi adet belirtim de yok

merhaba kızlar uzun zamandır yazmıyordum bu ay ki bat 22 haziran yumurta takibi yapmadım bu ay sadece eşime test yaptık herşey normal çıktı.. tahmini yumurtlama günüm 8 haziran olması lazımdı ama benim 5 hazirandan itibaren yaklaşık bir hafta süren tek taraflı kasık ağrım oldu daha önce hiç olmamıştı şuanda da hala arada kendini hissettiriyor orda ne oluyor anlamadım ama birşey olduğuna eminim. merakla bekliyorum bakalım ne olacak bu kadar erken başlayan kasık ağrısı belkide sadece yumurtlama ile ilgilidir...

merhaba ...ben yeniyim grupta ...yardımcı olur musunuz... ikinci bebiş istiyoryz..
adet baslangıç 2 haziran 29 günde oluyorum 1 2 gun değişebiliyor
dun 15. gunumde korunmayı bıraktık adetime 13 gun var hamilelik sansım düşük mü
yumurtlama günümden emin olamadım hamile kalmazsam adet olduktan sonra ovülasyon testi alcam...

Merhaba hanimlar 2.çocuk düşünüyoruz ve bu ay ovulasyon testi aldım teste gore 14.15 ve 16 günde ikinci çizgi yoğun çıktı.14 günde akıntı yapiskandi ve bugün 16.gün bugünde yapışkan.en sn ilişkide 13.gün oldu sizce gebelik şansı varmı?

Merhaba hanimlar 2.çocuk düşünüyoruz ve bu ay ovulasyon testi aldım teste gore 14.15 ve 16 günde ikinci çizgi yoğun çıktı.14 günde akıntı yapiskandi ve bugün 16.gün bugünde yapışkan.en sn ilişkide 13.gün oldu sizce gebelik şansı varmı?
Bence tekrar deneyin iliskiyi cunku 2. Cizgi silik cikinca ertesi gun tekrar test yapiyorsun silik cikarsa yumurtlama gunu o gun oluyor.

merhaba grupta yeniyim :)
benim adet 3 haziranda basladi 9 znda btti bir gun arayla hep degerlendrdk ama ovuslasyon testi kullanmadim..
birde hep aksam degerlendrildi sabahta olmasi gerekiyomu ?

2 gundur kasik agrsii cekiyorum ara ara gosetriyor kendini..
9 zunda btti 11 13 14 16 gunleri oldu hala devam edeyim mi değerlendirilmeye

Canim senin bi
2 gundur kasik agrsii cekiyorum ara ara gosetriyor kendini..
9 zunda btti 11 13 14 16 gunleri oldu hala devam edeyim mi değerlendirilmeye
Canim senin bir sonraki tahmini adet gunun ne zaman? Bunu sundan soruyorum o tarihten yaklasik 14 gun once yumurtlama tarihin oluyor. Dolayisiyla sen calismalara devam et derim ben

X